Παρασκευή

Ο ΝΕΟΣ ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ, Ο ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΙΑΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΠΗΓΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΧΥΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ!

Σύσσωμη χθες η πλέον χαρακτηριστική έκφραση της θολοκουλτούρας και του ανθελληνισμού (βλέπε Ρεπούση, Τατσόπουλος, Μπίστης) βρέθηκαν χθες έξω από το "Χυτήριο" για να παρακολουθήσουν την εμετική παράσταση και να διατρανώσουν την συμπαράστασή τους στους συντελεστές της που θεωρούν... καλλιτεχνική έκφραση να παρουσιάζουν κίναιδους τους 12 Αποστόλους, ερωτευμένο με τον Ιούδα τον Χριστό και άλλα ελεεινά και τρισάθλια ενδεικτικά των ανεμοδαρμένων εγκεφάλων τους...

Όμως, εκτός απο τους παραπάνω γνωστούς για τον ανθελληνισμό τους, το παρών έδωσε και ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη και της Ρεπούση, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, ο νέος γαμπρός της Ντόρας, ο αγαπητικός της Αλεξίας. Μπορείτε να τον καμαρώσετε στην φωτογραφία με το μπλε πουκάμισο, πίσω απο τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Μίχο, τον οποίο και κοιτάει καλά- καλά... Ε, ρε ξεφτίλα και κατάντια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: