Πέμπτη

Η Ελλάδα του Σαμαρά-Η Ελλαδα της Ξεφτιλας : Εικόνες χάους σε διανομή τροφίμων στον Κολωνό

Ιδού η Ελλάδα του Σαμαρά: Εικόνες χάους σε διανομή τροφίμων στον Κολωνό
Αυτή είναι η τραγική εικόνα της Ελλάδας του Σαμαρά,του Βενιζέλου και του «συνταγματικού τόξου». Μια Χώρα εξαθλιωμένη εξαιτίας των πολιτικών που ακολούθησαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, όπου οι πολίτες στήνονται στις ουρές και ποδοπατούνται για μια σακούλα τρόφιμα.
Όλοι αυτοί οι υποκριτές της πολιτικής σκηνής και της δημοσιογραφίας, οι οποίοι «αγανάκτησαν» με την αλληλεγγύη και την διανομή τροφίμων προς τους Έλληνες που διοργανώνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βαφτίζοντάς τα «συσσίτια μίσους», ας ασχοληθούν καλύτερα με τις εικόνες ντροπής που εκτυλίχθηκαν για πολλοστή φορά στην Αθήνα κατά την διάρκεια δωρεάν διανομής τροφίμων.
Το πρωί της Τετάρτης στον Κολωνό οι παραγωγοί λαϊκών αγορών είδαν την διανομή δωρεάν προϊόντων που είχαν προγραμματίσει να μετατρέπεται σε μια χαοτική κατάσταση, καθώς «η σειρά» έσπασε με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός και οι πολίτες να αρπάζουν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.
Μέσα σ΄αυτό το σκηνικό επόμενο ήταν οι πολίτες να αλληλοσπρώχνονται , να ποδοπατιούνται και να κινδυνέψουν ακόμη και μωρά, τα οποία κάποιοι γονείς τα είχαν αγκαλιά. Από θαύμα δεν θρηνήσαμε κάποιο θύμα. Το κυρίως ζητούμενο, όμως, έχει να κάνει με το ότι η μνημονιακή κυβέρνηση κατόρθωσε να φτάσει στα όρια της εξαθλίωσης εκατομμύρια συμπατριώτες μας με την πολιτική της. Να θυμίσει καταστάσεις περασμένων δεκαετιών, οι οποίες υποτίθεται έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
Την ίδια ώρα που συμβαίνουν οι ντροπιαστικές αυτές στιγμές το κυβερνητικό επιτελείο επιμένει να κοροϊδεύει ασύστολα τον κόσμο με εφευρέσεις τύπου «πρωτογενές πλεόνασμα», «κοινωνικό μέρισμα», «είσοδο στις αγορές» και άλλα παρόμοια ψέματα, με τα οποία προσπαθεί να ξεγελάσει τους Έλληνες. Γι αυτό και η τιμωρία της στις επερχόμενες εκλογές της 18ης και 25ης Μαΐου πρέπει να είναι παραδειγματική και αμείλικτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: