Κυριακή

Π. Ηλιόπουλος: Ο Σαμαράς μας έβαλε στην φυλακή δίχως ούτε ένα εις βάρος μας στοιχείοΟ Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Astra TV από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου παραμένει παράνομα προφυλακισμένος για 16 μήνες.
Αρχικά, τόνισε ότι ο βασικός ενορχηστρωτής της πολιτικής σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής είναι ο πρώην πρωθυπουργός, Σαμαράς που έστειλε παράνομα στην φυλακή εκλεγμένους εκπροσώπους του ελληνικού λαού δίχως ούτε ένα στοιχείο εις βάρος τους.
Ο Σύριζα θα προδώσει την νωπή λαϊκή εντολή, όπως έκανε και η προηγούμενη συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. Η πολιτική τακτική Τσίπρα είναι αλλοπρόσαλλη. Δίνουν προτεραιότητα στους διεθνείς τοκογλύφους και όχι στον χειμαζόμενο ελληνικό λαό.
Εξάλλου, πάμπολλοι αναλυτές έχουν επισημάνει ότι μετά την αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ, η επόμενη πολιτική δύναμη που θα κληθεί να αναλάβει τα ηνία της χώρας και να βγάλει την Πατρίδα από το αδιέξοδο είναι η Χρυσή Αυγή.
Τέλος, αναφορικά με το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης τόνισε ότι η χώρα μας παραμένει ξέφραγο αμπέλι, όπως με τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Χρειάζεται εθνική στρατηγική στην πράξη και όχι στα λόγια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: