Δευτέρα

ΝΑΥΑΓΗΣΕ ΣΤΑ ΡΗΧΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΑΜΑΡΑ-ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ!

 

Συνελήφθησαν μόλις 234 λαθρομετανάστες σε 3 μέρες… Άνθρακες ο θησαυρός!

Παρά τις φανφάρες και τις θριαμβολογίες των 2 πρώτων ημερών, το «μεγάλο κόλπο» Σαμαρά-Χρυσοχοΐδη για ανάσχεση της εκλογικής δύναμης της Χρυσής Αυγής, με δήθεν επιχειρήσεις – σκούπα, στρατόπεδα «φιλοξενίας», κ.τ.λ., πέφτει στο κενό!
Σύμφωνα, λοιπόν, με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής: «Στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την αστυνόμευση του ευρύτερου κέντρου της Αθήνας, από 28-3-2012 μέχρι σήμερα το πρωί, προσήχθησαν 1.918 αλλοδαποί, από τους οποίους συνελήφθησαν συνολικά 420 άτομα. Από αυτά, 186 άτομα συνελήφθησαν για διάφορα αδικήματα (ναρκωτικά, κλοπές, ληστείες, καταδικαστικές αποφάσεις κ.α.) και 234 άτομα για διοικητική απέλαση, καθόσον στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα μας. Επιπλέον, συντάχθηκαν 63 εκθέσεις αρχής σε βάρος ισάριθμων αλλοδαπών γυναικών για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων ατόμων». Δηλαδή, όλη η φασαρία έγινε για να συλληφθούν μέσα σε τρεις ημέρες, με όλη τη διαθέσιμη δύναμη της αστυνομίας στους δρόμους, μόλις 234 λαθρομετανάστες (που δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα απελαθούν τελικά…) από τα 2 και πλέον εκατομμύρια που λαθροβιούν στην πατρίδα μας!

Άνθρακες ο θησαυρός!

(ΥΓ): Έντονες φήμες, λένε πως ο Χρυσοχοΐδης δέχτηκε να κάνει το… ρουσφέτι του Α. Σαμαρά, αφού πρώτα αυτός δεσμεύτηκε με κάποιον τρόπο ότι ο… Golden θα συνεχίσει να είναι υπουργός (κατά προτίμηση ΠΡΟ-ΠΟ) και στην επόμενη κυβέρνηση! Ακόμη κι αν δεν εκλεγεί βουλευτής (αυτό είναι σίγουρο!), ως εξωκοινοβουλευτικός! Λέτε να αληθεύουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: