Κυριακή

Π. Ηλιόπουλος: Ο Σαμαράς μας έβαλε στην φυλακή δίχως ούτε ένα εις βάρος μας στοιχείο



Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Astra TV από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου παραμένει παράνομα προφυλακισμένος για 16 μήνες.
Αρχικά, τόνισε ότι ο βασικός ενορχηστρωτής της πολιτικής σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής είναι ο πρώην πρωθυπουργός, Σαμαράς που έστειλε παράνομα στην φυλακή εκλεγμένους εκπροσώπους του ελληνικού λαού δίχως ούτε ένα στοιχείο εις βάρος τους.
Ο Σύριζα θα προδώσει την νωπή λαϊκή εντολή, όπως έκανε και η προηγούμενη συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. Η πολιτική τακτική Τσίπρα είναι αλλοπρόσαλλη. Δίνουν προτεραιότητα στους διεθνείς τοκογλύφους και όχι στον χειμαζόμενο ελληνικό λαό.
Εξάλλου, πάμπολλοι αναλυτές έχουν επισημάνει ότι μετά την αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ, η επόμενη πολιτική δύναμη που θα κληθεί να αναλάβει τα ηνία της χώρας και να βγάλει την Πατρίδα από το αδιέξοδο είναι η Χρυσή Αυγή.
Τέλος, αναφορικά με το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης τόνισε ότι η χώρα μας παραμένει ξέφραγο αμπέλι, όπως με τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Χρειάζεται εθνική στρατηγική στην πράξη και όχι στα λόγια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: