Σάββατο

Η Δικηγορος Δέσποινα Σβερώνη-Χονδρονάσιου υποψηφια της Χρυσης Αυγης στη Λαρισα!!!


 Παρά τις φυλακίσεις του Αρχηγού, των βουλευτών και δεκάδων φίλων της, παρά τις εν ψυχρώ δολοφονίες δύο μελών της με την συνενοχή, ενεργητική ή παθητική της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας, παρά τις ωμές παρεμβάσεις του ίδιου του Πρωθυπουργού στην Δικαιοσύνη, η Χρυσή Αυγή είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας που βγαίνει κρυστάλλινος από τις δοκιμασίες της μνημειώδους αλλαγής η οποία συντελείται στην χώρα.
Ολοι οι Πατριωτες ενωμενοι με πρωτοπορο την Δεσποινα Σβερωνη κορη του Μεγαλου Αγωνιστη Θαναση Σβερωνη απο το Ιστορικο Κιλελερ θα δωσουμε την μαχη της Νικης!!!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.ΓΙΑΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΙΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ !!ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΞΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ...........

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ο εθνικισμός της λάρισας θα εκπροσωπηθεί απο μια μορφωμένη κυρία και πολύ πιστή στην ιδέα της!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μόνο που εμείς οι εθνικιστές δεν τη γνωριζαμε την κυρία μέχρι πρότινος. Και σταματήστε με αυτό το Κιλελέρ προσκυνημένοι και ανύπαρκτοι του league.Το χωριό ονομάζεται Κυψέλη. Πουθενάδες που δεν έχετε εμφανιστεί ούτε σε μία δημόσια εκδήλωση και κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία σας. Ας ξαναγυρίσουν κάποιοι στη Ν.Δ. κι ας αφήσουν τους εθνικιστές της Χρυσής Αυγής ήσυχους

Ανώνυμος είπε...

Να μην γελιεμαστε η Χρυση Αυγη Λαρισας στις προηγουμενες εκλογικες αναμετρησεις ειχε κενα.Τουτο το ψηφοδελτιο εχει επι τελους ποιοτητα.Τωρα μερικοι που θελουν την Χρυση Αυγη απλα μια περιθωριακη παρεα ας ζοριστουν λιγο.Μερικες κακοηθειες του στυλ καποιοι να γυρισουμε στην ΝΔ δεν μας ενοχλουν.Ο μεγαλυτερος κορμος των ψηφοφορων της ΧΑ προερχεται απο την ΝΔ!!!!.Ε και ειναι κακο αυτο??Καποιοι απο μας χρηματισαμε στην 4Α την ΕΡΕΝ, την ΕΚΟΦ το ΕΝΕΚ και την ΕΠΕΝ.Και ειναι τιμη μας!!!Προχωρα Δεσποινα!!!Εθνικισται υπαρχουν ακομα μεσα στα μη αριστερα κομματα.Οσο για περγαμηνες υπαρχουν πολλες.Το Κιλελερ ειναι η πατριδα της ιδιας και των προγονων της Δεσποινας.Ολοι στην περιοχη γνωριζουμε την ιστορια του πατερα της και του παπου της.Εθνικισταραδες μια ζωη.Στα Σβερωνεικα σταμουσε ο Γρηγορης ο Σουρλας για ανεφοδιασμο στα μαυρα χρονια του Συμμοριτοπολεμου!!!

Ανώνυμος είπε...

Eisaste oloi gia klamata.Ntroph ths kai ntropi sas pou upostirizete Nazistikes idees.Se eixa dikhgoro mas exeis xasei pro polou apo pelates oxi logo kommatikhs tautothtas alla giati oses upo8eseis phres ta ekanes...!Kala an hxera apo tote oti eise xrush augh(suxenome mexri kai na to grapsw)den 8a epernes frago!Ante gia!