Τρίτη

Πολιτική παρέμβαση Μιχαλολιάκου: “Καθήκον των Ελλήνων να ρίξουν την κυβέρνηση” – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

newego_LARGE_t_1101_54060387

Μάθημα αριθμητικής παραδίδει σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, που με επιστολή του μέσα από τον Κορυδαλλό, δίνει τη δική του ματιά στα εκλογικά αποτελέσματα, επιλέγοντας τα απλά μαθηματικά του… δημοτικού, που ως συνήθως δεν αλλάζουν, όσους επικοινωνιακούς συμβούλους και αν προσλάβεις, που θα κληθούν να σερβίρουν το μαύρο ως άσπρο…
Την ίδια στιγμή, ο έγκλειστος Νίκος Μιχαλολιάκος δεν παραλείπει να κάνει λόγο για “καθήκον των πολιτών να ρίξουν την κυβέρνηση”.
Ολόκληρη η επιστολή:

“Πανηγυρίζουν σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών. Πανηγυρίζουν όταν και οι δυο μαζί έχασαν σε απόλυτους αριθμούς κοντά ένα εκατομμύριο ψήφους και σε ποσοστά 7% ο ένας και 4% ο άλλος.
Πανηγυρίζουν γιατί λένε ότι συνολικά πήρανε περισσότερες ψήφους από τον… ΣΥΡΙΖΑ! Λες και στην πολιτική ζωή του τόπου δεν υπάρχουν άλλα κόμματα, τα οποία μάλιστα είναι με σφοδρότητα αντίθετα στην πολιτική και την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Η αριθμητική του Καραγκιόζη σε όλο της το θλιβερό μεγαλείο.Λένε το 23 και το 8 κάνουν 31, που είναι μεγαλύτερο από το 27 του ΣΥΡΙΖΑ.  Και το 9 της Χρυσής Αυγής, το 6 του ΚΚΕ, το 3,5 των ΑΝΕΛ τι είναι, ουδέτερη ζώνη;  Αυτές οι ψήφοι δεν μετράνε…
Σχεδιάζουν, μάλιστα, με την ίδιας αισχρής ποιότητας αριθμητική και πολιτική να μαζέψουν τα περιφερόμενα πολιτικά υπόλοιπα και τους 14 του 1,2% της ΔΗΜΑΡ και να εκλέξουν και πρόεδρο της δημοκρατίας. Γνωστό το βρώμικο παιχνίδι της αποστασίας στον Αντώνη Σαμαρά.
Τον Αντώνη Σαμαρά που πήρε στις Ευρωεκλογές 23% με 45% αποχή, που σημαίνει αυτό το 13,7% των ψηφοφόρων. Ο Σαμαράς όχι μόνο θέλει να κυβερνά με αυτό το τραγικά μειοψηφικό ποσοστό, αλλά θέλει να δεσμεύσει και το Έθνος για τα επόμενα 50 χρόνια!
Καθήκον των Ελλήνων: Να ρίξουν την κυβέρνηση της μειοψηφίας”.

Νίκος Μιχαλολιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: