Τρίτη

ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ Η SINGULAR LOGIC,Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΜΕΤΡΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ !!!

Μια είδηση που πέρασε στα ψιλά και δεν έτυχε καμιάς ιδιαίτερης σημασίας από τους "οικονομικούς παράγοντες" και τα ΜΜΕ της χώρας μας ήταν η πώληση των επιχειρηματικών δανείων της MIG στο "αμερικάνικο fund" ΚΚR.

Τυπικά το παραπάνω χρηματοπιστωτικό γεγονός ουσιαστικά σημαίνει και την πώληση της εταιρείας MIG στο fund KKR.
Η MIG που αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους ομίλους στην Ελλάδα έχει στην κατοχή τις εταιρείες (Vivartia , goodys,flocafe, everest , νοσοκομείο Υγεία και SingularLogic, καθώς και την ακτοπλοϊκή εταιρεία Attica με τα super fast ferries) και αριθμεί 12.000 εργαζομένους.

Όλα τα παραπάνω μεταβιβάστηκαν εν μια νυκτί (στις 18 Δεκεμβρίου για την ακρίβεια) από την Τράπεζα Πειραιώς που είχε τη διαχείριση των επιχειρηματικών δανείων της MIG στο "αμερικάνικο Fund KKR.

Η ουσιαστικότερο παράμετρος είναι ότι μαζί με όλες τις εταιρείες στην κατοχή της MIG ήταν και η Singular Logic, η οποία είναι υπεύθυνη για την συγκέντρωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, την καταμέτρησή τους, την αποστολή στο Υπουργείο Εσωτερικών και τελικώς την.....
αναμετάδοσή τους στις οθόνες μας.
Πρακτικά σημαίνει ότι ελέγχει όλη τη.. ροή των αποτελεσμάτων και τα... διαχειρίζεται αναλόγως!!!

Αποτελεί λοιπόν μέγιστης πολιτικής σημασίας το ποιος θα ελέγχει την Singular.
Το επενδυτικό fund εξ' Αμερικής έχει.... ιουδαϊκή στάμπα και ηγεσία, καθώς όλοι του οι ιδιοκτήτες είναι εβραίοι και μάλιστα σημαντικότατα μέλη των Σιωνιστικών οργανώσεων.
Η Singular λοιπόν περνά στα χέρια του Σιωνιστικού lobby της Αμερικής που έχει πολλάκις ζητήσει με' επιτάσεως τη φυλάκιση και την ολική δίωξη της Χρυσής Αυγής με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν έχουν διστάσει με ποικίλους τρόπους να εκφράσουν τη δυσφορία τους που ακόμη δεν έχει τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή αν και το έχουν απαιτήσει, ενώ δηλώνουν ότι είναι αυτοί που ελέγχουν το εγχώριο πολιτικό κατεστημένο που εκτελεί τις διαταγές τους, κάνοντας και τις απαραίτητες υποκλίσεις.

Παρακάτω παραθέτουμε για τους δύσπιστους τα στοιχεία που αποδεικνύουν τα λεγόμενά μας.

Το KKR fund αποτελείται από 3 ανθρώπους - κλειδιά που το δημιούργησαν και το έστησαν:

1ος: Ο Jerome Kohlberg, Jr. που είναι ιδρυτής της και επίτιμος Πρόεδρός της και είναι....Εβραίος έχει πολλάκις κατά το παρελθόν επιδείξει την αφοσίωσή του στον Ιουδαϊσμό και τα Σιωνιστικά lobby, ως εξέχων μέλος, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του.


2ος: Ο Henry Kravis που είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της επιχείρησης και ενεργότατο μέλος της Ιουδαϊκής - Σιωνιστικής κοινότητας, και μάλιστα επίτιμο μέλος διοικητικών συμβουλίων και επιτροπών που έχουν δημιουργηθεί από το ίδρυμα David Rockefeller.

3ος: Ο George R. Roberts που και αυτός με τη σειρά του φέρει τον τίτλο του Διευθύνοντα Συμβούλου της KKR και φυσικά είναι και αυτός Εβραίος, παντρεμένος με την ιουδαία Conrad της Goldman Sachs και με πολλαπλές ιδιότητες στα σιωνιστικά lobby, αριθμώντας πάνω από 20 και επιπλέον ΜΚΟ που προσφέρουν "έργο" στις διάφορες κοινότητες.

Από τα παραπάνω τίθεται το εξής ερώτημα:
Αυτή η εν κρυπτώ συμφωνία, που ποτέ δεν έμαθε ο ελληνικός λαός, που φέρνει εβραϊκό καθεστώς ιδιοκτησίας στην εταιρεία που έχει τον έλεγχο και τη διαχείριση των αποτελεσμάτων των εκλογών, με δεδομένο το μένος και το μίσος που έχει για το πολιτικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής, λέτε να επηρεάσει και το αποτέλεσμα των εκλογών;!

Για να διασφαλιστεί ότι τίποτε τέτοιο δε θα συμβεί οφείλουμε να πράξουμε το καθήκον μας και να είμαστε όλοι εκλογικοί αντιπρόσωποι καθώς από τα γεγονότα απορρέει το συμπέρασμα ότι ο "εχθρός" αποφάσισε να πάρει πάνω του όλο το βάρος της δίωξης της Χρυσής Αυγής, αφού είναι ορατός ο μεγαλύτερος τρόμος του διεθνούς Σιωνισμού. Η απαλλαγή των Εθνών από τα δεσμά του εκφυλισμού και του διεθνισμού, με μπροστάρη σε αυτή τη μάχη τη Χρυσή Αυγή και τον Αρχηγό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: