Πέμπτη

Πως ο Αγοραστος ξοδευει τα χρηματα των φορολογουμενων!!!!!




Εαν οι σφετερισται του δημοσιου χρηματος και οσοι ξοδευουν τα χρηματα των Ελληνων φορολογουμενων σαν να ειναι της μαμας τους  δεν πανε στην φυλακη δεν προκειται να εχει σωτηρια αυτη η χωρα!!!
Τα προγράμματα των κομμάτων έχουν έναν άλυτο κόμπο από την αρχή που τα καθιστά εκ προοιμίου αναξιόπιστα.
Λείπει η σαφής δέσμευση για τιμωρία όλων των ενόχων της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος, της παραβίασης της ισονομίας που έφερε την αναξιοκρατία στην εξουσία και οδήγησε νομοτελειακά την χώρα στην χρεωκοπία.

Αν πρώτα δεν αποδοθεί δικαιοσύνη σ’ αυτούς που μας οδήγησαν έως εδώ,τότε επικυρώνουμε με την ψήφο μας την ατιμωρησία των βιαστών μας και επί πλέον τους υπογράφουμε λευκή επιταγή για να μας ξανακάνουν τα ίδια.


Ο Αγοραστος λοιπον επειδη ειναι πασιφανες οτι τελειωνει πολιτικα στις προσεχεις εκλογες εχει επιστρατευσει ολα τα παπαγαλακια των τοπικων ΜΜΕ και τον λιβανιζουν νυχτημερον.Ολες οι ιστοσελιδες , κατι απιθανα σαιτ πειναλεων , εισπραττοντας τεραστια χρηματα σε καθημερινη βαση προσπαθουν να μας πεισουν οτι ο κοντος  σουλτανος μας ταραξε στα εργα και αρα πρεπει να  κατσει αλλα 5 χρονια στην τραχλια των Θεσσαλων .!!!!
 

Θα μου πειτε δεν υπαρχει ελεγχος? Δεν υπαρχει αντιπολιτευση στο Περιφερειακο Συμβουλιο να τον καταγγείλει , οτι δεν μπορει να ξεκινησει την προεκλογικη εκστρατεια του ενα χρονο πριν  και να διαφημιζει τον εαυτο του με τα χρηματα των Θεσσαλων  φορολογουμενων?!!!
Αμα θελεις να σε προσκυνουν ολοι πληρωσε τους με δικα σου χρηματα η με εκεινα που παντελονιασες παρανομα και καταχρηστικα απο το ΙΚΑ !!!
 Δυστυχως καποιοι στην Λαρισα Δεν βλέπουν Δεν ακούν Δεν ενδιαφέρονται Δεν νοιώθουν Δεν σκέπτονται Δεν έχουν δουλέψει Δεν έχουν φιλότιμο Δεν πάνε φυλακή Δεν μας σέβονται Δεν διάβασαν το μνημόνιο Μας βρίζουν Μας ενοχοποιούν Μας κοροϊδεύουν Μας τάζουν Μας Ξε-τάζουν Μας υπόσχονται Μας δουλεύουν Έχουν από 5 σπίτια ο καθένας Έχουν ασυλία Έχουν παχυλούς μισθούς Έχουν τηλέφωνα δωρεάν Έχουν δωρεάν μετακινήσεις Έχουν δωρεάν διαμονές Έχουν επιχορηγήσεις Έχουν «καρέκλες» Έχουν πουλήσει την Ελλάδα Έχουν πουληθεί οι ίδιοι Έχουν φυλακίσει αθώους Έχουν αποφυλακίσει ενόχους Έχουν «φίλους» τα κανάλια Αν δεν πας να ψηφίσεις κερδίζουν Αν ρίξεις λευκό κερδίζουν Αν ρίξεις άκυρο κερδίζουν Αν πάρεις όπλο και καθαρίσεις μερικούς τους κάνεις ήρωες Αν φύγεις από την χώρα νιώθεις άσχημα Αν μείνεις νιώθεις άσχημα. Αν όμως προσέξεις τι ψηφίζεις, τότε μπορεί και να αλλάξουν όλα τα παραπάνω .. Εμπόδισε τους να σχηματίσουν ξανά κυβέρνηση.Εμποδισε τους να περασουν εστω για δειγμα απο την Περιφερεια Θεσσαλιας  Είμαστε Έλληνες δεν θα χαθούμε το πολύ πολύ να εφαρμοστεί η συνθήκη της Λισαβόνα. Μετά με την απλή αναλογική και την εφαρμογή λίστας χωρίς κόμματα θα λαμβάνουν όλοι οι πολίτες μέρος αλλά και τις ευθύνες για την λήψη αποφάσεων.
Κάπως έτσι ίσως απαλλαχτούμε από αυτούς.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: