Σάββατο

Επιτέθηκαν σε Άδωνι και Ευγενία με γιαούρτια (video)



 Επίθεση δέχθηκε το ζεύγος Γεωργιάδη - Μανωλίδου, μετά τον εκκλησιασμό της Μεγάλης Πέμπτης, μέσα σε ζαχαροπλαστείο

Επίθεση δέχθηκε το ζεύγος Γεωργιάδη - Μανωλίδου, μετά τον εκκλησιασμό της Μεγάλης Πέμπτης, μέσα σε ζαχαροπλαστείο.
Δέχθηκαν επίθεση με γιαούρτια, πάστα κέτσαπ και μουστάρδα.
Φανερά ενοχλημένοι όλοι προσπάθησαν στη συνέχεια να σκουπιστούν ενώ το γεγονός δεν πήρε έκταση με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Μέσω του twitter  ο Άδωνις Γεωργιάδης δίνει την εξής απάντηση για το γεγονός της επίθεσης
"Κάποτε σε αυτή τη χώρα εαν έβλεπαν ένα νεαρό ζευγάρι να είναι σε ένα ζαχαροπλαστείο Μ. Πέμπτη βράδυ μετά την Εκκλησία, να δέχεται ξαφνικά επίθεση από μία ομάδα τραμπούκων, όλοι θα ένιωθαν ντροπή.
Η κοινωνία μας όμως είναι γεμάτη μίσος. Το μίσος θα φέρει αίμα και όσοι ανοήτοι χαίρονται, ας θυμούνται αυτές τις πράξεις της ντροπής, όταν θα έρθει η δική τους σειρά στη ζούγκλα που επιτρέπουμε σιγά σιγά να μετατρέπεται η χώρα.
Εγώ τους συγχωρώ και εκείνα τα μικρά παιδιά που ήρθαν ξαφνικά από το δήθεν αντιεξουσιαστικό τους στέκι φωνάζοντας για τους "φασίστες" υπέρ των μεταναστών και κατά των "δοσιλόγων". Όσοι επιτρέπουν και καλλιεργούν αυτό το μίσος, θα βάψουν με τα χέρια τους το κακό που θα έλθει.
Αυτές τις Άγιες μέρες ειδικά αντί ως κοινωνία να ενωθούμε πάμε για σύγκρουση. Τί κρίμα που η χώρα μας μπορεί και να σωθεί και να μεγαλουργήσει...
Λυπούμαι τους γονείς αυτών των παιδιών, θα ήταν δεν θα ήταν 20 χρόνων και αυτή η κοπέλα που κράταγε την κάμερα, νομίζοντας ότι κάνει μια εξιέπαινη πράξη που θα έπερε κιόλας να τη διαφημίσει. Κρίμα και για όσους βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν τη χωλή τους εναντίον μου... ανθρωπάκια. Τους εύχομαι καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα...
Συγγνώμη ζητώ μόνον από τη γυναίκα μου που επειδή εγώ αποφάσισα να ασχοληθώ με την πολιτική αναγκάζεται να υφίσταται και αυτές τις βίαιες πράξεις και όλα αυτά τα σχόλια γεμάτα κακία.
Ίσως τελικά να μην αξίζει τον κόπο όλο αυτό. Όσους με αγαπούν πάντως θα τους περιμένω την Τετάρτη 18 Απριλίου στο President. Καλή Ανάσταση σε όλους και κυρίως σε αυτά τα παιδιά από το "αντιεξουσιαστικό" στέκι Στρούγκα, απ' όπου και μας επιτέθηκαν."

Δεν υπάρχουν σχόλια: