Παρασκευή

Υπάρχει έλλειψη από σχοινί και σαπούνι;


Ο άνθρωπος αυτός τελικώς έζησε μέσα σε μια θλίψη.
Θλιβερό που ο στενός του συνεργάτης Θ. Τσουκάτος διακινούσε μαύρο χρήμα από την Ζήμενς.
Θλιβερό που ο στενός του συνεργάτης Γ. Πανταγιάς διαμεσολαβούσε στην Εφορία τον Νταλάρα ώστε να μην πληρώσει φόρους.
Θλιβερό που ο στενός του συνεργάτης Τ. Μαντέλης συνελήφθη για χρηματισμό επί της υπουργίας του.
Θλιβερό που ο πρώτος τη τάξει υπουργός του Γ. Παπαντωνίου διώκεται για ψευδές πόθεν έσχες.
Θλιβερό που ο ίδιος καλούσε τα...
Ασφαλιστικά Ταμεία να 'επενδύσουν' τα αποθεματικά τους στο Χρηματιστήριο.
Θλιβερό που ο στενός του συνεργάτης στο κόμμα Νεονάκης τζογάριζε στο Χρηματιστήριο τις εσωτερικές πληροφορίες που του διακινούσαν.
Θλιβερό που ο στενός του συνεργάτης και Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας Θ.Καρατζάς χειραγωγούσε μέσω της ΔΕΚΑ το δείκτη του Χρηματιστηρίου. Θλιβερό που έβαλε τη χώρα στην ΟΝΕ μέσω του δομημένου ομολόγου της Goldmann Sachs.
Θλιβερό που επέτρεψε το πάρτι των Ολυμπιακών Αγώνων και των Ολυμπιακών Ακινήτων.
Θλιβερό που ο στενός του συνεργάτης Χρ.Πάχτας προσπαθούσε μαύρη νύχτα να περάσει την τροπολογία για τη δασική έκταση της Χαλκιδικής στο Πόρτο Καρρά που ήθελε να την κάνει οικόπεδα και τουριστικά συγκροτήματα.
Θλιβερό που εγκαλούσε στη Βουλή την τότε αντιπολίτευση λέγοντας το αμίμητο "'Όποιος έχει στοιχεία να τα πάει στον Εισαγγελέα'.
Γι'αυτό δεν γελούσε ποτέ.

Ο αρχιερέας της διαπλοκής, αποκάλυψε πως στήθηκε το σχέδιο της μίζας και των εξοπλισμών πάνω στο αίμα των ηρωϊκών νεκρών της νύχτας των Ιμίων.

Τα Ίμια που αποτελούν αποκλειστικό δημιούργημα της συμμορίας Σημίτη και εξαργυρώθηκαν με τις κολοσσιαίες μίζες από το πρόγραμμα αγορών ύψους 83 δις που αποκάλυψε ο Πάνος Καμμένος.

Με πολιτικό όρκο ο καταστροφέας της Ελλάδας δικαιολόγησε τις κολοσσιαίες συμβάσεις με τους γερμανούς ως «απόρροια της νύχτας των Ιμίων» και τα «παιδιά που πέθαναν επειδή…

το ελικόπτερο δούλευε πολλές ώρες»! Ο ενορχηστρωτής της νύχτας των Ιμίων, δεν ήταν «προδότης». Νταραβεριτζής ήταν και ντήλερ των γερμανικών βιομηχανιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: