Παρασκευή

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΤΑΝ ΑΠΟ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...!!!

ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Η ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ... ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ!!! ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Σκηνές τρόμου έζησαν γιατροί , νοσηλευτές αλλά και  εξωτερικοί φύλακες φυλακών απόψε στο Νοσοκομείο Τρικάλων...Και  ο Ρουπακιώτης κάνει δηλώσειις στα κανάλια ..
Τρεις Αλβανοί που βρίσκονταν στο χώρο των επειγόντων περιστατικών στο νοσοκομείο Τρικάλων με Καλάσνικοφ  είχαν στήσει καρτέρι με σχέδιο καλά οργανωμένο !
Ο Αλβανός βαρυποινίτης  που εξέτιε ποινή φυλάκισης 4 ετών για υποθέσεις ναρκωτικών, επικαλέστηκε τραυματισμό στο πόδι  διακομίστηκε με ασθενοφόρο και συνοδεία των φρουρών των Εξωτερικών Φυλακών   της κλειστής φυλακής των Τρικάλων !
Εκμεταλλευόμενοι την απειρία αλλά και την μη εκπαίδευση των φρουρών στα όπλα ...και  σε έκτακτες καταστάσεις ,(όλοι έχουν προσληφθεί από ένα δημόσιο μπάχαλο με εισηγήσεις των Βουλευτικών γραφείων) ,στα δύσκολα έκλασαν μέντες ... Τρεις Αλβανοί οπλισμένοι με Καλάσνικοφ όρμησαν στα επείγοντα ....
Οι Αλβανοί αφού πυροβόλησαν στον αέρα τρέποντας σε φυγή γιατρούς και νοσοκόμες των επειγόντων περιστατικών , αφόπλισαν σύμφωνα με πληροφορίες τους Φρουρούς  αφού τους πλάκωσαν και στο ξύλο ..

Φεύγοντας πέταξαν τα όπλα των φρουρών στην είσοδο του νοσοκομείου ενώ η ιδιωτική εταιρία φυλάξεως που φύλαγε την Πύλη του νοσοκομείο είχε καταφύγει στα χωράφια ι !
Το περιστατικό που είναι το΄δευτερο που συμβαίνει ακριβώς με το ίδιο τρόπο είχε γίνει πριν μερικούς μήνες στο νοσοκομείου του Ναυπλίου όπου επαναλήφθηκε ακριβώς η ίδια σκηνή !

Στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός αλλά μην τον είδατε τον Παναγή μέχρι το βράδυ θα έχει φθάσει ή Αθήνα ή Αλβανία !

Το πρόβλημα γιγαντώνεται και αντί να ασχοληθεί ο Υπουργός Ρουπακιώτης που είναι στη δικαιοδοσία του ούτε βέβαια σκέφθηκε να παραιτηθεί κυνηγά φαντάσματα ...

Το μπάχαλο με τις υπηρεσίες ασφαλείας είναι πέρα από κάθε προηγούμενο .. ¨Οποιος θέλει μπαίνει όποιος θέλει φεύγει μην ξεχνάμε και το μεγάλο σκάνδαλο με την δασκάλα και τον υπάλληλο των φυλακών Τρικάλων που είχε συμβεί πριν από λίγο καιρό στα Τρίκαλα !

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των τριών Αλβανών και  και του Βαρυποινίτη !

Δεν υπάρχουν σχόλια: