Τρίτη

ΣΤΗΡΙΖΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή!

Συμβάλλω στο γκρέμισμα της Χούντας Σαμαρά: ΣΤΗΡΙΖΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή!
Η παράνομη και αντισυνταγματική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή από τη Χούντα Σαμαρά, η οποία εξαπολύθηκε στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου, είχε διττό στόχο:
Αφενός να φιμώσει δια των προφυλακίσεων τη Φωνή του Ελληνικού Λαού, τη Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών και αφετέρου με τη χρήση αντισυνταγματικών μεθοδεύσεων, να στραγγαλίσει οικονομικά το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
Η αντισυνταγματική απόφαση μιας παράνομης -μετά τις προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής- Βουλής, δια της οποίας αναστέλλεται η κρατική χρηματοδότηση ενός νόμιμου Πολιτικού Κινήματος, αποσκοπεί ακριβώς στην παρεμπόδιση του νόμιμου Πολιτικού Αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Με τέτοιου είδους αθλιότητες, η Χούντα Σαμαρά επιδιώκει να νοθεύσει τη σαφή και ρητή εντολή 540.000 Ελλήνων κι Ελληνίδων προς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Συνεπώς οι μεθοδεύσεις της Χούντας εις βάρος του Κινήματος, είναι μεθοδεύσεις που στρέφονται ευθέως κατά της ελεύθερης πολιτικής βούλησης του Ελληνικού Λαού!
Η Δύναμη του Ελληνικού Λαού είναι η Χρυσή Αυγή και η Δύναμη της Χρυσής Αυγής είναι ο Ελληνικός Λαός!
Μέσα στη σκοτεινότερη Τυραννία που σκεπάζει το Λαό και την Πατρίδα μας, κρατάμε άσβεστη τη Δάδα της Εθνικής Αντίστασης: Συμβάλλω στο γκρέμισμα της Χούντας Σαμαρά - Στηρίζω Οικονομικά το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή!
ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026.0315.83.0200590942
IBAN: GR 04026 03150 00083 02005 90942

Δεν υπάρχουν σχόλια: