Παρασκευή

Γιαβάς – γιαβάς το…. οθωμανικό.
 
 
 
Από το ζεϊμπέκικο του προδότη Τζεφρυ  έως το «We Are The World», όπως και να το κάνουμε είναι μία ..πρόοδος. Άντε να μην πούμε καμιά χοντρή κουβέντα για το κομμουνιστιλίκι τους. .
  Οι Υπουργοί Εξωτερικών των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ που βρίσκονται στην Αττάλεια για την σύνοδο που διεξάγεται στην πόλη της Νότιας Τουρκίας με βασικά θέματα την ασφάλεια στην Ουκρανία, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρειο Αφρική, έστειλαν το δικό τους μήνυμα «ειρήνης» χτες βράδυ με έναν αρκετά πρωτότυπο τρόπο. Μετά από το επίσημο δείπνο που ακολούθησε τις συνομιλίες τους, ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβούτ Τσαβούσογλου ανέβηκε στη σκηνή της αίθουσας όπου γινόταν η δεξίωση προκειμένου να ευχαριστήσει την ορχήστρα Enbe για την ψυχαγωγία που προσέφερε στους παρευρισκόμενους.
Τότε, εκπλήσσοντας τους πάντες, προσφέρθηκε να τραγουδήσει ο ίδιος «ένα τελευταίο τραγούδι για την ειρήνη», το πασίγνωστο «We Are The World», όπως αναφέρει η εφημερίδα Hurriyet.
O Τούρκος πολιτικός προσκάλεσε τους ομολόγους του να ανέβουν στη σκηνή για να τραγουδήσουν μαζί του και ο Νίκος Κοτζιάς ήταν ο ο πρώτος που αποδέχτηκε την πρόταση.
Μαζί με τους υπουργούς εξωτερικών τραγούδησαν και ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γιενς Στόλτενμπεργκ όπως και η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι.
Δηλαδή όλοι οι δολοφόνοι τραγουδούσαν…. Είμαστε ο κόσμος
Είμαστε τα παιδιά , Είμαστε αυτοί που κάνουν  φωτεινότερη την ημέρα;
 
 
Πάμε για την…. ένεση μας.
 
Το «We Are the World» είναι ένα τραγούδι με βαθύ συμβολισμό που γράφτηκε από τον Michael Jackson και τον Lionel Richie για τα παιδιά της Αφρικής και ηχογραφήθηκε για πρώτη φορά το 1985 από το supergroup «USA for Africa».
Το χθεσινό σκηνικό θύμισε τον Ιούνιο του 2001 όταν ο προδότης Γιώργος Παπανδρέου (σύμβουλος του οποίου ήταν τότε ο κ. Κοτζιάς) εξέπληξε τους παρισταμένους στο δείπνο που παρέθεσαν οι αρχές του νησιού, χορεύοντας το αγαπημένο ζεϊμπέκικο του πατέρα του, τη Συννεφιασμένη Κυριακή, του Βασίλη Τσιτσάνη. Ο ίδιος είπε ότι ο χορός ήταν στη μνήμη του πατέρα του. Στο χορό τον συνόδεψαν τα κλεφτο-αδέλφια του, Νίκος και Αντρίκος, ενώ συμμετείχε και ο Ισμαήλ Τζεμ με ρυθμικά παλαμάκια και ρίχνοντας λουλούδια στον Ελληνα ομόλογό του. Τότε οι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας Γιώργος Παπανδρέου και Ισμαήλ Τζεμ είχαν ανακοινώσει και την καθιέρωση διαύλου επικοινωνίας μεταξύ τους για ….άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων που προκύπτουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: