Κυριακή

Τριάντα ημέρες πριν τις εκλογές θυμήθηκαν Χρυσοχοΐδης και Λοβέρδος την «υγειονομική βόμβα» των λαθρομεταναστών που θέτει σε σοβαρό κίνδυνο την δημόσια υγεία.


Σαν να έφτασαν μόλις στην χώρα και ανακάλυψαν το μεταναστευτικό Χρυσοχοΐδης και Λοβέρδος!


Τριάντα ημέρες πριν τις εκλογές θυμήθηκαν Χρυσοχοΐδης και Λοβέρδος την «υγειονομική βόμβα» των λαθρομεταναστών που θέτει σε σοβαρό κίνδυνο την δημόσια υγεία.
Έτσι, κυριακάτικα, έδωσαν κοινή συνέντευξη Τύπου για να «κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου» και να ανακοινώσουν τα μέτρα που θα έπρεπε να είχαν πάρει εδώ και τρία χρόνια ως κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ!!

Μάλιστα τόνισαν ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικά σοβαρό θέμα «που πρέπει να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, ενάντια σε κάθε είδους λαϊκισμό»…


Προφανώς έτσι όπως αντιμετωπίζεται και η συγκέντρωση 1.000.000 παράνομων μεταναστών μόνο στην Αττική και την Βοιωτία, τους οποίους το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αποφάσισε επίσης προεκλογικά να «μαζέψει» με επιχειρήσεις – σκούπα, μόνο που αφού τους περάσει μια βόλτα από το αλλοδαπών τους αφήνει πάλι ελεύθερους γιατί δεν έχει που να τους κρατήσει, αφού πρώτα γέμισαν μέχρι ασφυξίας τα κρατητήρια όλων των αστυνομικών υπηρεσιών του Λεκανοπεδίου!!


Κατά τα άλλα, όπως είπαν οι υπουργοί, η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τους μετανάστες που βρίσκονται στη χώρα, άλλοι με άδεια, οι περισσότεροι χωρίς άδεια, έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα και στο επίπεδο της υγείας και στο επίπεδο της ασφάλειας.


Χαρακτηριστικά είπαν, ότι έχουν αυξηθεί 1000% τα κρούσματα AIDS ενώ έχουν καταγραφεί 620 οίκοι ανοχής χωρίς άδεια, και μόνο επτά με άδεια.


Αυξήθηκαν τα μεταδιδόμενα νοσήματα παράλληλα με την εγκληματικότητα, η οποία σε ορισμένες περιοχές δημιουργεί εκρηκτικά προβλήματα.


Οι υπουργοί είπαν ότι προχωρούν άμεσα υγειονομικοί έλεγχοι σε όλο το μεταναστευτικό πληθυσμό, ενώ θα σφραγίζονται αμέσως, τα σπίτια στα οποία διαμένουν παράνομα και μαζικά μετανάστες και οι ιδιοκτήτες τους θα έχουν ποινικές ευθύνες.

Όπως ανακοίνωσαν μέσα στο μήνα θα λειτουργήσει το πρώτο κέντρο φιλοξενίας παράνομων μεταναστών και συνολικά σε κάθε μία από τις 10 περιφέρειες θα δημιουργηθούν 30 κέντρα, τα οποία κάθε στιγμή θα μπορούν να φιλοξενούν χίλια άτομα.
Τα άτομα αυτά θα φιλοξενούνται εκεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μέχρι να προχωρήσουν οι διαδικασίες απέλασης και έτσι θα είναι δυνατή η εξυπηρέτηση περισσότερων ατόμων.

Ο υπουργός Υγείας κ. Λοβέρδος βεβαίωσε ότι τα νοσοκομεία έχουν δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τα υγειονομικά προβλήματα και προωθούνται ήδη, σχετικές υγειονομικές διατάξεις οι οποίες καθορίζουν όλα τα απαραίτητα βήματα από κρατικής πλευράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: