Παρασκευή

Μαρία Ψωμιάδου: «Ο Εθνικισμός δεν έχει σκοτεινές συναλλαγές με κανέναν»

Μηνυμα στους Αναγνωστες του Block απο την Σοφια
Συναγωνιστή - Συναγωνίστρια, Η στήριξη δια της ψήφου σου στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, θα μου δώσει όχι μόνο τη δύναμη να αγωνιστώ για ένα καλύτερο ελληνικό Αύριο, αλλά θα θωρακίσει ταυτόχρονα τη διάθεσή μου να ταχθώ ανοιχτά και ξεκάθαρα απέναντι στα συμφέροντα όλων εκείνων που ασελγούν καθημερινά εις βάρος της Πατρίδος μας. Ήρθε η ώρα να πάρουν το μάθημα που τους αξίζει. Η ευκαιρία είναι μοναδική. Με πίστη στις εθνικιστικές Ιδέες μας, ηθικό ακμαιότατο και φρόνημα ακλόνητο, ας πορευτούμε στην τελική Νίκη. Για μια Μεγάλη Ελλάδα, υπερήφανη και ισχυρή.

Στην Ιστοσελιδα μας  μίλησε η υποψήφια Βουλευτής στο Νομό Λάρισας και Ελασσονίτισσα στην καταγωγή Μαρία Ψωμιάδου για την Χρυσή Αυγή και για τις προσδοκίες και τα όνειρα που τρέφει, σε μια ενδεχόμενη εκλογή της στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.


-Κυρία Ψωμιάδου οι συναγωνιστές σας, όπως αποκαλείτε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής αλλά και τους υποστηρικτές ψηφοφόρους σας, αντιμετωπίζουν κάθε μέρα την ταμπέλα της «εγκληματικής οργάνωσης» ενώ οι περισσότεροι εκπρόσωποι στο Κοινοβούλιο των Ελλήνων βρίσκονται προφυλακισμένοι. Τι απαντάτε;
-Αρχικά να σας ευχαριστήσω θερμά για την ευκαιρία που μου δίνετε να εκφράσω τις απόψεις μου, αλλά και τις απόψεις του Κινήματός μας γενικότερα. Τώρα, αναφορικά με την ταμπέλα της «εγκληματικής οργάνωσης», πολύ σύντομα ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, περιμένει την ετυμηγορία του ελληνικού λαού και όχι του Σαμαρά, του Αθανασίου, του ψηλού του “Παναθηναικάκια” και της υπόλοιπης ετοιμόρροπης παράγκας. Να είναι σίγουροι οι εμπνευστές και οι υποτακτικοί τους που διαρκώς αναμασούν τα περί <<εγκληματικής οργανώσεως>>, ότι όταν έλθει η ώρα θα περάσουν από τα δικαστήρια που τους αρμόζουν. Οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής παρά τη λάσπη, τις άδικες διώξεις και την τρομοκρατία από πλευράς καθεστωτικών, δηλώνουμε παρόντες και πανέτοιμοι και για αυτή την εκλογική μάχη.

-Εάν ο ελληνικός λαός έδινε την εντολή για κυβέρνηση στην Χρυσή Αυγή, η χώρα θα τηρούσε τις δημοκρατικές της προαναγγελίες ή θα γινόταν πολιτικό πραξικόπημα στη Βουλή και στην καθημερινότητα των Ελλήνων; Τι απαντάτε στα περί «αντισυνταγματικού τόξου»;
-Με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο τιμόνι αυτής της χώρας, ίσως για πρώτη φορά έπειτα από αιώνες θα μπορούσαμε να ομιλούμε για ένας καθεστώς απόλυτης και άμεσης δημοκρατίας. Επανειλημμένως έχουμε ζητήσει δημοψηφίσματα για διάφορα φλέγοντα ζητήματα, ώστε να αποφασίσει ο ίδιος ο λαός. Φυσικά οι εθνοπατέρες του «συνταγματικού τόξου», ποτέ δεν τόλμησαν να ζητήσουν τη γνώμη των Ελλήνων, παρά μόνο όταν διενεργούνται εκλογές. Μια φορά κάθε 2 ή 3 χρόνια. Και ας μην ξεχνούμε ότι το τελευταίο δημοψήφισμα που έγινε στη χώρα μας, πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια της επταετίας, επί Γεωργίου Παπαδοπούλου. Ας σταματήσουν λοιπόν τα διάφορα παπαγαλάκια και οι αργυρώνητοι υπάλληλοι των μεγαλοκαναλαρχών να παραπληροφορούν τον κόσμο και να τον τρομοκρατούν, παρουσιάζοντας το μόνο λαϊκό Κίνημα, ως εχθρό του ελληνισμού.

-Έγινε ένας χαμός στην κυβέρνηση, δύο φορές μέχρι τώρα, από τις αποκαλύψεις του Ηλία Κασιδιάρη. Λειτουργεί η δικαιοσύνη τελικά αυτόνομα;
-Εάν απωλέσουμε πλήρως την εμπιστοσύνη μας στην αυτόνομη λειτουργία της Δικαιοσύνης, πιστεύω ότι κανείς αξιοπρεπής άνθρωπος δε θα επιθυμούσε να συνεχίσει να ζει σε αυτή τη χώρα. Δυστυχώς αυτό το ερώτημα δεν ετέθη ποτέ στο Σαμαρά, αλλά ούτε και σε κανένα συνεργάτη του από κάποιο μεγαλοδημοσιογράφο. Δυστυχώς όμως ακόμη και στο χώρο της Δικαιοσύνης υπάρχει διαφθορά κομματικά συνήθως υποκινούμενη, την οποία όμως όπως προανέφερα, θα την εξαλείψουμε άπαξ δια παντός με μεγάλη αποφασιστικότητα.

-Η Ελλάδα αντιμετωπίζει μνημονιακά καθεστώτα, προβλήματα και συνεχόμενες περικοπές. Φόρους ανυπέρβλητους, συνεχόμενα μέτρα. Με ποιον τρόπο θα μπορούσε η Χρυσή Αυγή να σταματήσει την κατρακύλα της κοινωνίας;
-Σε περίπτωση που η επομένη των εκλογών έβρισκε τη Χρυσή Αυγή σε θέση ισχύος, δηλαδή στην εξουσία, απ'ευθείας θα άρχιζε ένας πραγματικός και εξονυχιστικός δημοσιονομικός έλεγχος, ώστε να διαπιστωθεί το πραγματικό δημόσιο και εξωτερικό μας χρέος. Η πάταξη της διαφθοράς, τα μαύρα χρήματα από το εμπόριο ναρκωτικών, το οποίο θα τσακίσουμε στην κυριολεξία και θα κόψουμε από τη ρίζα, η απόδοση δικαιοσύνης και η επιστροφή των κλεμμένων στον ελληνικό λαό, σαφώς και θα βοηθήσουν. Οι καρχαρίες των Μ.Μ.Ε. που πήραν τις πανελλήνιες τηλεοπτικές συχνότητες χωρίς να δώσουν ούτε ένα ευρώ θα κληθούν να πληρώσουν και μάλιστα με το νόμιμο τόκο, διότι ο Εθνικισμός δεν έχει σκοτεινές συναλλαγές με κανέναν. Τέλος, μία ουσιαστική και πειθαρχημένη πρωτίστως κρατική οργάνωση με λειτουργούσα Υγεία, Πρόνοια, Εθνική Παιδεία απαλλαγμένη από τη μέγγενη της αριστερής θολοκουλτούρας, καθώς και η απαλλαγή από περίεργους μεσάζοντες που λυμαίνονται προμήθειες, μίζες, προιόντα και υπηρεσίες, θα αποτελέσουν τα κύρια περιστήλια που θα συγκρατήσουν το οικοδόμημα μιας Ελλάδος Μεγάλης και Ισχυρής. Πιστεύω στο τρίπτυχο Αξιοκρατία, Κοινωνική και Οικονομική Δικαιοσύνη.

-Είστε από την Ελασσόνα ?. Πόσο υπεύθυνος πρέπει να είναι σήμερα ένας βουλευτής που εκπροσωπεί την πατρίδα του;
-Υπερήφανη που έλκω την καταγωγή μου από την περιοχή της Ελασσόνας και συνεχίζω να εργάζομαι στον τόπο όπου μεγάλωσα, το ίδιο επιθυμώ και για τα παιδιά μου, αλλά και για τα παιδιά όλων των συμπολιτών μας. Να συνεχίσουν να προσφέρουν κι εκείνα στον τόπο μας, χωρίς να χρειαστεί αύριο μεθαύριο να πάρουν το δρόμο για τη Γερμανία, τον Καναδά ή την Αυστραλία. Θα αγωνιστώ καμία μα καμία τοπική επιχείρηση, η οποία προσφέρει εργασία σε ελληνικές οικογένειες να μη βάλει λουκέτο, όπως μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια οι δυνάμεις του «συνταγματικού τόξου». Το αίσθημα ευθύνης είναι ιδιαιτέρως βαρύ, όχι μόνο απέναντι στους συντοπίτες μας, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους του Νομού που πιθανώς να με εμπιστευθούν δια της ψήφου τους. Είμαι αποφασισμένη να προασπιστώ κάθε δίκαιο ολόκληρου του Έθνους και ας μη λησμονούμε ότι όταν χρησιμοποιούμε τη λέξη Έθνος, θα πρέπει πάντοτε να έχουμε στη σκέψη και στην καρδιά μας και τον Αλύτρωτο Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου, της Κύπρου, της Ιμβρου, της Τενέδου, του μακρινού μας Πόντου και της Πόλεως των Κωνσταντίνων.

-Ευχαριστώ
-Σας ευχαριστώ και εγώ.


Βιογραφικό

 
Ψωμιαδου Μαρία του Κυριακου και της Βαρβαρας το γένος Γαλλη.

Γεννήθηκα στις 17 Ιουνίου του 1980 στην Λάρισα. Κατάγομαι απο την Καλλιθέα Ελασσώνος.
Ειμαι απόφοιτος γενικού λυκείου και του ΤΕΕ κομμωτικής στην Λάρισα.
Ειμαι ελεύθερη επαγγελματίας απο το 2006.
Ειμαι παντρεμένη με τον Καρμιρη Αχιλλέα απο το 2003 και εχουμε τρία παιδιά.
Ήμουν υποψήφια στις εθνικές εκλογές του 2012 με τον Λαϊκό σύνδεσμο Χρυσή Αυγη και επίσης στις περιφερειακές εκλογές με την ελληνική αυγη για την Θεσσαλία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στηρίζουμε Μαρία Ψωμιάδου. Υποψήφια αγωνίστρια του Λαικού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ