Παρασκευή

«Βεντέτα» του Πάνου Παναγιωτόπουλου με τους Λαρισαίους δημοσιογράφους!Καλα τους εκανε !!!Ειναι ολοι κομμουνια !!!!


«Βεντέτα» του Πάνου Παναγιωτόπουλου με τους Λαρισαίους δημοσιογράφους!

Είναι απολύτως αδύνατο να μεταφερθούν εδώ όλα όσα άκουσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος από τους Λαρισαίους δημοσιογράφους που … θέλησαν απλά να κάνουν τη δουλειά τους και βρέθηκαν έξω από την κεντρική πύλη του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας για να καλύψουν την επίσκεψη εκεί του Αλέξη Τσίπρα!
Ο κ. Παναγιωτόπουλος συνέχισε τον  αποκλεισμο των μέσων ενημέρωσης της περιοχής που είχε ξεκινήσει κατά τις πρόσφορες τελετές παραλαβής – παράδοσης στην 1η Στρατιά και το ΑΤΑ, όπου επέτρεψε μεν τη φυσική παρουσία δημοσιογράφων, αλλά απαγόρευσε την τηλεοπτική και ηχητική τους κάλυψη, καλώντας κάποια στιγμή αργότερα να … πάρουν το dvd!
Σήμερα, προχώρησε ακόμα περισσότερο, απαγορεύοντας και τη φυσική τους παρουσία στο χώρο, με αποτέλεσμα να βρεθούν έξω από την πύλη του ΑΤΑ περίπου 15 άτομα από τις 11 το πρωί μέχρι μετά τις 13.30, ξεροσταλιάζοντας, σε ένα καψόνι που σε πολλούς θύμισε της ημέρες της στρατιωτικής τους θητείας!
Γουσταρουμε!!!Παλιοκατσαπλιαδες και ανυποληπτα αριστερα σκατα!!!Επι τελους καποιος επρεπε να βαλει φρενο στο πλιατσικο των στρατιωτικων εγκαταστασεων!!
Το κακο ειναι οτι παριστανετε τους δημοκρατες ενω ολοι στη Λαρισα ξερουμε οτι τα περνατε, πολλα χρονια τωρα, απο τους τοπικους διαπλεκομενους μανδαρινους.
Κωλοπαιδα!!!Αριστερα λαμογια!!!
Οι “προοδευτικοί” αυτού του τόπου. Οι “αδέσμευτοι” κήνσορες των πάντων. Οι “διαμορφωτές” γνώμης  , που μόλις τους κουνήσεις πεντοχίλιαρο γλύφουν μέχρι και τα πλακάκια της τουαλέτας σου. Οι προύχοντες των επαρχιών  του κράτους της Μπανανίας. 
Εσεις δεν ήσασταν που στηνόσασταν από νωρίς στα κομματικά γραφεία για να δειτε ποιος βουλευτής βγήκε προκειμενου να πατε να προσφέρετε τα σάλια σας, να γίνετε  ένα με το πάτωμα για να μπορείτε να εξυπηρετήσετε τα συμφέροντα σας;

Ε λοιπον για το καψονι που φαγατε ...............Γουσταρουμε !!!!







Δεν υπάρχουν σχόλια: