Κυριακή

Παρεμβαση Σουφλια στις πολιτικες εξελιξεις!!!!

  Μονόδρομος η συνεργασία!



Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του Λαρισαίου πρώην υπουργού Γιώργου Σουφλιά στο Κυριακάτικο ΒΗΜΑ καθώς απέχουν μακράν από αυτές της επίσημης ηγεσίας της ΝΔ.
Ο κ. Γ. Σουφλιάς, ένας πολιτικός με μεγάλη επιρροή στον χώρο της Κεντροδεξιάς, εκτιμά ότι «η κάλπη δεν μπορεί παρά να «γεννήσει» κυβέρνηση συνεργασίας, η οποία θα πρέπει να τη-ρήσει τις συμφωνίες με τους εταίρους και να κατανείμει δίκαια τις θυσίες. «Δεν μπορεί να μειωθούν άλλο οι μισθοί και οι συντάξεις» επισημαίνει. «Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν, και κυρίως τα κόμματα και οι πολιτικοί, ότι η Ελλάδα δεν έχει αποφύγει την πτώχευση. Αυτή τη στιγμή όμως έχει τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες να την αποφύγει. Αν δεν αξιοποιηθούν, μοιραία θα οδηγηθούμε σε πολύ άσχημες καταστάσεις» σημειώνει.
«Κατά την άποψη μου», προσθέτει, «οι κυβερνήσεις συνεργασίας, οι οποίες είναι προ των πυλών, πρέπει να στρωθούν στη δουλειά, να συμμετάσχουν οι ικανότεροι από τα δύο μεγάλα κόμματα και απ' όσα άλλα θέλουν την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Προέχει η σωτηρία της πατρίδας, δεν μπορεί να είναι προτεραιότητα η ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών του ενός ή του άλλου. Δεν υπάρχει πολυτέλεια να επαναληφθούν οι εκλογές. Θα ήταν καταστροφή!» δηλώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: