Κυριακή

Το ιδεολόγημα του “Ποταμιού” - “Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του”!!!!!!!

Αντεθνικός Μπομπολισμός: Το ιδεολόγημα του “Ποταμιού” - “Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του”

Οι κολαούζοι του παπανδρεϊσμού και διαμορφωτές του κομματικού κράτους, στηριζόμενοι σε πανίσχυρα οικονομικά συμφέροντα, εγχώρια και διεθνή, επιστρέφουν επιδιώκοντας μετά μανίας την ικανοποίηση των προσωπικών τους μωροφιλοδοξιών, συντασσόμενοι στο συνεταιρισμό «Ποτάμι» Α.Ε..
Μετά από λόγια χιλιοειπωμένα, τα οποία με στόμφο διατυμπάνιζαν όλοι οι πολιτικάντηδες του πρόσφατου και μακρινού παρελθόντος, το όργανο της ολιγαρχίας του πλούτου το οποίο βεβαίως, προσδιόρισε ως κυρίαρχη θέση του την διαμόρφωση μιας Ελλάδας χωρίς εθνικισμό, έδωσε το πραγματικό του «πολιτικό» στίγμα:
«Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του»!
Αυτό διακήρυξε ο Σ. Θεοδωράκης, δίχως φυσικά να πρωτοτυπήσει. Τον έχουν προλάβει δύο δεκαετίες πίσω οι παρακρατικοί του αναρχικού χώρου και επιπρόσθετα, ο πολύ καλός του φίλος και υπεύθυνος της μνημονιακής υποταγής Τζέφρυ Παπανδρέου. Κανείς ως εκ τούτου, δεν δύναται να κατηγορήσει τον κύριο Θεοδωράκη ως ασυνεπή. Τουναντίον, είναι συνεπέστατος στις πασοκικές του καταβολές, στο «σοσιαλισμό» των μνημονίων, της δουλείας των τόκων, του ραγιαδισμού στους ξένους.
Ο επικεφαλής του συνονθυλεύματος της αριστεράς απάτης υπό τον τίτλο «Ποτάμι», διακήρυξε με θράσος πως «βασικοί πυλώνες της Ελλάδας πρέπει να είναι η κοινωνική δικαιοσύνη και αξιοκρατία, το νέο Δημόσιο», εκθέτοντας πρωτίστως τον ίδιο του τον εαυτό, όντας επί μακρά σειρά ετών ο δημοσιογραφικός κράχτης του δήθεν εκσυγχρονισμού του ΠΑΣΟΚ. Συνιστά αναμφισβήτητα, σημείο έπαρσης και αλαζονείας -πέρα από θλιβερή απόπειρα εξαπάτησης- το γεγονός πως οι κυρίαρχοι συντελεστές και κατ' επάγγελμα χειροκροτητές της κοινωνικής αδικίας και αναξιοκρατίας  επικαλούνται ως πολιτική θέση την κοινωνική δικαιοσύνη και την αξιοκρατία. Οι υπεύθυνοι του ογκώδους, αναποτελεσματικού, κομματικού κράτους της σαπίλας και της διαφθοράς, έρχονται σήμερα να μας υποσχεθούν το γκρέμισμά του.
Εκείνο το οποίο εντέχνως αποκρύβουν από το Λαό, είναι το γεγονός πως αποτελούν αυτοί οι ίδιοι πολύτιμα γρανάζια αυτού του αντεθνικού, κομματικού Κράτους. Διατείνονται την αντικατάστασή του, ενώ επί της ουσίας μάχονται λυσσωδώς κι απεγνωσμένα, για την συντήρηση και διαιώνισή του. Ακολουθούν την οδό των πολιτικάντηδων: εκείνων που έφεραν τα μνημόνια και σήμερα τάχα ζητούν την μεταβολή της πολιτικής που απορρέει εξ αυτών, επί της ουσίας όμως, τηρούν απαρέγκλιτα την γραμμή τους, εξαπατώντας ένα Λαό που βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στην αβεβαιότητα, στην ανεργία, στο κοινωνικό χάος και στην φτώχεια.
Ο ίδιος άνθρωπος ο οποίος έλεγε πως αν το «Ποτάμι» δεν εκλέξει ευρωβουλευτές θα πάει σπίτι του, αποδεικνύοντας ξεκάθαρα πως είναι δούλος της εξουσίας, λέγει σήμερα πως «το Ποτάμι δεν είναι με όλους, ούτε λιγουρεύεται καρέκλες. Αν κάποιοι θέλουν την βοήθεια μας θα πρέπει να ξέρουν ότι έχουμε και θέσεις και αξίες»! Θέση και αξία συνάμα του «Ποταμιού» είναι η εξής: δώστε μας μερίδιο στην πίτα της εξουσίας!
Στην πραγματικότητα, στόχος της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου που βρίσκεται πίσω από τον πολιτικό-δημοσιογραφικό κλόουν του Ποταμιού, είναι ένας: 

να μην αναδειχθεί η Χρυσή Αυγή δεύτερη ή τρίτη πολιτική δύναμη στις εθνικές εκλογές που έρχονται, για να μην πάρει ο Αρχηγός της την διερευνητική εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: