Κυριακή

ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΛΛΟ...ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ - ΟΠΛΙΤΗΣ!! ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ!!

Βρισκόμαστε σε πόλεμο. Δεν είναι υπερβολή -όπως σπεύδουν να χαρακτηρίσουν όσοι αρνούνται την παρούσα κατάσταση απο δειλία, αλλά είναι η πραγματικότητα. Για να έχουμε πόλεμο δεν χρειάζεται αναγκαστικά να μας βομβαρδίζουν αεροπλάνα... Αν η οικονομική εξαθλίωση του λαού που οδήγησε ήδη μεγάλη μερίδα του να κοιμάται στους δρόμους και να ψάχνει τροφή στα σκουπίδια δεν αναβιώνει μνήμες της κατοχής του '40, αν οι μέθοδοι υποταγής και η έμπρακτη βία που χρησιμοποιούν οι 300 δεν είναι φασισμός, αν οι ορδές μουσουλμάνων που σφάζουν ανελέητα επι καθημερινής βάσης τους Έλληνες μέσα στο ίδιο τους το σπίτι δεν παραπέμπουν σε Τουρκοκρατία, αν όλα αυτά δεν είναι πόλεμος τότε τι μπορεί να είναι;

Ζούμε άλλη μια επέλαση βαρβάρων διαφόρων φυλών στη χώρα μας, ανατολικών και δυτικών ταυτόχρονα αυτή τη φορά, με τον καθένα να έχει αναλάβει το ρόλο του ωστε να εξοντωθούν επιτέλους οι ''καταραμένοι Έλληνες''. Ο δικός μας ρόλος ποιός θα είναι σε αυτό τον πόλεμο; Θα δεχτούμε την αφάνισή μας ή θα ακούσουμε τις προσταγές των νεκρών μας; Των νεκρών ηρώων που δεν ήταν μισθοφόροι, δεν είχαν ούτε τις στοιχειώδεις γνώσεις ωστε να πολεμήσουν τους κατακτητές, όμως η πίστη στο έθνος και η δύναμη της ψυχής ήταν ότι χρειάζονταν για να μπουν με αυτοθυσία στην πρώτη γραμμή και να είναι πάντα νικητές. Το καθήκον του Έλληνα είναι να προστατεύει τον ιερό τόπο που τον γέννησε, το πεπρωμένο του να τον πολεμούν βάρβαροι αιώνια αλλά να μάχεται.

Το '21 λέγονταν κλέφτες κι αρματωλοί, το '40 αντάρτες και Εύζωνοι. Σήμερα λέγονται πολίτες οπλίτες. Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή είναι γεγονός. Ένα κίνημα, καθ'όλα νόμιμο, με μοναδικό σκοπό να παραμείνει πιστό σε αυτό που προστάζει η ιστορία μας: να υπερασπιστεί τα ιερά και όσια αυτού του τόπου, τα ιδανικά και τις αξίες, την Ελλάδα και τους Έλληνες. Γνώρισε την Πατριωτική Πολιτοφυλακή, γίνε πολίτης οπλίτης. Προστάτεψε την πατρίδα και την οικογένειά σου απο τους κατακτητές, είναι καθήκον σου.

Επικοινώνησε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο patriotikipolitofilaki@gmail.com, επισκέψου τα γραφεία μας. Γνώρισε απο κοντά την Πατριωτική Πολιτοφυλακή καθώς και την Ελληνική Οργάνωση-Χ με την οποία έχουμε άψογη συνεργασία και κοινό σκοπό.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK


Δεν υπάρχουν σχόλια: