Τετάρτη

Τελειωσε και η Ροδουλα!!!!

altΑνακατατάξεις στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Ν.Μαγνησίας το οποίο ίσως ανακοινωθεί αύριο ή την Μ.Πέμπτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr εντός των επόμενων ωρών αναμένεται πολιτική δήλωση της αντιπροέδρου και επί σειρά ετών βουλευτού κ.Ροδούλας Ζήση, με την οποία θα κάνει γνωστή την αποχώρησή της από την πολιτική. Αυτό άφησε να εννοηθεί σε συζητήσεις που είχε με κεντρικά πρόσωπα του ΠΑΣΟΚ.
Στο ψηφοδέλτιο το νέο όνομα θα είναι το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΟΤ και πρώην Αντινομάρχης Μαγνησίας κ.Εύη Αδαμάκη, η οποία είπε τελικά, υπό πιέσεις, το ναι και ανακοίνωσε στην προσωπική της σελίδα σε Μέσο κοινωνικής δικτύωσης (facebook) όπου πρίν από λίγο δήλωσε τα εξής:
Πριν από λίγο και μετά από πολλή σκέψη και πολλές αρνήσεις επί μέρες, αποδέχτηκα τελικά πρόταση να είμαι υποψήφια στη Μαγνησία. είναι πρωτόγνωρο για μένα, μια και μέχρι τώρα έκανα εκλογές μόνο για την αυτοδιοίκηση που ξέρω και χαίρομαι να υπηρετώ, αλλά , θα το δοκιμάσω κι αυτό ...με το δικό μου τρόπο. Είπα να το γράψω μη μου λέτε μετά πως σας το κρατούσα μυστικό! φιλιά σ' όλους
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του magnesianews.gr το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ έχει δύο κενές θέσεις και υπάρχει μεγάλη δυστοκία να συμπληρωθεί, διότι οι αρνήσεις είναι πολλές. Τα ονόματα που είναι σίγουρα είναι του βουλευτή Κ.Καρτάλη, του Απόστολου Παπατόλια, της Τζούλιας Τσαλίκη, της Κατερίνας Γαργάλα και φυσικά της Εύης Αδαμάκη. Το ψηφοδέλτιο ίσως συμπληρωθεί από τον αγροτοσυνδικαλιστή Δ.Σπανό και ένα υποψήφιο από την περιοχή του Αλμυρού, που δεν έχει βρεθεί ακόμη, αν βέβαια η Ροδούλα Ζήση δεν υποκύψει τελικά στις ασφυκτικές πιέσεις που δέχεται, και παραμείνει στην πολιτική.

Magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: