Παρασκευή

Η ανθελληνική κυβέρνηση Σαμαρά επιμένει στην εισαγωγή αλλοεθνών στις Στρατιωτικές σχολές

Η ανθελληνική κυβέρνηση Σαμαρά επιμένει στην εισαγωγή αλλοεθνών στις Στρατιωτικές σχολές 

Με μια απόφαση σύμφωνη με τους ανήθικους κι αντεθνικούς καιρούς που ζούμε, όπου ο παραλογισμός βαφτίζεται ανεκτικότητα και ο ανθελληνισμός αποτελεί δείγμα κοσμοπολιτισμού και προόδου, η εγκληματική για το Ελληνικό Έθνος κυβέρνηση Σαμαρά, δεν προχώρησε στην επαναφορά του Ελληνικού γένους, ως βασικής προϋπόθεσης για την εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές, για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014.
Υπενθυμίζεται ότι το ζήτημα της επαναφοράς του ελληνικού γένους, ως αναγκαίου όρου ώστε να εισαχθεί κάποιος στις στρατιωτικές σχολές της χώρας, είχε θέσει ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή. Τις σχετικές ερωτήσεις είχε υποβάλλει στη Βουλή ο συναγωνιστής Πολύβιος Ζησιμόπουλος, στις 18 Ιουλίου και στις 21 Φεβρουαρίου. Την επομένη της ερώτησης του συναγωνιστή μας, 85 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσαν τροπολογία στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας προκειμένου να απαγορευθεί η εισαγωγή στις παραγωγικές σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, σπουδαστών οι οποίοι δεν είναι Έλληνες στο γένος.
Αν και η σχετική πρωτοβουλία του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, για τον εξοβελισμό των εθνικά επιζήμιων προεκτάσεων του λαθρονόμου Ραγκούση από Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας, βρήκε θετικότατη ανταπόκριση από την ηγεσία και τα στελέχη του Στρατεύματος, εν τούτοις, η κυβέρνηση Σαμαρά για μικροκομματικές σκοπιμότητες, αποφάσισε να μην υιοθετήσει την εθνικά ωφέλιμη και φυλετικά, ηθικά και ιστορικά δίκαιη πρόταση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Αντιθέτως, η εκστρατεία της Χρυσής Αυγής για την επαναφορά του ελληνικού γένους ως προϋποθέσεως για την εισαγωγή στις ανωτέρω σχολές, γνώρισε τη μήνι και τις λυσσώδεις αντιδράσεις του μαρξιστικού δημοσιογραφικού εσμού, καθώς και των ερυθρών, ροζ και πράσινων αντεθνικών κοινοβουλευτικών συμμοριών. Μπροστά στις υστερικές κραυγές των διεθνιστών μισελλήνων της Αριστεράς, η ψοφοδεής και πατριδοκάπηλη ελαφροδεξιά, σήμανε άτακτη υποχώρηση.
Κατόπιν δε των έντονων αντιδράσεων Βενιζέλου και Κουβέλη και προκειμένου να διασπαστεί το μέτωπο της κυβερνητικής παρασυναγωγής, ο «πατριώτης» Σαμαράς απέσυρε τη συγκεκριμένη διάταξη, επιτρέποντας σε αλλοεθνείς να εισέρχονται στους εθνικά ευαίσθητους κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Μετά τη σημερινή «επιτυχία» της δειλής Δεξιάς, δεν απομένει παρά να πανηγυριστεί το γεγονός της επιχειρούμενης διάλυσης της εθνικής ενότητας εντός του Στρατεύματος με την ύψωση του σφυροδρέπανου και του ερυθρού αστέρος στο μαντρί της Συγγρού. Στους ιδεολογικούς μας αντιπάλους δε, εκείνους του μαρξιστικού μισελληνικού τόξου, οι οποίοι προφανώς θα μιλήσουν για «νίκη κατά της Χρυσής Αυγής», έχουμε να πούμε τούτο και μόνο: η Χρυσαυγίτικη Νίκη δεν ακυρώθηκε, απλώς αναβλήθηκε για το πολύ κοντινό μέλλον. Η φυσική τάξη των πραγμάτων εντός των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας θα αποκατασταθεί με το γκρέμισμα του ανθελληνικού μεταπολιτευτικού Καθεστώτος και την οικοδόμηση του Εθνικού-Λαϊκού Κράτους. Ο Ελληνικός Λαός δεν είπε την τελευταία του λέξη. 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: