Παρασκευή

Στη Λάρισα οι Sic Alps


alt
Εμφανίζονται στο Stage την Παρασκευή 20 Απριλίου
Εμφανίστηκαν σαν το φυσικό αντιδραστικό αντανακλαστικό στην overproduced, αποστειρωμένη σύγχρονη μουσική τάση. Μέσα από τα 7 χρόνια παρουσίας τους και τα πολυάριθμα LP’s και EP’s τους, αναδείχθηκαν σε ένα από τα σημαντικότερα φαινόμενα της σύγχρονης εναλλακτικής δισκογραφίας.
Οι Sic Alps, οι υπεύθυνοι της επιστροφής του νέου lo-fi ρομαντισμού στην underground rock πραγματικότητα, επισκέπτονται την χώρα μας για τρεις μοναδικές εμφανίσεις στις 19, 20 και 21 Απριλίου.
Στις αρχές του 2004, το ντουέτο των Mike Donovan και Adam Stonehouse αρχίζει να συνθέτει το υλικό του με μια σαφώς αντιεμπορική διάθεση: νοσταλγώντας τόσο τον ακατέργαστο lo-fi ήχο των πιο σπουδαίων indie συγκροτημάτων των 90s όσο και την εμμονή στο ισχυρό songwriting και την αθωότητα των μεγάλων garage σχημάτων των 60s, σχηματοποιούν το ιδιαίτερο στυλ τους που κινείται ανάμεσα στον ρομαντισμό των Pavement και την vintage psych garage.
Το ιδιαίτερο όσο και ευρύ μουσικό στυλ και η ανέμελη αισθητική τους κεντρίζουν το ενδιαφέρον της παγκόσμιας μουσικής κοινότητας, με το ντουέτο να τροφοδοτεί το κοινό του (μέσω πολλών σημαντικών indie labels) με υλικό σε απίστευτους ρυθμούς, μεγαλώνοντας ακόμη περισσότερο την δημοτικότητά του.
Το catchy υλικό τους, η pop ευαισθησία τους και το αταξινόμητο ευρύ ύφος των Sic Alps καθιερώθηκε στις καρδιές των οπαδών τους με ρυθμούς που ξεπερνούσαν τις δυνατότητες του Τύπου και άφησαν το ξεχωριστό τους σημάδι σε μια ολόκληρη γενιά νέων μουσικών, στρώνοντας τον δρόμο για την επιστροφή της ωμής αγνής ροκ διάθεσης και του καλού κιθαριστικού songwriting.
Με την φήμη μιας πραγματικά συναρπαστικής live μπάντας να τους ακολουθεί και με την βοήθεια των Noelvon Harmonson (Comets on Fire), Tim Hellman και Douglas Armour, οι μοναδικοί Sic Alps θα επισκεφθούν απροσδόκητα τη χώρα μας για τρεις εμφανίσεις στις 19, 20 και 21 Απριλίου, στην Αθήνα, τη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: