Κυριακή

Τα παραμύθια με τους ''μεγάλους Ομογενείς επενδυτές'' και οι ''παπατζήδες'' 'Ελληνες πολιτικοί


Το καλοκαίρι πήγαν στην Αθήνα, με τον πρώην πρόεδρο Κλίντον, στην Αθήνα, συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό και άλλους στις 22 Ιουλίου 2012. Μεγάλη η δημοσιότητα στα ελληνικά ΜΜΕ. Είπαν ΘΑ έδιναν και μερικά εκατομ. δολ. γιά τις ανάγκες του λαού, χώρια οι ''μεγάλες επενδύσεις''. Οι της περίφημης Οργάνωσης ''Hellenic Initiative'', Λιβέρης, Κάλαμος, Κατσιματίδης και σία, συναντιούνται με υπουργούς όταν αυτοί επισκέπτονται τις ΗΠΑ. Κοντά δύο χρόνια συνεχίζεται το ίδιο παραμύθι. Ο ελληνικός λαός ΔΕΝ είδε τίποτα από αυτούς, απλά επειδή είναι του ''πάρε'' και όχι του ''δώσε''. Περιμένουν να αγοράσουν κάτι σε εξευτελιστική τιμή στην Ελλάδα, όχι να επενδύσουν. Τώρα, ένας ακόμα γραφικός υπουργός της κυβέρνησης των μηδενικών, ο των Εξωτερικών Δ. Αβραμόπουλος, συναντήθηκε μαζί τους στη Νέα Υόρκη 21 Φεβρουαρίου '13, υποτίθεται γιά... ''επενδύσεις'' στην Ελλάδα. Μίλησαν και είπαν διάφορα και φυσικά οι ''επενδυτές'' πάντα βρίσκουν ''δικαιολογίες'': Φορολογία στην Ελλάδα, απεργίες, διαδηλώσεις, πολιτική αστάθεια κλπ... Και έτσι απλά, διαιωνίζεται το ίδιο παραμύθι γιά να δικαιολογούν οι σοβαροφανείς 'Ελληνες πολιτικοί, τα ταξιδάκια τους στις ΗΠΑ και αλλού και γιά να πωλούν ελπίδα στον λαό. Φυσικά, οι ''έντιμοι'' 'Ελληνες πολιτικοί, ευελπιστούν και σε καμιά... ''προμήθεια'' γιά την... μεσολάβηση.
κατσιματιδης, αβραμόπουλος, Λιβέρης, Δημητριος_21φεβ13. νεα υορκηΗ ουσία: 'Ολοι αυτοί οι πολυεκατομμυριούχοι ΔΕΝ έχουν δώσει ούτε 1 ευρώ σε δεινοπαθούντες στην Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια. 'Ενας μάλιστα από αυτούς, που θέλει να γίνει και δήμαρχος Νέας Υόρκης, ''έχει βάλει στο μάτι'' τον ''Αστέρα Βουλιαγμένης'', αλλά με την προϋπόθεση να τον αγοράσει σε... εξευτελιστική τιμή. Μιλάμε δηλαδή γιά μεγάλους... ''Ομογενείς πατριώτες'', που θα... ''βοηθήσουν'' την Ελλάδα και τον εξαθλιούμενο λαό της !!!
Σημ.: Ο υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε και με τον αρχιεπίσκοπο Δημήτριο, που εκπροσωπεί ποσοστό 17-20% της Ομογένειας ΗΠΑ, αλλά παρουσιάζεται ως...ηγέτης της, άσχετα αν το 80% ούτε θέλει να τον ξέρει.
Υπουργική επίδειξη τυχοδιωκτικής ''φιγούρας'' και κυβερνητικής ανευθυνότητας
Στο γεύμα, σε μιά επίδειξη τυχοδιωκτισμού και ανευθυνότητας, ο υπουργός, προσφέρθηκε να παραχωρήσει το κτίριο της παλιάς πρεσβείας στην Ουάσιγκτον, γιά να χρησιμοποιηθεί από τους ''σωτήρες'', με την προϋπόθεση, αυτοί να το ανακαινίσουν. Φαίνεται, η δημόσια περιουσία της Ελλάδας, είναι ''κτήμα'' του κάθε ''φιγουρατζή'' της κάθε κυβέρνησης, γιά να το ''παραχωρεί'' όπου και όπως αυτός ''γουστάρει''... Μιλάμε δηλ. γιά κατάντια.


Θαυμάστε Αμερικανοέλληνες ''θεοφοβούμενους αγριοχρίστιανους'' ΗΠΑ
Οι ''άρχοντες'' του οικουμ. Πατριαρχείου, κατά πλειοψηφία μέλη της εκκλησιαστικής Οργάνωσης ''Ηγεσία των 100'' στις ΗΠΑ, αν και έχουν στο ταμείο 88 εκατομ. δολ., έκαναν χορηγίες 2.3 εκατομ. αλλά δεν έδωσαν τίποτα για την ελληνόφωνη εκπαίδευση στις ΗΠΑ, ούτε για δεινοπαθούντες, ειδικά παιδιά στην Ελλάδα. Κατά τα υπόλοιπα, σε απογευματινά και λοιπά σχολεία της $φιλελληνικής$ Αρχιεπισκοπής στις ΗΠΑ, χρησιμοποιούνται αποσπασμένοι δάσκαλοι από Ελλάδα, που τους πληρώνει ακόμα ο... ελληνικός λαός.

''Πάντρεμα'' υπαρκτού ισραηλινού λόμπι και ανύπαρκτου ελληνικού, στην Ουάσιγκτον
Πονηρά ποιούντες οι Αμερικανο-Ισραηλινοί λομπίστες, τώρα που έχουν χάσει δύναμη στις ΗΠΑ, επειδή οι Αμερικανοί πολίτες ''τους πήραν χαμπάρι'' (ότι ελάχιστα ενδιαφέρονται γιά τις ΗΠΑ, τις οποίες εκμεταλλεύονται άγρια γιά όφελος του Ισραήλ), ''ενσωμάτωσαν'' ευκαιριακούς μικροσυμμάχους. Οι δικοί μας, με πρώτο το υπουργείο Εξωτερικών, θεωρούν την ''ενσωμάτωση'' και ως... ''επιτυχία'' (μέσω ''παπαγάλων'' τους). Στην πραγματικότητα, τα γεγονότα είναι διαφορετικά: Το εβραϊκό -όπως λέγεται- λόμπι, ΔΕΝ δίνει ποτέ. Συμφεροντολόγο, μόνο παίρνει, εκμεταλλευόμενο καταστάσεις και ''χρήσιμους ηλίθιους''... Σημ.: Το γεγονός ότι το ''πάντρεμα'' έκανε ο $φιλέλληνας$ βουλευτής Φλόριδας, ο Γκας, γιά τους γνωρίζοντες, ''τα λέει όλα''.

Προς τον μέγιστο των υπουργών, Δημ. Αβραμόπουλο, υπουργείο Εξωφρενικών, Αθήνα
Λεφτά υπάρχουν... Γεν. πρόξενος στον Καναδά συχνά ταξιδεύει πρός Λας Βέγκας και Καλιφόρνια, Σαββατοκύριακα και ίσαμε πρόσφατα... διαφήμιζε τα ταξίδια του, στο facebook, φωτογραφικά. Πιθανά να 'ναι πλούσιος και να κάνει την ζωή του... Μιά χαρά πάτε ως υπουργείο, δηλ. στο πουθενά, όπως πάντα, προς δόξα του Light Lifestyle σας... Shalom.
Y.Γ.: Υπουργάρα, μέσα σε 7 μήνες, ξεπέρασες σε συγκάλυψη σκανδάλων ΥΠ.ΕΞ., ακόμα και GAP, Ντόρα.
Και κάτι άλλο: Πρεσβείες και προξενεία σου, στην Β. Αμερική, ασχολούνται μόνο με κοινωνικές εκδηλώσεις και να μαζεύουν χρήμα από Ομογενείς, γιά πληρεξούσια, διαβατήρια κλπ. Αλλά δεν ασχολούνται με την προβολή της Ελλάδας ή αντιμετώπισης αρνητικών δημοσιευμάτων γιά την Ελλάδα. Φυσικά, παραμένουν κλειστά, αργίες στην Ελλάδα, αλλά και αργίες στην Αμερική. Ναι, εντάξει. ''Εξυπηρετούν'' γιά... λίγες ώρες την εβδομάδα.

Ενθουσιαμένοι οι του American Jewish Committee με τον Δ. Αβραμόπουλο
Επειδή ο υπουργός, με απόφασή του, τοποθέτησε την διακεκριμένη kosher-ολόγο κυρία Φωτεινή Τομαή (εμπειρογνώμονα πρεσβευτή Α' και ιστορικό), ως ''Ειδική Απεσταλμένη για Θέματα Ολοκαυτώματος''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: