Σάββατο

...το Πραγματικο έγκλημα εις βάρος των Σύριων προσφυγων .



Οι Σύριοι προσφυγες  είναι θύματα  ...Μεγαλύτερα θύματα από τους Έλληνες. Γιατί; ...Γιατί οι Νεοταξιτες  κατέστρεψαν την πατρίδα τους και αφού τους έδιωξαν από αυτήν ως πρόσφυγες, στο τελικό στάδιο τους μετατρέπουν σε μετανάστες, οι οποίοι θα "χαθούν" για τη Συρία και άρα μονιμοποιούν τη εθνική ζημιά της. Χωρίς να τους ρωτήσουν ποτέ, κατέστρεψαν τις ζωές τους και αποφάσισαν μόνοι τους - χωρίς αυτούς - για τις νέες ζωές που θα τους "έδιναν" ...Στην κυριολεξία "πυρ και κίνηση". Τα καθάρματα, τα οποία "πυροβόλησαν" τον λαό τής Συρίας, δεν τους άφησαν ήσυχους ούτε ως πρόσφυγες. Με την ίδια βία που τους έκαναν πρόσφυγες, τους έθεσαν σε "κίνηση", βάζοντάς τους σε μια περιπέτεια τεράστια. Όλα αυτά ήταν εύκολα για τους έμπειρους εγκληματίες, γιατί, γνωρίζοντας τους όρους τού "παιχνιδιού", μπορούν και παίζουν με τις ιδιότητες.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; ...Ότι τους εκμεταλλεύονται μέχρι Θανάτου ...Τους εμφανίζουν ως πρόσφυγες, αλλά τους "σπρώχνουν" από χώρα σε χώρα ως λαθρομετανάστες. Τους εμφανίζουν ως πρόσφυγες, για να κερδίσουν τη συμπάθεια των ξενιστών τους, αλλά ταυτόχρονα τους "κατανέμουν" σαν μετανάστες σε προεπιλεγμένες πατρίδες, στις οποίες πρέπει να ενσωματωθούν. Όλα αυτά είναι εγκληματικά και άρα παράνομα για ανθρώπους, οι οποίοι είναι πραγματικά πρόσφυγες και εγκατέλειψαν την πατρίδα τους μόνο και μόνο για να σωθούν. Είναι εγκληματικό να τους "περιφέρεις" ανά τον κόσμο μετατρέποντάς τους σε λαθρομετανάστες. Είναι ακόμα πιο εγκληματικό να τους χειρίζεσαι ως μετανάστες και να τους "ενσωματώνεις" δια της βίας στις κοινωνίες εκείνες, οι οποίες, εξαιτίας των προδοτικών και εγκληματικών τους γηγενών ηγεσιών και φορέων, τούς αντιμετωπίζουν σαν τέτοιους, για να εξυπηρετήσουν τα δικά σου συμφέροντα.

Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για πονηρές πολιτικές, οι οποίες έχουν ως στόχο να παρακάμψουν τον Διεθνή Νόμο. Γι' αυτόν τον λόγο προσπαθούν να σκορπίσουν τη σύγχυση γύρω από τους όρους και τις ιδιότητες. Τους ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, οι οποίοι πρέπει να είναι "στατικοί" και "απομονωμένοι" για να διατηρούν την προστατευμένη ιδιότητά τους, τούς  θέτουν σε "κίνηση" ως λαθρομετανάστες και τους "μοιράζουν" στις κοινωνίες σαν μετανάστες. Οι ιμπεριαλιστές, οι οποίοι κατέστρεψαν τις ζωές αυτών των ανθρώπων, μετατρέποντάς τους σε ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, τώρα τους περιφέρουν στην Ευρώπη σαν "λεία" που μοιράζεται κατά το δοκούν. Οι δήμιοί τους, μόλις τους "ξήλωσαν" από την πατρίδα τους, τούς υποσχέθηκαν δικαιώματα ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ενώ στην πραγματικότητα τους μετατρέπουν σε ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Τους βάζουν να "κρύβονται" πίσω από την ιδιότητα του ΠΡΟΣΦΥΓΑ - ακόμα κι όταν αυτή πλέον δεν ισχύει - και τους διακινούν μέσα από τα δίκτυα της λαθρομετανάστευσης.

Μέρος της πολιτικής τους είναι να ασκούν βία εις βάρος τους μέσω των πραγματικών λαθρομεταναστών. Καθημερινά οι κανονικοί λαθρομετανάστες ασκούν βία όλων των τύπων στους προσφυγικής "καταγωγής" Λαθρομετανάστες. Οι βιασμοί γυναικών και αντρών, οι κλοπές και οι ξυλοδαρμοί δεν είναι τυχαία και σποραδικά φαινόμενα ...Είναι μέσα στα πλαίσια της πολιτικής τού οργανωμένου εκφοβισμού των προσφύγων. Γιατί συμβαίνει αυτό; ...Γιατί οι ιμπεριαλιστές χρησιμοποιούν τους Πρόσφυγες όπως χρησιμοποιεί η ISIS τους άμαχους πληθυσμούς ..."Κρύβουν" μέσα στα καραβάνια των "προσφύγων" τούς χρήσιμους γι' αυτούς λαθρομετανάστες. Όλοι αυτοί οι Σύριοι και καταχρηστικώς πλέον ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ είναι ο "Δούρειος ΊΠΠΟΣ", για να μπουν τα εκατομμύρια των Λαθρομεταναστών στην Ευρώπη. Χωρίς τους Σύριους δεν θα μπορούσαν οι Πακιστανοί ή οι Αφγανοί να περάσουν στο Αιγαίο και από εκεί στην Ευρώπη ...Οι Σύριοι είναι η "καρότσα" που τους "κουβαλάει" πάνω της και αυτοί απλά "μαστιγώνουν" τα "υποζύγια" όταν αυτά αντιδρούν. Γι' αυτόν τον λόγο χρειάζονται τη βία και τα ψέματα.

Αν αυτό το καταλάβει ο αναγνώστης, θα καταλάβει και όλο το "κόλπο" των ιμπεριαλιστών και των χαφιέδων τους. Εδώ μιλάμε για ένα τεράστιο έγκλημα της Νέας Τάξης, το οποίο κανένας δεν αγγίζει, γιατί φοβάται τους οργανωμένους και φονικούς μηχανισμούς προπαγάνδας και εκφοβισμού. Όποιος τολμήσει και πει το σωστό και το αυτονόητο, θα βρει τον μπελά του. Όποιος τολμήσει και πει ότι "πρέπει να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η εισαγωγή των προσφυγόπουλων στο ελληνικό σύστημα εκπαίδευσης", θα γίνει μισητός εχθρός τους ...Θα "πέσουν" όλοι πάνω του να τον "φάνε" ...Θα τον εμφανίσουν σαν ναζιστή, ρατσιστή ή μισάνθρωπο, ενώ αυτό είναι απολύτως ψευδές...

...Είναι απολύτως ψευδές, γιατί, εξαιτίας αυτής της εγκληματικής μεταναστευτικής πολιτικής, οι πάντες θίγονται και απειλούνται. Αποτελεί αναμφισβήτητο γεγονός ότι η "ενσωμάτωση" των προσφυγόπουλων στην ελληνική κοινωνία μέσω της εκπαίδευσης δεν είναι έγκλημα μόνον απέναντι στην φθίνουσα ελληνική κοινωνία, αλλά είναι ταυτόχρονα και έγκλημα απέναντι στη συριακή κοινωνία. Ο πληθυσμός αυτών των ανθρώπων είναι για την Ελλάδα Λαθρομετανάστες που τη θίγουν, αλλά ταυτόχρονα για τη Συρία είναι εξ' αναγκασμού Μετανάστες, που η απώλειά τους την θίγει επίσης. Αυτά τα κοινά συμφέροντα μεταξύ τού ελληνικού και του συριακού λαού πρέπει ν' αναζητήσουμε, γιατί εκεί θα εντοπίσουμε τους εγκληματίες ...Τους πραγματικούς εγκληματίες, οι οποίοι κρύβονται πίσω από ανθρωπιστικές "βιτρίνες", celebrities φίλους και διάσημες ΜΚΟ.

Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι αυτά τα δυστυχή προσφυγόπουλα είναι "παιδιά" τής Συρίας ...Πολύτιμα παιδιά τής Συρίας ...Παιδιά, τα οποία οι πονηροί τα "μπλέκουν" σε ιμπεριαλιστικά συμφέροντα, αλλά για τη Συρία είναι μια τεράστια απώλεια χωρίς κανένα κέρδος ...Είναι το "μέλλον" της, το οποίο κάποιοι με τη βία τής το στερούνε. Γι' αυτόν τον λόγο πρέπει ΟΛΟΙ ν' αντισταθούμε στην εισαγωγή των προσφυγόπουλων στα ελληνικά σχολεία. Αυτό δεν είναι μόνον το νόμιμο, αλλά είναι και το ηθικό και το δίκιο. Όταν, μέσω της εκπαίδευσης, πρόθεσή σου είναι να "ενσωματώσεις" αυτά τα παιδιά στην κοινωνία σου, στην πραγματικότητα προσπαθείς να τα "κλέψεις" από τη "μάνα" τους, που είναι η Συρία ...Περί αυτού πρόκειται. Είναι φανερό πλέον ότι επιχειρείται μια ανομολόγητη προσπάθεια ενσωμάτωσης των προσφυγόπουλων στην ελληνική κοινωνία.

Το θέμα είναι να βρούμε ποιοι μεθοδεύουν αυτήν την ενσωμάτωση και τι επιδιώκουν. Είναι φανερό ότι αυτό δεν προέκυψε από κάποια φυσική ανάγκη των λαών, οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση αυτήν. Ποια ανάγκη τής Ελλάδας ή της Συρίας καλύπτει αυτήν η προσπάθεια; Ζήτησε ποτέ η Ελλάδα νέα παιδιά να "υιοθετήσει", γιατί δεν της έφταναν τα δικά της, όπως έκανε μεταπολεμικά η Γερμανία; Ζήτησε ποτέ η Συρία να "ξεφορτωθεί" παιδιά της, γιατί της "περίσσευαν", όπως έκανε κάποτε η Κίνα; ...Απλά είναι τα πράγματα. Εφόσον μιλάμε για προσφυγιά, δεν χρειάζεται να μιλάμε για ανάγκη ενσωμάτωσης στην τοπική κοινωνία. Οι πρόσφυγες δεν χρειάζονται προετοιμασία ενσωμάτωσης, εφόσον θεωρούμε ότι είναι τέτοιοι και όχι Μετανάστες. Εκ των δεδομένων λοιπόν τα προσφυγόπουλα της Συρίας θα πρέπει πάση θυσία να παραμείνουν και εντός Ελλάδας Σύριοι ...Να προστατευτούν, αλλά και να "απομονωθούν". Γιατί η Ελλάδα να τα "κλέψει" από τη Συρία; ...Γιατί μια πονηρή "μητριά" να τα διεκδικήσει από την πονεμένη "μάνα" τους;

Ποια ακριβώς ανάγκη των προσφύγων εξυπηρετεί η "ενσωμάτωσή" τους στον ελληνικό μηχανισμό εκπαίδευσης; ...Άρα; ...Άρα, κάτι άλλο δρομολογείται, χωρίς αυτό να αποκαλύπτεται. Σε κανονικές δηλαδή συνθήκες θα έπρεπε η ίδια η Συρία να βλέπει αυτήν την ενέργεια ως εχθρική εις βάρος της και άρα να είχε διαμαρτυρηθεί με τα μέσα που προβλέπονται στη Διεθνή Κοινότητα. Γιατί εχθρική; ...Γιατί κάποιοι πάνε να "εκμεταλλευτούν" το δράμα της και να της "κλέψουν" μια γενιά παιδιών ...Γιατί με την ενσωμάτωση στο ελληνικό σύστημα εκπαίδευσης επιχειρείται εξελληνισμός και άρα απειλείται η συριακή τους "ταυτότητα". Όμως, αυτό δεν συμφέρει τη Συρία και άρα η τοπική πρεσβεία της θα έπρεπε αντιδράσει άμεσα κι αποφασιστικά. Θα έπρεπε να απαιτήσει από την ελληνική Κυβέρνηση να σεβαστεί το Διεθνές Δίκαιο και να τους επιτρέψει να διατηρήσουν τη συριακή εθνική τους ταυτότητα, ώστε να είναι έτοιμοι για τον επαναπατρισμό τους στην πατρίδα ...Έναν επαναπατρισμό, τον οποίο μια αλλαγή συμπεριφοράς των παιδιών τους - λόγω του εξελληνισμού τους - θα τον καθιστούσε δύσκολο.

Δεν λέμε κάτι το περίεργο. Τα θρησκευτικά κατηχητήρια ή τα εθνικά σχολεία δεν είναι νοσοκομεία ή εστιατόρια, ώστε, παρέχοντας κάποιος σε ξένους τις ίδιες υπηρεσίες με αυτές που προσφέρει στα παιδιά του, να είναι απόδειξη του ανθρωπισμού ή του πολιτισμού του. Αυτά είναι μηχανισμοί, οι οποίοι διαμορφώνουν "ταυτότητες" εθνικές ή θρησκευτικές ..."Πλάθονται" προσωπικότητες και διαμορφώνονται συνειδήσεις ...Είναι "μηχανισμοί" οργανωμένοι, που "καλουπώνουν" πνευματικά τους ανθρώπους και το ανεπιθύμητο "καλούπωμα" για κάποιους μπορεί να είναι "παραμόρφωση" ή "ακρωτηριασμός" ...και, όταν αυτό γίνεται οργανωμένα εις βάρος ξένων παιδιών, τότε αυτό είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Αρκεί να προσπαθήσει κάποιος να μπει στη θέση των άλλων και θα το καταλάβει αμέσως. Όσο απειλεί τη θρησκευτική ταυτότητα ενός παιδιού να το στείλεις για το "καλό" του στο δικό σου "κατηχητικό", άλλο τόσο απειλεί την εθνική του ταυτότητα η εισαγωγή του για το "καλό" του σε ένα εθνικό σχολείο ...Αυτό είναι παράνομο και απαγορεύεται από τον διεθνή νόμο. Δεν συμφέρει τη Συρία ο αυθαίρετος και παράνομος εξελληνισμός των παιδιών της, όπως δεν θα συνέφερε να υπήρχαν Έλληνες πρόσφυγες και να επιχειρούσαν Τούρκοι ή Ισραηλινοί, για παράδειγμα, να εκτουρκίσουν ή να εξιουδαϊσουν αυτούς, τους οποίους δήθεν είχαν αναλάβει απλά να προστατεύσουν ...Θα ήταν ένα ανθελληνικό έγκλημα ή δεν θα ήταν αυτό;  Υπ' αυτήν την έννοια δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν και μειονοτικά σχολεία, τα οποία προστατεύουν τις εθνικές "ταυτότητες". Γιατί να υπάρχουν ελληνικά σχολεία στην Αλβανία; Γιατί να υπάρχουν παλαιστινιακά σχολεία στην Ιορδανία;  ...Να "ενσωματωθούν" τα Ελληνόπουλα ή τα παιδιά τής Παλαιστίνης στην κοινωνία αυτών που τους "φιλοξενούν" ...για το "καλό" τους.

 Φυσιολογικά θα έπρεπε να υπάρχει έντονη διαμαρτυρία από την πλευρά των Σύριων ...Θα έπρεπε να γίνει διπλωματικό διάβημα για μια τέτοια εχθρική μεθόδευση ...Μια αντισυριακή μεθόδευση, η οποία θα επέτρεπε υποτίθεται στην Ελλάδα να εκμεταλλευτεί την αδυναμία τής Συρίας, για να της αποσπάσει κάποια από τα "παιδιά" της. Τι θα ήταν το fair στην περίπτωση αυτήν; Ποιο θα ήταν το δίκιο και το σωστό από πλευράς συμπεριφοράς τής Ελλάδας; Στις συνθήκες αυτές θα έπρεπε απλά να παρασχεθούν κάποια υλικά μέσα, τα οποία θα διευκόλυναν τους πρόσφυγες στη διατήρηση μιας κανονικότητας στην καθημερινότητά τους ...Να δημιουργηθούν και να τους παραχωρηθούν κάποιες νέες υποτυπώδεις αίθουσες διδασκαλίας μέσα σε όλους τους προσφυγικούς καταυλισμούς. Αυτή η υλικοτεχνική βοήθεια θα ήταν η μόνη βοήθεια που θα θεωρούνταν θεμιτή από την πλευρά του ελληνικού κράτους και μέσα στα πλαίσια του Διεθνούς Δικαίου.

Από εκεί και πέρα η ελληνική Κυβέρνηση σε άμεση συνεργασία με την πρεσβεία τής Συρίας θα έπρεπε από κοινού να εργάζονταν, για να εξασφαλιστούν όλα τα υλικά και άυλα εκείνα μέσα, τα οποία θα απαιτούνταν για την απρόσκοπτη εκπαίδευση των προσφυγόπουλων ...Τα κατάλληλα συριακά βιβλία και τα απαραίτητα εκπαιδευτικά βοηθήματα κλπ.. Να βρεθούν Σύριοι δάσκαλοι, γνώστες τής γλώσσας των παιδιών, ώστε να μην τους επηρεάσει η εθνική τους περιπέτεια και μείνουν "πίσω" στην εκπαιδευτική τους "πορεία". Αυτά είναι τα καθήκοντα που προβλέπει το Διεθνές Δίκαιο γι' αυτόν που αναλαμβάνει την υψηλή αποστολή να σώσει πρόσφυγες και όχι να τους εκμεταλλευτεί ή να τους "οικειοποιηθεί".

Βλέπουμε να συμβαίνει τίποτε απ' όλα αυτά; ...Όχι βέβαια. Αυτά, τα οποία βλέπουμε, είναι τα αντίθετα ...Είναι τα παράνομα ...Είναι τα παράλογα ...Είναι τα εγκληματικά ...Είναι αυτά, τα οποία δεν συμφέρουν ούτε τον ελληνικό λαό ούτε τον συριακό λαό. Οι μόνοι, οι οποίοι έχουν κέρδος από μια τέτοια προσπάθεια, είναι οι ΜΚΟ των διεθνών τοκογλύφων ...Των τοκογλύφων, οι οποίοι είναι οι ιδιοκτήτες τής Νέας Τάξης ...Των τοκογλύφων, οι οποίοι προσπαθούν να βάλουν πληθυσμούς εποίκων σε όλα τα κράτη που τους ενδιαφέρουν ...Εποίκους, λειτουργικά "ενσωματωμένους" μέσα στις κοινωνίες, αλλά ως μειονότητες ...Εθνικές μειονότητες, οι οποίες θα είναι για πάντα εξαρτώμενες από τους ξένους προστάτες τους ...Θρησκευτικές μειονότητες, οι οποίες - με βάση την υπάρχουσα γνώση των όσων συνέβησαν επί δεκαετίες στη Βρετανία, τη Γαλλία κλπ.—, δεν ενσωματώνονται ΠΟΤΕ στις χριστιανικές "πατρίδες" τους, εφόσον δεν τις αντιλαμβάνονται ως τέτοιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: