Παρασκευή

Η πανστρατια του Αυγενακη για την Ρενα και τον Αγοραστο !!!



Δεν περιμένω να δει η Ελλαδα και η Λαρισα απο την ΝΔ του Κουλη   το φως το αληθινό, ούτε να αλλάξει, ούτε να κινητοποιηθεί για να σωθεί η Μακεδονία, για αυτό και προφανώς δεν συμμερίζομαι την πανστρατιά στην οποία προσκαλείται ο κοσμος μας να στοιχειθει πισω απο τον Αγοραστο και την Ρενα . 

Άλλωστε, πανστρατιά έγινε και το 2012 και έφερε 19%. Φανταστείτε ότι ο πολύς κόσμος τότε είχε ακόμα ελπίδα στα παλαιά κόμματα. Τώρα πλέον όχι. Σήμερα, όπως έχει η πραγματική κατάσταση, σας αρέσει ή όχι, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι δίπλα-δίπλα, και οι δύο πολύ χαμηλά σε ποσοστά παρα τα αντιθετως λεγομενα. Όπως είπα (προφητικά) , με αυτά που θα έρθουν σε 5-6 εβδομάδες, δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο. Τα σκανδαλα της Novartis που μοιραια για να σωθει ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγαλει στην φορα ,θα προκαλεσουν αναταραξεις  Η ΝΔ θα καταρρεύσει. Η στηριξη του Αγοραστου απο τον Αυγενακη στην Λαρισα  δεν προκειται να διασώσει τον πολιτικό σας εκλεκτό, ούτε θα βοηθήσετε την πατρίδα να αποκτήσει εθνικό πόλο. Θα γίνετε μέρος του προβλήματος . Το οποίο δεν θα το λύσει (γιατί δεν βάζει μυαλό) και θα τον καταπιεί.

Παρακολουθω εδω στην Λαρισα ολα αυτα τα τσουτσεκια -δεν ειναι πανω απο 50 που ετοιμαζονται να να ξαναροκανισουν γαλαζιες θεσεις Δυστυχως ενας ολόκληρος εσμός που βουταγε και έκλεβε ασύστολα και ατιμώρητα βιάζεται να επιστρέψει στα προηγούμενα προνόμια. Αφού κατάλαβαν ότι γλύτωσαν απο φυλακές και άλλα χειρότερα, επανέρχονται σαν οι πιο κατάληλοι οι πιο άξιοι οι....σωτήρες.
Μονο που πρέπει να φύγουν οι κατσαπλιαδες. Που αμφισβητουν και κάθονται σε κληρονομικές εξουσίες. Ποτέ δεν κατάλαβα πως εντιμοι και έξυπνοι άνθρωποι στρατευονται σε τέτοιες ιδέες και προσπάθειες...


Δὲν καταλαβαίνω! Νά συνταχθοῦμε μὲ τὴν ΝουΔούλα γιὰ τὸ μέλλον ΑΦΟΥ χαθεί η Μακεδονία;
Ποιά 'ακριβῶς εἶναι ἡ θέση της. Καί δὲν μὲ νοιάζει τό βουκουρέστι, πλέον Νά περιέχῃ ἤ ὄχι τὸ όνομα. Ἐνδιάμεσο δὲν στέκει.
 
Κι ὅταν λέω νὰ ξεκαθαρίσει δὲν μπορεῖ νὰ εἶναι στό: ναί μέν ἀλλά καὶ ὑπὸ προϋποθέσεις καὶ λατινισμούς omnes καὶ τέτοια ὑποτακτικά. Πέρασε καὶ η ὥρα τοῦ «ἐγώ δὲν θὰ χωρίσω τούς Ἕλληνες κλπ»Ἤ ἔχουν ἄδικο ‘πλέριο’ τὰ Σκόπια ἤ ὄχι (Φυσικά καὶ αδικο νὰ ἔχῃ μιὰ σοβαρή χώρα, δὲν ἐκχωρεῖ ἔτις εὔκολα τὶς κατακτήσεις της, πολύ περισσότερο σὲ ἀδύναμη χώρα).
Γι’αυτο ὀφείλει ὁ Κυριᾶκος νὰ τερματίςῃ τὴν ἀμφισημία. ... Καθαρὰ καὶ ξάστερα
Γιατί ἔτσι ὅπως πάει, μιλῶντας γλῶσσα βρυξελιώτικου στύλ, λυποῦμαι ἀλλά μόνο χάνει καὶ χάνει ραγδαίως. Καί τό πρόβλημα δὲν εἶναι ποιὸ κόμμα θά χάσῃ, ἀλλά στό ὅτι θὰ χάςῃ ἡ Ἑλλάδα. Ἄς χρησιμοποιήσει λοιπόν τό στύλ τοῦ Τάσου. Ποὺ ὀρθά κοφτά εἶπε ὅτι παρέλαβε κράτος δὲν θὰ παραδωσει κοινότητα (μικρότερο δηλαδή) . Καὶ τὸ εννοοῦσε. Καὶ εἶμαι βέβαιος ὅτι τὴν μέρα τοῦ δημοψηφίσματος, περιμένοντας τὰ ἀποτελέσματα, ἐκεῖ στό κομοδίνο του, εἶχε ἀπασφαλίσει τό περίστροφό του.


Γιατί να ψηφίσουμε άλλον ένα προσκυνημένο στην νέα τάξη πραγμάτων?Πάλι στην Λέσχη Μπίλτεμπεργκ θα πάει ο Κούλης. Τι σχέση έχει πλέον η ΝΔ με την λαική δεξιά? Η πατρίδα πουλήθηκε και ισοπεδώθηκε με ύπουλο τρόπο χωρίς να πέσει ούτε ένα βόλι. Ο Μητσοτάκης μας έχει δείξει δείγματα συνέχισης της ίδια πολιτικής, μνημόνια, ισλαμοποίηση.. κλπ

Οταν ακούω για σωτήρες και σωτηρία και μάχες και τα τοιαύτα κάτι παθαίνω: θυμάμαι πως όλοι οι σφετεριστές της δημοκρατίας και οι δικτάτορες για σωτηρίες μιλούσαν.
Πάμε τώρα παρακάτω: λέει το κείμενο πως η Ελλάδα πρώτη φορά κινδυνεύει να χάσει εδάφη! Από ποιον; μας κήρυξαν τον πόλεμο και δεν τον καταλάβαμε και πίνουμε φρέντο στις δεκάδες χιλιάδες καφετέριες της χώρας; Τι να πει κανείς! τρικυμία στο κρανίο βλέπω στα γραφόμενα!
Μέχρι τώρα ονομάζαμε Δημοκρατία της Μακεδονίας-ως το 1993 περίπου-το γειτονικό κράτος! Δώσαμε και τη μακεδονική γλώσσα το 1977 με κυβέρνηση δεξιάς -δυστυχώς-τη γλώσσα σε αυτούς.
Μετά ονομάστηκαν Πρώην Δημοκρατία της Μακεδονίας! Για 25 χρόνια τώρα ,ενώ στα άλλα κράτη, στις διακρατικές σκέτα Της Μακεδονίας!! και δεν συνέβη το παραμικρό!

Και τώρα αίφνης κινδυνεύουμε! Επειδή θα υπάρξει σύνθετη ονομασία όπως όλα σχεδόν τα κόμματα συμφώνησαν το 2008 και όπως περίπου και τώρα ονομάζεται!
Προσωπικά, διάκειμαι με κριτικό πνεύμα στα της ΝΔ και καυτηριάζω τις αβελτηρίες, τα σφάλματα και τις ανεπάρκειές της, τουλάχιστον όσα υποπίπτουν στην δική μου αντίληψη. Η Επιλογη του Αγοραστου ειναι ενα αλλο αυτογκολ που θα το πληρωσει.
Αποτέλεσμα εικόνας για νοβαρτισ


Δε μπορώ λοιπόν να προσποιηθώ ότι από αύριο όλα στον τοπο με ΝΔ και Κουλη θα ειναι ρόδινα, πάμε γερά για αυτοδυναμία και τα τοιαύτα, όταν το εκπεμπόμενο πολιτικό μήνυμα της ΝΔ, μου είναι αδιάφορο.

Και υποθέτω ότι ο καυστικός λόγος μου, πιθανώς να μην είναι συμβατός με την νέα, κυρίαρχη θέση, του μέσου.

Οπότε, το σκέφτηκα και αποφάσισα να πάω λίγο παραπίσω, να φύγω από την πρώτη γραμμή και να αφήσω να ξεδιπλωθεί πιο ομαλά και πιο εύκολα η νέα γραμμή.

Άλλωστε, ένας Σκληρός (1), Γνήσιος (2), Δεξιός (3), Έλλην πατριώτης (4), Χριστιανός Ορθόδοξος (5), Καπιταλιστής (6) και κομματικά άστεγος (7), ιδιότητες που τις αποδέχομαι όλες και τις επτά και τις θεωρώ παράσημα, θα είναι παράταιρη πλέον εικόνα στο οικοσύστημα της Λαικης Δεξιας την οποιαν εκφραζω

Η άσχημη παρένθεση της «πανστρατιάς» ας ξεχαστεί, λοιπόν. Διακυβεύονται πολλά για την Πατρίδα μας. Και δεν μπορούν να λυθούν, δυστυχώς η ευτυχώς, με τον Αγοραστο  και τις ταλαντώσεις του : πότε ο θαυμασμός για τον Τσίπρα «που δεν τον κρατάνε οι νταβατζήδες» και πότε η ενθουσιώδης επίσκεψη στο συνεδριο του ΚΚΕ και ολόψυχη συμπαράταξη (με φωτογραφία) «γιατί κινδυνεύει η Πατρίς».
Ας μην πούμε άλλα δυσάρεστα. Το σκανδαλο του κτιριου του ΙΚΑ εξακολουθει να σκιαζει τα αυτοδιοικητικα της Λαρισας 
Άθροιση και όχι διαίρεση δυνάμεων ναι . Αλλα Αγοραστο με τιποτα
Εκφράζοντας μόνιμα αυτή τη θέση, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχω λιγότερα παράπονα και επιφυλάξεις για τη Νέα Δημοκρατία απο κάποιους «γνησιοδεξιούς» (όρος αναδειχθείς την εποχή της «πανστρατιάς»).


Κάθε εκλογές τα ίδια λέμε οι δεξιοί. Κάθε εκλογές βάζουμε πλάτη στους Χαρβαρντόβιους, στους Αγοραστους Μυκονόβιους, τιμητές της αριστεράς και των αγώνων της, ανεκτικούς, διακριτικούς πολιτευτές μας. Αιντε λοιπόν, ας το κάνουμε άλλη μια φορά. Ούτε η πρώτη θα έιναι, και προφανώς ούτε η τελευταία. Πρέπει να σκεφτούμε και τόσες οικογένειες πολιτικών που θα μείνουν στο δρόμο αν δεν φροντίσουμε εμείς για την επαγγελματική τους αποκατάσταση. Fair enough. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο. Μια ερώτηση - για την τιμή των όπλων. Ο αρχηγός θα κάνει το ίδιο; Η θα παραμείνει κομματαρχίσκος τηρώντας και διευρύνοντας τα ξεκαθαρίσματα μέχρι η ΝΔ να γίνει πιο light κι απ' το χαμομήλι (με στέβια);


Η πλάκα είναι ότι ο Ειδικός Γραμματέας Ιθαγένειας που έχει διορίσει ο Σκουρλέτης είναι άτομο ικανότατο, διαβασμένο,ισλαμόφιλο και ιδεοληπτικά υπέρ κάθε είδους μειονότητας...Θα κάνει τα πάντα για να πάρει ιθαγένεια ακόμα και ο τελευταίος Μπαγκλαντεσιανός πλύστης τζαμιών....Το κάνει από προσωπικό στοίχημα, κάτι ξέρω που τα γράφω αυτά...

Αγοραστο παντως με τιποτα .Για την Ρενα το σκεφτομαι .Το σκεφτομαι γιατι μαζι της στοιχιζεται οτι πιο σαπιο εχει να παρουσιασει η ντοπια γαλαζια παραταξη στην Λαρισα!!!


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι βαρέθηκα ένα κόμμα που σνομπάρει και περιθωριοποιει τις απόψεις μου προκειμένου να γίνει πολυσυλλεκτικό, comme il faut, και συμβατό με την αριστερή νομενκλατουρα. Κουράστηκα να νοιώθω εντός της παράταξης μου παριας, για να διώχνω τον εκάστοτε μπαμπουλα.

Ανώνυμος είπε...

Παλληκάρι διάλεξε..Η θα ψηφίσεις τον κυριάκο απο το χάρβαρντ ή τον πολάκη απο τα σφακιά. Αυτούς διαθέτει το μαγαζί για σήμερα. Αύριο βλέπουμε. Ομως σήμερα απο αυτά θα πρέπει να διαλέξεις.
Ενοείται ότι πάντα αυτό γίνεται στις εκλογές. Διαλέγεις μεταξύ των προσφορών, αλλιώς ο καθένας μας θα έβγαζε τον πρωθυπουργό του και θα είχαμε διπλάσιους πρωθυπουργούς απο τους ψηφοφόρους.
Ενας όμως πρέπει να γίνει πρωθυπουργός και αυτόν εμείς τον επιλέγουμε συγκρίνοντας τον με τους υπόλοιπους που υπάρχουν και όχι με κάποιο όνειρο και όραμα.

Αν δεν σου αρέσουν οι πολιτικοί ας διαλέξουμε τότε λοχίες που δεν έχουν σπουδάσει στο χάρβαρντ όμως τον πολάκη θα τον ξεπερνούν στα σίγουρα στο ύφος και στην συμπεριφορά.Προς το πιό πρωτόγονο προφανώς.

Δεν είναι πάντως υποχρεωτικό να ακολουθήσεις την προτροπή μου. Απλά είναι τα πράγματα και ακόμη απλούστερα μετά τις εκλογές. Θα κλαίμε για τις επιλογές μας και επειδη δεν ψηφισαμε αυτούς που απορρίψαμε να μας σώσουν.

Ανώνυμος είπε...

Με τι καρδιά να υποστηρίξεις, και κυρίως σε τι να υπερθεματίσεις σε ότι αφορά την σημερινή Ν.Δ... Πέρα του να φύγει η χολέρα της αριστεράς, ουδείς λόγος θετικής ψήφου.

Και αφού είναι μητέρα όλων τον μαχών οι εκλογές που θα έρθουν, πως και η ΝΔ δεν προσεγγίζει εθνικές θέσεις και απόψεις, παρά μόνο Ποταμίζει ασύστολα..;

Ποια είναι πχ η θέση της ΝΔ στον ραγδαίο εποικισμό από αφροασιάτες ΣΥΝΕΠΕΙΑ των ανοιχτών συνόρων..;
Ποια για την επικείμενη απόδοση "ιθαγένειας" (όπως λένε οι νεοταξίτες, λες και ο κογκολέζος θα αποκτήσει ..γένος ελληνικό) σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, κυρίως αφροασιάτες;


Γνώμη μου ότι όσο επιζήμιος είναι ο Αρχισυμμορίτης (από τα λίντλ) άλλο τόσο επιζήμιος είναι και ο κυρ Σταύρος με το σακίδιο. Τους αριστερούς τους ξέρες, τους βλέπεις, τους έχεις απέναντι. Τους ακραιφνείς εθνομηδενιστές του Ποταμιού πχ Αμυρά και κάτι άλλα "φυντάνια" , που τους αποκαλούν και ..κεντρώους, τρομάρα τους (θα τρίζουν τα κοκκαλα του Πεζμαζόγλου, του Αθ.Τσαλδάρη κ.α.) πως τους έχεις για πρότυπο κύριε Σταύρο Μητσοτοθεοδωράκη..;

Ανώνυμος είπε...

Μια Νέα Δημοκρατία που θα διατηρήσει πατριωτική στάση στο Σκοπιανό δεν έχει να φοβηθεί κανένα κόμμα από τα δεξιά.
Η ουσία είναι μια να φύγει πάση θυσία η σημερινή κυβέρνηση και να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές.
Το ότι ιδεολογικά για εμένα υπάρχουν αποκλίσεις απο την ΝΔ σε καμία περίπτωση δεν ακυρώνει την πανθομολογούμενη αναγκαιότητα και εθνική ανάγκη να φύγει η παρούσα κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ από την εξουσία και αυτό θα επιτευχθεί με εκλογές.
Στο χέρι της ΝΔ είναι κηρύξει πανστρατιά σε όλο το μήκος της δεξιάς - κεντροδεξιάς για να διώξει μια ώρα νωρίτερα τον ΣΥΡΙΖΑ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ, αν δώσουν στον Σύριζα έξοδο στις αγορές με επιμήκυνση χρέους και πιστοληπτική προληπτική γραμμή (που θα του δώσουν) κι αν μοιράσει το χρήμα που μαζεύει, πριν τις εκλογές (που θα το μοιράσει),
όλοι αυτοί που λέτε του κέντρου και της κεντροαριστεράς που ο Κυριάκος τους θεωρεί πρόβατα ενώ είναι παμπόνηροι,

ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ!

Είναι δυνατόν να ψηφίσουν ΝΔ;;!!..

Κι αφού θα φαίνεται ότι ούτε καν θα βγει πρώτη η ΝΔ, πολλοί ψηφοφόροι της θα στραφούν δεξιότερα. Το έχουμε ξαναδεί αυτό το έργο, με τάχα εκλογικούς περιπάτους που θα έκανε η ΝΔ και τελευταία στιγμή έτρεχε με την ψυχή στο στόμα.
Αν συμβούν τα παραπάνω, θα χάσει κι άλλο απ' τα εκλογικά ποσοστά της..
Και μπορεί στο τέλος να διαλυθεί κιόλας..
Κι αυτό θα συμβεί γιατί στην ΝΔ δεν έχουν καταλάβει ότι υπάρχουν πλέον 2 στρατόπεδα στην Ελλάδα. Εκτός κι αν το ΄χουν καταλάβει και σκοπός τους είναι να διαλυθεί η ΝΔ..

Πως σου φαίνεται αυτό για σενάριο;

Ανώνυμος είπε...

Ποιά Ελλάδα βρε κορίτσια, ένα αποπαίδι (και με την βούλα) της ιδιωτικής εταιρείας ΕΕ είμαστε και τίποτα περισσότερο. Είναι κράτος η Ελλάδα και δεν το καταλάβαμε? Επειδή έρχονται εκλογές και θα αρχίσει το παραμύθι, μύθοι, μύθοι....... και όποιος αντέξει? Που είδατε εσείς κράτος υποθηκευμένο υπέρ των δανειστών για 99 χρόνια? Προβλέπεται να γίνει κάτι με το κλεφτρονι Αγοραστο? Η ΕΕ τι κάνει? Οι σύμμαχοι μας στο ΝΑΤΟ είναι ακόμη σύμμαχοι ? Τραγικά πράγμα. Ο Αντρέας ο Παπανδρέου το είχε πει και ο νοών νοείτο. Οι ΄Ελληνες είναι αιθεροβάμωνες...... οπότε ο κάθε κουρδισμένος πολιτικάντης μπορεί άνετα να πατήσει επ΄αυτού.

Ανώνυμος είπε...

Τι θέλεις να το κάνουμε το αποπαίδι; να του δώσουμε μια κλωτσιά και στον Καιάδα; δεν νομίζω να το θέλεις αυτό.Ο Αγοραστος θα ζει και θα βασιλευει .Παντοτε η λαρισα ειχε Αγοραστους
Η ΕΕ ευθύνεται για το αποπαίδι ή οι Έλληνες ψηφοφόροι;
εκατομμύρια εισέρρευσαν στην χώρα από την ΕΟΚ, διαπίστωσες χρηστή διαχείριση; ή στελέχωσαν το πασόκ για να κυβερνά ανενόχλητο περίπου 40 χρόνους;
Αν είσαι κατώτερος των περιστάσεων, αν δεν σέβεσαι την χώρα σου, αν ψηφίζεις λαοπλάνους, δημαγωγούς, αν είσαι έτοιμος να βγείς από τα μνημόνια κι εσύ επιλέγεις να χορέψεις την Μέρκελ με ζουρνάδες και νταούλια, τι στην ευχή να σου κάνουν οι εταίροι;
κολλητάρια - φιλαράκια μας είναι; ένωση κρατών κι αλληλοσυμφερόντων είναι φίλε μου.
Μια ζωή οι άλλοι θα μας φταίνε;