Πέμπτη

Οι Τούρκοι θέλουν τέμενος την Αγιά Σοφιά η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά τζαμί στο Βοτανικό και ο Αγοραστος με τον Διαμαντο μεθοδευουν τζαμια στα Τρικαλα!

Οι Τούρκοι θέλουν τέμενος την Αγιά Σοφιά και η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά τζαμί στο Βοτανικό!

Την πρόθεση του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν να προσευχηθεί με ηγέτες άλλων ισλαμικών κρατών την ημέρα της Άλωσης, αποκάλυψε η τουρκική εφημερίδα Radikal.
Ο αντιπρόεδρος μάλιστα της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς, εξέφρασε την ελπίδα και ευχή να λειτουργήσει η Αγιά Σοφιά, το σύμβολο της Ορθοδοξίας -από μουσείο που είναι σήμερα- ως ισλαμικό τέμενος. Παρά ταύτα, εκφράζεται η ανησυχία της τουρκικής κυβέρνησης από τυχόν αντιδράσεις που θα προκαλούσε μια τέτοια απόφαση.
Εντούτοις, πρόκειται για μια ενέργεια την οποία μελετά προσεκτικά η τουρκική κυβέρνηση προκειμένου να κερδίσει την εύνοια των Τούρκων ψηφοφόρων, εν όψει των προεδρικών εκλογών του ερχόμενου Αυγούστου.
Όλα τα παραπάνω, καταδεικνύουν κατά τρόπο ξεκάθαρο και σαφή, τον ραγιαδισμό που διέπει την Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά και μαζί τους βλαχους Αγοραστο και Διαμαντο. Το σύνολο άλλωστε των απατεώνων του αντισυνταγματικού τόξου τάσσεται υπέρ της ανέγερσης του μουσουλμανικού τεμένους στο κέντρο της Αθήνας και σε πολλες περιοχες της Χωρας , απόφαση η οποία ελήφθη κατόπιν απαίτησης του ίδιου του
Η μοναδική πολιτική δύναμη η οποία αντέδρασε στην εν λόγω μεθόδευση, υπήρξε η Χρυσή Αυγή, η οποία και προέβαλε το θέμα εντός κι εκτός Βουλής.
Τα υπόλοιπα κόμματα των εθνικών ταπεινώσεων και μειοδοσιών, όχι μόνον έσπευσαν να συνταχθούν και να ικανοποιήσουν την διαταγή του Ερντογάν αλλά εσχάτως άρχισαν να ανακινούν θέμα μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην τουρκική επιθετικότητα και προπαγάνδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: