Πέμπτη

«ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ – ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΤΟΥ – ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ»!

loverdos-andreas
Έρανος ΤΩΡΑ για τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος σύμφωνα με τις απίστευτες καταγγελίες που έκαναν πολίτες του Δήμου Κηφισιάς-Ερυθραίας, στο makeleio.gr «δεν έχει χρήματα ο άμοιρος για να πληρώνει το ρεύμα για το φυλάκιο της φρουράς του, με αποτέλεσμα να το κλέβει από το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ερυθραίας, Στέλιος Καλαϊτζής».
makeleio148 makeleio141

makeleio140
Το Μακελειό βρέθηκε στην οδό Γιάννη Ρίτσου όπου βρίσκεται το κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της Ν. Ερυθραίας λίγα μόνο μέτρα μακριά από το φτωχικό σπίτι του Ανδρέα Λοβέρδου. Όπως μας κατήγγειλαν οι κάτοικοι της περιοχής και θα παρατηρήσετε και στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφαλίσαμε, «το Κλειστό Γυμναστήριο φαίνεται να παρέχει από τότε που μετακόμισε εδώ ο Υπουργός, ρεύμα στο φυλάκιο των φρουρών του. Το Δημοτικό Γυμναστήριο το οποίο πληρώνει ο λαός από πού και ως που να δίνει ρεύμα για την φύλαξη του Υπουργού με τα δικά μας χρήματα»;
makeleio147 makeleio146 makeleio145 makeleio143 makeleio139
Η περίπτωση των πέντε φοιτητών στη Λάρισα που προσπαθούσαν να ζεσταθούν με μια αυτοσχέδια ψησταριά-μαγκάλι(με τραγικές συνέπειες) , συγκλόνισε ολόκληρη τη χώρα κι έφερε στην επιφάνεια τα αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης. Πέντε νεαροί φοιτητές μη έχοντας χρήματα για να ζεσταθούν με άλλους τρόπους, πετρέλαιο ή ρεύμα, παρέλυσαν από τις αναθυμιάσεις της αυτοσχέδιας λύσης τους για ζεστασιά. Δύο από αυτούς χάθηκαν … Ακολούθησαν δεκάδες ακόμα περιπτώσεις ανθρώπων που πέθαναν για λίγη ζεστασιά τον κρύο χειμώνα που μας πέρασε.
Την ίδια ώρα λοιπόν που κάποιοι ζουν χωρίς ρεύμα προσπαθώντας να βρουν τρόπους για να ζεσταθούν, η Υπουργάρα που ζει στην βίλα της Ν. Ερυθραίας, κλέβει ρεύμα και το χρεώνει στους πολίτες;
makeleio142 makeleio141
«Η απόλυτη ξεφτίλα του Λοβέρδου φαίνεται και από ένα ακόμα σημείο. Στο Πολιτικό του γραφείο στο κέντρο της Αθήνας η κατάσταση είναι τραγική. Να φανταστείτε ότι αναγκάζει τους υπαλλήλους του να αγοράζουν από την τσέπη τους μέχρι και το κωλόχαρτο αφού στην τουαλέτα του δεν υπάρχει ούτε δείγμα. Για να σκουπιστεί ο μάγκας  βάζει χαρτοπετσέτες όπως φαίνεται τις οποίες επίσης πληρώνουν οι υπάλληλοί του», αναφέρουν στο makeleio με μικρή δόση χιούμορ οι καταγγέλλοντες  που μας έστειλαν και τις παρακάτω φωτογραφίες μέσα από το – όχι και τόσο περιποιημένο – WC του υπουργού στο Πολιτικό του γραφείο!
makeleio149 makeleio150 makeleio151
Για αυτό και είπαμε πως μόνο ένας έρανος θα τον σώσει,  εάν φυσικά ισχύουν οι καταγγελίες! Και το ρεύμα θα πληρώνει ο άνθρωπος και χαρτί τουαλέτας θα εξασφαλίσει για το Πολιτικό του γραφείο! Μην ερεθιστεί και το πωπουδάκι του με τις σκληρές χαρτοπετσέτες, δεν λέει!
Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπετε το καλώδιο που ξεκινάει από το Κλειστό Γυμναστήριο και καταλήγει στο φυλάκιο των φρουρών του Υπουργού Ανδρέα Λοβέρδου, σύμφωνα με τα όσα μας υπέδειξαν οι πολίτες και κάτοικοι της περιοχής.
Αυτός είναι ο υπουργός Παιδείας. Να τον χαίρονται όσοι τον τοποθέτησαν εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: