Κυριακή

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑΟΣ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗ Ν.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ
«Δεσμεύομαι από την επομένη ημέρα των εκλογών να ξεκινήσουμε την διαδικασία φυλάκισης όλων εκείνων που έκλεψαν την Πατρίδα και διασπάθισαν το δημόσιο πλούτο».
Με τη δέσμευση αυτή ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης ξεκαθάρισε από την Λάρισα ότι ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός θέτει σαν στόχο της πολιτικής του τη δίκαιη τιμωρία όλων εκείνων που εκμεταλλεύτηκαν θέσεις και αξιώματα, όχι με γνώμονα το καλό της Πατρίδας, αλλά το προσωπικό τους όφελος.
Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, μιλώντας ενώπιον μεγάλου ακροατηρίου στην πόλη της Λάρισας κάλεσε τον Ελληνικό λαό στις επόμενες εκλογές να αναλογιστεί εάν ο θυμός πρέπει να αποτελέσει το κριτήριο για την ψήφο του, ή αν θα εκλέξει Πρωθυπουργό που θα μπορέσει να βγάλει τη χώρα από την κρίση. «Σαμαράς και Βενιζέλος υπέγραψαν προς τους δανειστές και την κα Μέρκελ συμφωνία με την οποία δηλώνουν ότι δεν θα ασκήσουν άλλη πολιτική εκτός από αυτή που ορίζει το Μνημόνιο.
Σαμαράς και Βενιζέλος προκειμένου να γίνουν Πρωθυπουργοί εκχώρησαν την άσκηση της πολιτικής στον κ. Τόμσεν και στην Τρόικα.
Σαμαράς και Βενιζέλος είναι δεμένοι πισθάνγκωνα στο Μνημόνιο με το οποίο έδεσαν την Ελλάδα. Ποιος θα μπορέσει να ασκήσει πολιτική υπέρ της Ελλάδας, υπέρ των δικαίων του Έθνους, πολιτική εθνικής ανεξαρτησίας και εθνικής κυριαρχίας; Αυτοί οι δύο; Ο κ. Τσίπρας; Η κα Παπαρήγα; Ή αυτός που δεν υποχώρησε, που δεν προσκύνησε την Ευρώπη, που δεν έσκυψε το κεφάλι στους δανειστές-δυνάστες; Εμείς, στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό έχουμε σαν σύνθημα ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Και όταν λέμε ΟΛΑ, το εννοούμε.
Οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος προκειμένου να γίνουν Πρωθυπουργοί έδωσαν την εθνική μας κυριαρχία. Τον πλήρη έλεγχο του εθνικού πλούτου της χώρας. Δεν ανήκει πλέον σε εμάς. Το φυσικό αέριο είναι στα χέρια των δανειστών, ο ορυκτός μας πλούτος, όλος ο πλούτος της Ελλάδας».

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε στον πόλεμο που έχει ξεκινήσει ένα ολόκληρο σύστημα σε βάρος του ΛΑΟΣ, όπου με ψέματα, χυδαιότητες και προσβολές προσπαθούν να πολεμήσουν τον ΛΑΟΣ. «Σε πρώτη φάση μας πήραν δύο βουλευτές. Η ιστορία μου θυμίζει κάτι από το ’65. Στη συνέχεια με πληρωμένες δημοσκοπήσεις προσπαθούν να κάμψουν το φρόνημα του Ελληνικού λαού. Αύριο, σε εφημερίδα της Αριστεράς, δημοσιεύεται δημοσκόπηση στην οποία ο ΛΑΟΣ έχει 5,1%, η Χρυσή Αυγή 1,6%, το Κόμμα του Καμμένου 4% κλπ. Αυτή όμως δεν θα πάει στα κανάλια γιατί δεν εξυπηρετεί το σύστημα. Το σύστημα που η προσπάθειά του είναι να κάμψει το φρόνημα των ψηφοφόρων του Κόμματός μας. Τους απαντώ: Ο ΛΑΟΣ δεν παραδίδεται, δεν προδίδεται».
Αναφερόμενος στη συνέχεια στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος της χώρας, αναφέρθηκε αφενός μεν στα σχέδια διχοτόμησης της ΑΤΕ, όπου σύμφωνα με τις επιταγές του Μνημονίου και τα όσα συμφώνησαν Βενιζέλος και Σαμαράς, η πάλαι ποτέ κραταιά Αγροτική Τράπεζα θα χωριστεί στα δύο, όπου η μία θα φορτωθεί όλα τα χρέη και θα κλείσει, η δε άλλη με την περιουσία θα πουληθεί σε δύο χρόνια. (Και ποιος θα αγοράσει την πλούσια Αγροτική; Κανένας δεν ξέρει). Μήπως η τουρκική τράπεζα που ενδιαφέρεται για της Αγροτική; Κανείς δεν μας το λέει. «Που είναι τα δάνεια των αγροτών; Τι γίνεται με την επιστροφή του πετρελαίου; Με την επιστροφή του ΦΠΑ; Όσο ήταν υπουργός ο κ. Ροντούλης, του είπα: Φρόντισε να πληρωθούν τα Χριστούγεννα. Τώρα τι θα γίνει; Θα πληρωθούν οι επιστροφές μέχρι το Πάσχα;»

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφερόμενος στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ξένα κέντρα και κυρίως οι ΗΠΑ για να βγάλουν εκτός τις όποιες φωνές αντίστασης υπάρχουν, ο κ. Καρατζαφέρης αποκάλυψε ότι πίσω από τους σχεδιασμούς κρύβεται ο φόβος του αμερικανικού παράγοντα για το ενδεχόμενο ισχυροποίησης των Ρώσων στην περιοχή της ΝΑ Μεσογείου. «Ξεκίνησαν πόλεμο στον Άσαντ της Συρίας. Γιατί τον Άσαντ; Γιατί στη Συρία; Εκεί βρίσκεται το μοναδικό λιμάνι των Ρώσων στη Μεσόγειο. Ελπίζουν λοιπόν ότι εάν πέσει ο Άσαντ, θα φύγουν οι Ρώσοι, και από εκεί και πέρα θα είναι πιο εύκολη η αποσταθεροποίηση του Ιράν».

Ο κ. Καρατζαφέρης εκτίμησε ότι η σωτηρία αυτή τη φορά δεν θα έρθει από τη Δύση, αλλά από τη Ρωσία, δηλαδή από έναν ορθόδοξο λαό. «Θέλω τη Ρωσία όχι μόνο γιατί θα έχουμε εισροή αναπτυξιακών κεφαλαίων, όχι μόνο γιατί θα αναπτυχθεί σημαντικά ο Τουρισμός, αλλά αν βάλουμε τους Ρώσους στο Αιγαίο, έναν ομόδοξο, ορθόδοξο λαό θωρακίζουμε το Αιγαίο. Γιατί εμείς δεν θέλουμε τον έλεγχο από τον Αμερικανό. Εμείς θέλουμε τον έλεγχο από τον Ελληνικό λαό. Γιατί μόνο εμείς φωνάξαμε στην Τρόικα, στην κα Μέρκελ, στην κα Λαγκάρντ και σε όλους τους άλλους ότι εδώ κουμάντο κάνουν μόνο οι Έλληνες. Και γνώριζα πολύ καλά ότι αυτή η στάση μου θα μου κόστιζε πολύ ακριβά. Θα φτάσουμε όμως στην κάλπη με αυτή την αλήθεια. Λέγοντας όλη την αλήθεια στον Ελληνικό λαό.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε στην συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση Παπαδήμου και απευθυνόμενος προς το ακροατήριο αναρωτήθηκε: «Θα θέλατε για 4 Υπουργούς να δεχθώ μειώσεις μισθών και συντάξεων, να δεχθώ επιτρόπους, να δεχθώ την εκχώρηση του εθνικού μας πλούτου;
Θα πούμε όλες τις αλήθειες. Θα υπερασπιστούμε το μέλλον της πατρίδας, των παιδιών και των εγγονών μας. Εκείνοι είναι οι “Νενέκοι” που θα αφήσουν το στίγμα της προδοσίας στον τόπο».

Τέλος, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, μιλώντας για τη διαφορά μεταξύ του νέο-φιλελευθερισμού, που εκπροσωπούν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, και του Πατριωτικού Παρεμβατισμού που εκπροσωπεί ο ΛΑΟΣ, τόνισε ότι εκείνοι, εμπορεύονται την Ελλάδα, ενώ εμείς υπερασπιζόμαστε την Ελλάδα.
«Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να κυβερνά τη χώρα ο Τόμσεν, η Λαγκάρντ και η Μέρκελ. Αυτοί κατέστρεψαν τη χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: