Κυριακή

Οι ''λεφτάδες'' και εθνο-''σωτήρες'', 2 χρόνια, ΔΕΝ έχουν δώσει ούτε 1 ευρώ σε δεινοπαθούντες στην Ελλάδα.


Τα παραμύθια με τους πολυεκατομμυριούχους ''Ομογενείς επενδυτές'' της οργάνωσης ''Hellenic Initiative'' και οι ''παπατζήδες'' 'Ελληνες πολιτικοί
κατσιματιδης, αβραμόπουλος, Λιβέρης, Δημητριος_21φεβ13. νεα υορκηKωμικοτραγικά: Κι ενώ οι της οργάνωσης Hellenic Initiative, που υποτίθεται ΘΑ... ''σώσουν'' την Ελλάδα με... ''επενδύσεις'', ανακοινώνουν τα περί γεύματός τους με τον υπουργό Δημήτρη Αβραμόπουλο (σχετική ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής το επιβεβαιώνει) βγαίνει την επομένη ο υποψήφιος δήμαρχος Νέας Υόρκης Τζον Κατσιματίδης και τους... καπελώνει, αφού με δελτίο Τύπου αναφέρει ότι αυτός παράθεσε το γεύμα στον υπουργό: ''February 22, 2013: John Catsimatidis, a leading candidate for Mayor of New York City, hosted an international lunch for the Foreign Minister of Greece Dimitris Avramopoulos yesterday at New York’s storied 21 Club.''
Oι πολυεκατομμυριούχοι και η υπουργική επίδειξη ''φιγούρας'' και ανευθυνότητας
Στο γεύμα, σε μιά επίδειξη ανευθυνότητας, ο υπουργός Εξωτερικών, προσφέρθηκε να παραχωρήσει το κτίριο της παλιάς πρεσβείας στην Ουάσιγκτον, γιά να χρησιμοποιηθεί από τους ''σωτήρες'', με την προϋπόθεση, αυτοί να το ανακαινίσουν. Φαίνεται, η δημόσια περιουσία της Ελλάδας, είναι ''κτήμα'' του κάθε ''φιγουρατζή'' της κάθε κυβέρνησης, γιά να το ''παραχωρεί'' όπου και όπως αυτός ''γουστάρει''... Μιλάμε δηλ. γιά κατάντια.


 Παραχωρείται για δωρεάν χρήση το παλαιό κτήριο της πρεσβείας στην Ουάσιγκτον στον οργανισμό


Την προσφορά προς την πρωτοβουλία των ομογενών επιχειρηματιών Hellenic Initiative του παλαιού κτηρίου της ελληνικής πρεσβείας στην Ουάσιγκτον, για να το χρησιμοποιήσουν ως παγκόσμια έδρα του οργανισμού που στόχο έχει την προσέλκυση επενδύσεων προς την Ελλάδα, ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Ο κ. Αβραμόπουλος μίλησε την Πέμπτη σε γεύμα στη Νέα Υόρκη που παρέθεσε προς τιμή του το «Hellenic Initiative» και ειδικότερα ο επικεφαλής του οργανισμού Ανδρέας Λιβέρης με τον υποψήφιο δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Γιάννη Κατσιματίδη. Πρόκειται για τον ελληνοαμερικανικό φορέα που είχε διοργανώσει την επίσκεψη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, σε Ελλάδα και Κύπρο τον περασμένο Ιούλιο, με σκοπό την προσέλκυση επενδύσεων.
Ως προϋπόθεση για την παραχώρηση ο κ. Αβραμόπουλος έθεσε την επιδιόρθωση από τους ομογενείς του νεοκλασικού κτηρίου, που βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες συνοικίες της Ουάσιγκτον και δεν χρησιμοποιείται. Οι υπηρεσίες της πρεσβείας έχουν μεταφερθεί στο διπλανό, που εγκαινιάστηκε πριν λίγα χρόνια από την κ. Μπακογιάννη.
Η Ελλάδα προχωρεί στο δρόμο της ανάκαμψης και στον επενδυτικό τομέα υπάρχουν νέες ευκαιρίες τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος, μιλώντας σε εκατό και πλέον επιχειρηματίες και στελέχη της ελληνοαμερικανικής κοινότητας, παρουσιάζοντας συνοπτικά τις προσπάθειες της κυβέρνησης και του ελληνικού λαού για αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, προκειμένου η χώρα να υπερβεί την οικονομική κρίση.
Ο Υπουργός Εξωτερικών, αφού αναφέρθηκε στο ρόλο και στην στήριξη της Ομογένειας για την ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας, επισήμανε ότι το «Hellenic Initiative» έχει τη δυνατότητα και την προοπτική να εξελιχθεί σ’ ένα παγκόσμιο φορέα του Οικουμενικού Ελληνισμού.
Ανάμεσα στους παριστάμενους, εκτός από τους προαναφερθέντες, ήταν ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, ο πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος των ΗΠΑ, ομογενής Ράινς Πρίμπους και πάρα πολλοί επιχειρηματίες, στελέχη χρηματοπιστωτικών οργανισμών και παράγοντες της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: