Σάββατο

Οι Κλέφτες στη φυλακή - Οι Έλληνες στην εξουσία!

 Οι Κλέφτες στη φυλακή - Οι Έλληνες στην εξουσία!
Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013: Η Χρυσή Αυγή καταθέτει στην Ελληνική Δικαιοσύνη πολύ συγκεκριμένα στοιχεία που βάζουν στην φυλακή βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση με την «μαύρη τρύπα» στα ταμεία του εν λόγω αποκόμματος. Συγκεκριμένα η υπόθεση αφορά έκθεση ορκωτών λογιστών που αποκάλυπτε ότι από τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ «έλειπαν» 114 εκατομμύρια ευρώ από τα χρήματα που πήρε η «πράσινη» εγκληματική οργάνωση από τον Ελληνικό Λαό. Ο εν λόγω φάκελος βρισκόταν εδώ και πολύ καιρό σε συρτάρια γραφείων και δεν προχώραγε, με «άνωθεν» πολιτική εντολή.

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013: Πάνοπλοι αστυνομικοί συλλαμβάνουν πραξικοπηματικά, παράνομα και αντισυνταγματικά, χωρίς ίχνος στοιχείου, τον Αρχηγό και Βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Λίγες μέρες μετά οι περισσότεροι εξ αυτών, συμπεριλαμβανομένου του Αρχηγού, θα προφυλακιστούν στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατούνται μέχρι και σήμερα παρά το γεγονός ότι έχει αποκαλυφθεί σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό η σχεδίαση της σκευωρίας από την κυβέρνηση και η εκτέλεσή της από επίορκους που λυμαίνονται τους θεσμούς της Αστυνομίας και της Δικαιοσύνης.

Τι δεν κατάλαβες;
Οι κλέφτες αντιλήφθηκαν ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι σαν τους πολιτικάντηδες που λένε όλο λόγια, τα οποία δεν προτίθενται να πραγματοποιήσουν. Πείστηκαν ότι η Χρυσή Αυγή, όντας αδαμάντινη και κρυστάλλινη, ούτε μπορεί να εκβιαστεί, ούτε προτίθεται να συνδιαλέγει με το καθεστώς των φαύλων και των ενόχων. Κατάλαβαν ότι η Χρυσή Αυγή θα βάλει τους κλέφτες φυλακή και ξεκίνησε την πολιτική σκευωρία εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών για να προλάβει καταστάσεις.
Ο Ελληνικός Λαός στις 25 Ιανουαρίου καλείται να κάνει την επιλογή του.
Είτε θα επιλέξει να κυβερνάται από κλέφτες και απατεώνες, δεχόμενος και τις συνέπειες, είτε θα επιλέξει να κλείσει τους κλέφτες φυλακή και να φέρει τους Έλληνες στην εξουσία, ψηφίζοντας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια: