Δευτέρα

Επαθλο ...το Αιγαίο.


Οι "μαχητές της Συρίας" που αγωνίστηκαν να πέσει το "αιμοσταγές δικτατορικό καθεστώς του Άσαντ" και υποστηρίζονται από την Τουρκία, την Ελλάδα, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ΗΠΑ, θα μεταφερθούν στη Λιβύη για να βοηθήσουν την παράνομη "κυβέρνηση εθνικής συμφωνίας" (GNA).
Πρόκειται για την κυβέρνηση-μαριονέτα που έχει αναγνωριστεί από τη δύση -και την Ελλάδα-, κι η οποία υπέγραψε το "Μνημόνιο Συνεργασίας για την οριοθέτηση ΑΟΖ Τουρκίας-Λιβύης"... όπου η σημερινή είδηση από το Bloomberg: Turkey to Deploy Navy to Guard Tripoli as Syrian Rebels Join War κι όχι από κάποια ασήμαντη ιστοσελίδα ή ειδησεογραφικό πρακτορείο.
Πριν από αυτή την επίσημη έκθεση, μόνον οι "συνωμοσιολόγοι και ψεκασμένοι" μιλούσαν για τον ρόλο των πολλών χιλιάδων πλήρως "φιλοξενούμενων και προστατευόμενων" της τρομοκρατικής οργάνωσης "ελεύθερος συριακός στρατός" στην Ελλάδα, πρώην στενό σύμμαχο των Κούρδων και της Αλ Κάιντα που πολεμούσαν τη νόμιμη κυβέρνηση της Συρίας.
Στις 25 Δεκέμβρη, ανήμερα των Χριστουγέννων κι η δημοσιογράφος Lindsey Snell μετέφερε την είδηση, πως δηλαδή η Τουρκία προσφέρει στους μαχητές του "ελεύθερου συριακού στρατού" (FSA) μισθό 2.000 δολαρίων το μήνα για όσους εγκατασταθούν στη... Λιβύη.
Lindsey Snell @LindseySnell
TFSA source told me Turkey will be offering fighters from all TFSA factions $2,000/month to go to Libya.
Το μεγάλο ερωτηματικό παραμένει για το τι θα συμβεί στο εσωτερικό της Ελλάδας από τους χιλιάδες μαχητές και πολιτικούς εκπροσώπους των φονιάδων του "ελεύθερου συριακού στρατού", που αναλάβαμε εργολαβικά και σε διατεταγμένη υπηρεσία να "φιλοξενήσουμε", προστατεύσουμε και διευκολύνουμε ως επίσημη Ελλάδα... όταν λάβουν "διαφορετικές οδηγίες" από τα αφεντικά μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: