Παρασκευή

Αλλοι ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΙΔΡΥΣΑΝ "ΕΘΝΙΚΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ"!!!!!

 
ΕΘΝΙΚΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ*
...για την ριζοσπαστική αλλαγή, την πατρίδα, το μέλλον....!

Με αίσθημα υψηλής ευθύνης απέναντι στον Ελληνικό λαό, την ιστορία του
και το μέλλον του,  απόστρατοι αξιωματικοί των Ε.Δ., πολιτών, διανοουμένων,  ίδρύσαμε το Εθνικό Ριζοσπαστικό
Κινήμα στις 3 Δεκεμβρίου 2011 . Το κόμμα μας απηχεί την
αναγκαιότητα για μια βαθειά ριζοσπαστική αλλαγή του πολιτικού
σκηνικού
της χώρας. Τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα (ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.-ΛΑΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ κ.λ.π. έκλεισαν τον κύκλο τους αφού προηγουμένως οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή, με την ανεπάρκειά τους,
την ανικανότητά τους, την ανοχή τους, τη σκανδαλώδη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, την έλλειψη πατριωτισμού και την οικογενειοκρατία τους.
Οι πολιτικοί μας ανίσχυρα πιόνια συμφερόντων, ανίκανοι και άτολμοι,
οδήγησαν στον μαρασμό και την ανασφάλεια την χώρα και τώρα συνεχίζουν να
υπόσχονται ότι θα τα καταφέρουν.....γρήγορα!

Η συνείδηση της Ελληνικής κοινωνίας έχει επαναστατήσει βιώνοντας την
ανασφάλεια, την ανέχεια, τον φόβο της επόμενης μέρας. Το κόμμα μας το
οποίο αποτελείται από έντιμους Έλληνες δεν είναι κόμμα με τη στενή
έννοιά του. Είναι κίνημα το οποίο δημιουργήθηκε από την απόγνωση ενός
ολόκληρου λαού και στόχο έχει τη ριζοσπαστική μεταρρύθμιση του κράτους
με βασικές αρχές την αξιοκρατία, την ισονομία, τη δικαιοσύνη, το δίκαιο
καταμερισμό του παραγόμενου πλούτου της χώρας, τη διαφάνεια και την
εθνική αποκατάσταση της χώρας η οποία καταρρακώθηκε από του άφρονες
πολιτικούς οι οποίοι στο όνομα της Δημοκρατίας στην ουσία την κατέλυσαν
εγκαθιδρύοντας μια κομματική δικτατορία.

Η αναγκαία ιστορική ριζοσπαστική και μεταρρυθμιστική αλλαγή άρχισε και
αποτελεί τη μόνη λύση για τη διέξοδο της χώρας από το χάος.

Απόστρατοι αξιωματικοί, εργάτες, επιχειρηματίες, φοιτητές, αγρότες,
άνεργοι, συνταξιούχοι και νεολαία θα παλέψουμε δυναμικά για την
αποκατάσταση των θεσμών και της Δημοκρατίας και θα το πετύχουμε.
Θα τιμωρήσουμε παραδειγματικά όσους διασπάθησαν τον ιδρώτα του λαού.

Καλούμε όλους τους πατριώτες και αγωνιούντες Έλληνες να συστρατευθούν
μαζί μας για τη διάσωση της εθνικής μας κυριαρχίας, της Δημοκρατίας και
της Ελευθερίας.
Εχουμε ένα όραμα. Να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στα χείλη του Ελληνα, και να προστατεύσουμε την πατρίδαμας, την θρησκεία μας, τον διαχρονικό πολιτισμό μας, το μέλλον των παιδιών μας.

*ΟΧΙ σε άλλες χαμένες πατρίδες.*
Ηδη η αποδοχή του απο τον λαό έγινε άμεση ( για ένα κόμμα 4 εβδομάδων), ξεπερνώντας κάθε προσδοκία μας, δεχόμενοι χιλάδες μηνύματα από όλη την Ελλάδα και ενεγράφησαν 4370 μέλη ήδη.
Η χιονοστιβάδα της οργής ξεκίνησε και σύντομα το ΕΘΝΙΚΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ θα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας με την εντολή του λαού.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΙΣΟΤΗΣ-ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ το τρίπτυχο που μας καθοδηγεί.

*Διαδώστε το ΕΘΝΙΚΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ όπου και εάν ευρίσκεστε και με κάθε τρόπο. Είναι ιερό καθήκον πρός όσους έχυσαν το αίμα τους για την πατρίδα μας.
Η Ελλάδα μας κινδυνεύει!

 http://ethnikorizospastikokinima.blogspot.com/


Αναγωγή στήν οικονομική και κοινωνική κατάπτωση της Ελλάδος

H Ελλάδα αυτή την στιγμή ευρίσκεται σε μια άνευ προηγούμενου οικονομική και πολιτική κρίση, στα πρόθυρα της καταστροφής, με τραγικές επιπτώσεις σε όλα τα κοινωνικά στρώματα και ειδικότερα στην μεσαία τάξη και την τάξη των αδύναμων μαζών όπως τον συνταξιούχο με συντάξεις ελεημοσύνης, τούς ανέργους, τούς απελπισμένους μικροεπαγγελματίες, τούς επιχειρηματίες, την απελπισμένη νεολαία των 470 ευρώ, την ταλαιπωρημένη αγροτιά, τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ενεργά και εν αποστρατεία.

Ο λαός καλείται να επωμισθεί τα λάθη, την ανικανότητα, τα σκάνδαλα, την ρεμούλα, τις μίζες, των κομμάτων και των δορυφόρων τους, τα οποία διακυβέρνησαν την χώρα τα τελευταία 35 χρόνια, παραπλανώντας τον λαό στο όνομα της Δημοκρατίας, την οποία καταπάτησαν βάναυσα και προκλητικά. Κατ’ουσίαν κατέλυσαν την Δημοκρατία.

Δημοσιονομικά έλλειμματα,  τεράστιο εξωτερικό χρέος, μηδενική ανάπτυξη, τερατώδης δημόσιος τομέας, με φόντο την σοβαρή παγκόσμια και ειδικότερα Ευρωπαϊκή κρίση συνθέτουν τα θλιβερό σκηνικό μέσα στο οποίο χαροπαλεύει η Ελλάδα.

Το πώς και το γιατί φτάσαμε σε αυτήν την κατάσταση ήταν προφανές  εδώ και τρεις δεκαετίες για τους επαΐοντες. Οι εκάστοτε κομματικές κυβερνήσεις είχαν ορίζοντα τετραετίας με προσλήψεις ημετέρων, τρομακτική διόγκωση του δημόσιου τομέα, ανικανότητα διαχείρισης των οικονομικών του κράτους, μίζες για τις προμήθειες  πολλές φορές και ανύπαρκτων αναγκών , έλλειψη μακροπρόθεσμης οικονομικής στρατηγικής με συγκεκριμένους στόχους ανάπτυξης, ατολμία, έλλειψη πατριωτισμού, παροχές με αντάλλαγμα την εξαγορά πολιτικών συνειδήσεων, η παραοικονομία και ο συνεχής εξορθολογιστικός δανεισμός αποτελούν μερικά από τα αίτια .

Η άνευ προετοιμασίας  είσοδος μας στην ζώνη του ευρώ προσέθεσε εγγενή προβλήματα στην ελληνική οικονομία με αποτέλεσμα  την εκτίναξη όλων των δεικτών της οικονομίας με αρνητικά πρόσημα .
Η παντελής έλλειψη τακτικού και στρατηγικού σχεδιασμού για την  ανάπτυξη και την αναταγωνιστηκότητα, μετέτρεψαν την χώρα σε πρότυπο διαφθοράς, παραοικονομίας, υπέρμετρου καταναλωτισμού ο οποίος στηριζόταν στον άκρατο δανεισμό.

Η κατασπατάληση όλων των κοινοτικών παροχών π.χ. μεσογειακά προγράμματα, πακέτα Ντελόρ, επιδοτήσεις κ.λ.π. κατασπαταλήθηκαν προκλητικά, η δε απορρόφηση των κοινωτικών κονδυλίων  δεν ξεπέρασε σε καμμία περίπτωση το 30%  όπως το περίφημο ΕΣΠΑ, δηλαδή προκλητική ανικανότητα απορρόφησης των κοινωτικών κονδυλίων για την ανάπτυξη της χώρας.


Ο συνεχής δανεισμός οδήγησε σε ένα  τρομακτικό  εξωτερικό  χρέος, ενώ  το δημοσιονομικό έλλειμμα εξοστρακίστηκε, η ανεργία έφτασε το 18 % ( η πραγματική είναι περίπου 25 % ) η πραγματική αγορά καταβαραθρώθηκε ενώ τα εισοδήματα του ελληνικού λαού κατ’ουσίαν  υποτιμήθηκαν κατά 30% και έπεται συνέχεια.

Όλες οι παράμετροι  οι οποίες τέθηκαν με το μνημόνιο 1 μετά από σχεδόν ένα χρόνο δεν επέτυχαν ούτε  κατ’ελάχιστον  τους στόχους π.χ. αντί για μείωση του δημοσίου ελλείμματος είχαμε αύξηση του κατά 2% Καμία αποκρατικοποίηση δεν επετεύχθη το κλείσιμο του προϋπολογισμού του 2011 απέτυχε, ενώ τίθεται εν αμφιβόλω ο προγραμματισμός του προϋπολογισμού του 2012 διότι θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη απομήζυση και της τελευταίας ρανίδας της κοινωνίας.
Τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων ευρίσκονται σε τραγική κατάσταση εξαιτίας της κακοδιαχείρισης από της εγκάθετες  διοικήσεις με απίθανα  παιχνίδια όπως  δομημένα ομόλογα κ.λπ. Αλόγιστες σπατάλες, και άντληση των κεφαλαίων τους απο το δημόσιο εξανέμισαν τα αποθεματικά τους, με κίνδυνο ακόμη και για την υπαρξή τους. Η αύξηση των λουκέτων και η ταμειακή αδυναμία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μειώνει δραματικά τίς εισφορές προς αυτά περιορίζοντας δραματικά τα έσοδά τους. Η εισφοροδιαφυγή είναι εν μέρει πλασματική λόγω του γεγονότος ότι οι επιχειρήσεις οι οποίες έκλεισαν η θα κλείσουν, εξ αντικειμένου δεν δύνανται να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.
Ο ευαίσθητος κοινωνικά τομέας της υγείας με τα τεράστια κατασπαταλημένα κονδύλια ευρίσκεται σε τριτοκοσμικά επίπεδα με πανάκριβα μηχανήματα τα οποία ποτέ δεν λειτούργησαν, κτιριακές εγκαταστάσεις της της εποχής του μεσοπολέμου και ανεπάρκεια ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. (…βέβαια στον Ευαγγελισμό είχαν προσληφθεί 58… κηπουροί!). Ενας  καρκινοπαθής θα πρέπει να περιμένει 2 μήνες για να εξετασθεί …! Κατά τα άλλα τα φακελάκια αποτελούν θεσμό και ταυτόχρονα εισιτήριο γιατρειάς.

Το τραπεζικό σύστημα στενά συνηφασμένο με τους μηχανισμούς της Ε.Κ.Τ. αποτελεί τροχοπέδη της Ελληνικής οικονομίας. Η ασύδοτη κυριαρχία του η οποία είχε μετατραπεί σε δυνάστη, όχι μόνον της κοινωνίας αλλά και της εκάστοτε κυβέρνησης. Σε καιρούς δύσκολους δάνεισαν προκλητικά στα πολιτικά κόμματα 244.000.000, μόνον την τελευταία διετία, αντί να βοηθήσουν την πραγματική οικονομία. Οι τράπεζες αντιμετωπίζουν σήμερα το φάσμα της συνεχούς μείωσης της ρευστότητάς τους και σε συνδυασμό με την μειωμένη δανειοδότηση πρός την αγορά,την μείωση των καταθέσεων και την αύξηση των επισφαλειώn, ευρίσκονται σε επικίνδυνη ατραπό με απρόβλεπτες συνέπειες.
Το χάος της φορολογικής αταξίας δεν δύναται να μπεί σε τάξη απο την στιγμή κατά την οποία είναι κοινωνικά άδικο, πολύπλοκο και αποτελεί την απαρχή της μαύρης τρύπας των ελλειμάτων του δημοσίου. Αλήθεια σε ποιά χώρα του πλανήτη μέσα σε τριάντα χρόνια έχουν ψηφισθεί 19…! φορολογικά νομοσχέδια ;  Τα περί πατάξεως της φοροδιαφυγής αποτελεί απατηλό όνειρο, δεδομένου ότι οι περισσότεροι φοροφυγάδες με χρέη 2.000 – 300.000, πρόκειται περί επιχειρήσεων οι οποίες έχουν κλείσει η φυσικά πρόσωπα τα οποία αδυνατούν να ανταπελξέθουν.

Σκάνδαλα επί σκανδάλων, Leopard, Κοσκωτάς, υποκλοπές, Ziemens, υποβρύχια, δομημένα ομόλογα, Βατοπέδι, εξοπλισμοί, Ζαχόπουλος, προκλητικές χρηματοδοτήσεις κομμάτων, κομπίνες στον χώρο του ποδοσφαίρου κ.λ.π. απασχολούσαν τον Ελληνικό λαό εν είδη ¨Αγνωστου πολέμου”.

Όλες αυτές οι παθογένειες της ελληνικής οικονομίας και τα τραγικά τους αποτελέσματα οδήγησαν την χώρα στην αγκάλη του Δ.Ν.Τ, των ισχυρών της Ευρώπης και στους διεθνείς οίκους αξιολόγησης οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις είχαν και έχουν  ΄΄άριστη συνεργασία” με τους πολιτικούς μας ταγούς.

Το μνημόνιο, το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα 2013-2015, η συμφωνία της 26ηης Οκτωβρίου στηρίζονται στην αφαίμαξη μέσω  φοροεισπρακτικών  μηχανισμών   με στόχο την θετική αύξηση  του πρωτογενή δημοσιονομικού τομέα, ως βατήρα  για την  βιωσιμότητα  αυτών  των  προγραμμάτων και επιδιώξεων .

Η κρίση χρέους της ευρωζώνης δεν αφήνει περιθώρια ελιγμών και μεγαλύτερης βοήθειας πρός την Ελλάδα ενώ “ενοχλεί’ τον σκληρό πυρήνα της, ο συνεχής εξοστρακισμός του δημοσιονομικού ελλείματος της Ελλάδας, θεωρώντας την όχι μόνον ώς μαύρο πρόβατο, αλλά και ώς πειραματόζωο.

Η συνεχής φορολόγηση  μέσω  έκτάκτων η άλλων είδους εισφορών π.χ ΕΤΑΚ, ΦΑΠ κ.λπ. αποδυναμώνουν  τον λαό  και μειώνουν τις καταθέσεις  στις  τράπεζες,  καθώς  και την  ελεύθερη  πτώση  της αγοράς,  λόγω  μείωσης  της  αγοραστικής  δύναμης  των πολιτών, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την δραματική μείωση της άμεσης και έμμεσης φορολογίας δηλαδή μείωση των εσόδων του δημοσίου. Κατά την τρέχουσα περίοδο τα έσοδα του δημοσίου δεν υπερβαίνουν σε μηνιαία βάση 4,5 δις ενώ οι ανάγκες του αγγίζουν τα 6 δις. Αυτό και μόνο αποδεικνύει ότι τα σκληρά μέτρα οδηγούν σε αντίθετο αποτέλεσμα. Αρκεί και μόνον η υπενθύμιση ότι μόνον το 2016 θα πρέπει να αποπληρώσουμε 76 δίς !  Εξ’ αντικειμένου απίθανο την στιγμή κατά την οποία απεγνωσμένα  προσπαθούμε να εισπράξουμε την 6η δόση των 6 δίς.

Τίποτα όμως δεν μπορεί να ανατρέψει τον επερχόμενο  θάνατο  της οικονομίας μας και την κοινωνική αναταραχή η οποία θα προκύψει, δεδομένου ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη και αυτό το γνωρίζουν τόσον οι κυβερνώντες όσον και Ευρωπαίοι εταίροι μας.

Χωρίς ανάπτυξη, πρωταρχικό εργαλείο στήριξης της οποιαδήποτε  προσπάθειας, τίποτα  δεν θα μπορέσει  να μορφοποιήσει  την οποιαδήποτε απεγνωσμένη  ελπίδα ανάκαμψης.

Η ανάπτυξη στηρίζεται  σε τρεις  πόλους  α) την ύπαρξη κεφαλαίων β) τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες –φορείς  γ) την αποφασιστικότητα και την υπέρβαση της πολιτικής  ηγεσίας και του τραπεζικού συστήματος.
Εξ αντικειμένου  η περίφημη  ανάπτυξη,  δεν αποτελεί  τίποτα  άλλο από την ψευτοελπίδα για ευνόητους λόγους   εκ μέρους,  τόσο της προηγούμενης  όσο και της  παρούσης  κυβέρνησης. Και αυτό διότι  οι τρεις  βασικοί πόλοι-πυλώνες  δεν υφίστανται  και συγκεκριμένα  : α) με την ακολουθούμενη πολιτική δεν υπάρχουν τα απαραίτητα  κεφάλαια  ούτε θα υπάρξουν ποτέ β) οι φορείς της ανάπτυξης δηλαδή οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες  και επαγγελματίες δεν θα υπάρχουν. Ας μην ξεχνάμε  ότι περισσότεροι από 1.500.000 Έλληνες ευρίσκονται στις μαύρες λίστες  του ΤΕΙΡΕΣΙΑ από επιταγές –κάρτες- δάνεια κ.λπ. και δεν έχουν τρεις τελευταίες κερδοφορίες  (τραπεζικά κριτήρια)  γ) το υπάρχον πολιτικό σύστημα  δεν δύναται να χαράξει άμεση αναπτυξιακή στρατηγική όχι μόνο λόγω έλλειψης  πολιτικής  βούλησης  και ανικανότητας αλλά διότι έχει  εγκλωβιστεί στην παγίδα των όρων  των δανειστών  μας και του σκληρού πυρήνα της Ε.Ε η οποία επί χρόνια  μας χορηγούσε  βοήθεια  για να καταναλώνουμε τα προϊόντα τους .
Ας σημειώσουμε  εδώ ότι η Ελλάδα απορροφούσε το 12 %  των  εξαγωγών της Γερμανίας, δηλαδή  μας δάνειζαν για να αγοράζουμε τα προϊόντα τους άρα το κέρδος τους ήταν διπλό, το κέρδος των εξαγωγών τους και το τοκογλυφικό τους ωφέλημα.

Εν κατακλείδι, το υπάρχον πολιτικό δυναμικό της χώρας στο οποίο κατά το μεγαλύτερο μέρος του η μόνη σχέση του με την πολιτική είναι η κληρονομικότητα του επαγγέλματος, δεν έχει το απαραίτητο πατριωτικό σθένος και την προσήκουσα πυγμή ώστε να θέσει τα θεμέλια της αναδιάρθρωσης της χώρας και της διαπραγμάτευσης στο εξωτερικό των χρεών μας άνευ  κουρεμάτων η αναδιάρθρωσης του χρέους, παρά μόνο θέτοντας ως μείζονος σημασίας την διαγραφή μεγάλου μέρους του εξωτερικού χρέους της χώρας . Οι απέλπιδες προσπάθειες  των τελευταίων κυβερνήσεων δεν είναι αποτέλεσμα δικών τους επιλογών, αλλά κελεύσματα των ευρωπαίων εταίρων μας οι οποίοι  με την μέθοδο αυτή κερδίζουν χρόνο έως την επίτευξη του ταμείου συνοχής της Ε.Ε  έτσι ώστε εάν και όταν η Ελλάδα απέλθει από την ζώνη του ευρώ οι αναταράξεις οι οποίες θα προκληθούν σε γείτονες χώρες να αντιμετωπιστούν από το ευρωπαϊκό ταμείο συνοχής.

Η ευρωπαική ένωση κλυδωνίζεται και οδηγείται σε επικίνδυνη ατραπό αποτέλεσμα της ίδιας, της αδιέξοδου πολιτικής της, ενώ η Γερμανία προσπαθεί να επιβληθεί οικονομικά έτσι ώστε να την μετατρέψει σε αποκλειστική της αγορά.  
Και εδώ τίθεται η αδυναμία των κυβερνόντων τον τόπο μας να εκμεταλλευτούν χρονικά πιέζοντας θαρραλέα την Ε.Ε.  στην αντίθετη κατεύθυνση. Την ώρα κατα την οποία το ευρώ και η ευρωπαική συνοχή κινδυνεύει η Ελλάδα πρέπει να τούς στείλει το μύνημα ότι δεν φοβάται την πτώχευση η την δραχμή και να αποτινάξει την κατοχική τους προσπάθεια.
Δημιούργησαν τεχνικά και εμπέδωσαν στον λαό τον φόβο της εξόδου απο την ζώνη του ευρώ για να μπορούν να επιβάλουν καταπιεστικά μέτρα.
Ουσιαστικά η Ελλάδα έχει πτωχεύσει και απομένει  μόνο η τυπική διαδικασία που αργά η γρήγορα θα επισφραγίσει την μεγαλύτερη οικονομική και κοινωνική καταστροφή στην σύγχρονη ιστορία της.

Λύσεις υπάρχουν ηγέτες δεν υπάρχουν.

Η διέξοδος δύναται να επιτευχθεί με λύσεις όπως:

•    Αλλαγή του συντάγματος και άρση του επαίσχυντου νομικού εξαμβλώματος της παραγραφής του απίθανου νόμου περί ευθύνης υπουργών και να αντικατασταθεί με νέο ο οποίος θα έχει 20ετή αναδρομική ισχύ.
•    Η διαγραφή του 70% του εξωτερικού χρέους.
•    Η άρση του τραπεζικού απορρήτου καταθέσεων άνω των 500.000 ευρώ.
•    Αρση του απορρήτου όλων όσων πέρασαν απο κυβερνητικές θέσεις τα τελευταία 35 χρόνια και πόθεν έσχες.
•    Αυστηρή φορολόγηση 50% σέ όσους διατηρούν λογαριασμούς στην Ελβετία με ταυτόχρονη δέσμευση περιουσιακών στοιχείων τους στην Ελλάδα.
•    Αμεση μείωση των δαπανών του δημοσίου κατά 40% επ’απειλή απόλυσης των γ.γ. υπουργείων η οργανισμών.
•    Αναζήτηση οικονομικών συμμαχιών εκτός Ε.Ε.
•    Διάθεση κεφαλαίων  για την ανάπτυξη του πρωτογενή παραγωγικού τομέα με κριτήρια όπως ο εκσυγχρονισμός, η πράσινη ανάπτυξη και καινοτόμων τεχνολογιών άμεσα, χωρίς γραφειοκρατικές διατυπώσεις.
•    Αναδιοργάνωση της τουριστικής βιομηχανίας και δημιουργία σύγχρονων υποδομών με αυτόνομο υπουργείο και επιθετικό μάρκετιγκ.
•    Αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας.
•    Ριζοσπαστική αναδιάρθρωση του τομέα της υγείας.
•    Κλείσιμο και όχι αποκρατικοποίηση των προβληματικών επιχειρήσεων. (έως να αποκρατικοποιηθούν απαιτούνται τεράστια κονδύλια για την συνέχιση της λειτουργίας τους).
•    Φορολογική μεταρρύθμιση, με  δίκαιη κλιμακωτή φορολόγιση και την απλούστευση των διαδικασιών της.
•    Προγράμματα για την απορρόφηση των ανέργων.
•    Κίνητρα για την ίδρυση πρότυπων και καινοτόμων επιχειρήσεων ειδικά στον πρωτογενή τομέα με άμεση πριμοδότηση και διαδικασίες εξπρές για την ίδρυσή τους.
•    Αξιοποίηση της εμπορικής ναυτιλίας, με καινοτόμες προτάσεις πρός τους Ελληνες εφοπλιστές για να ξανασηκώσουν τα καράβια τους την Ελληνική σημαία και την μεταφορά των γραφείων τους στην Ελλάδα.

Τα διαπλεκόμενα πολιτικοοικονομικά και μεγαλοεπιχειρηματικά συμφέροντα σφικταγκαλιασμένα με τα ξένα συμφέροντα ελέγχοντας τα ΜΜΕ δεν αφήνουν την οικονομική και μεταρρυθμιστική αλλαγή της χώρας, αλλά δεν θα μπορέσουν να ανακάμψουν την κοινωνική αγανακτισμένη λαίλαπα η οποία επέρχεται.

Οι Ενοπλες δυνάμεις εγγυητές της εθνικής μας ακεραιότητας, ευρίσκονται σε υλική και επιχειρησιακή παρακμή σε καιρούς χαλεπούς. Η εθνική μας κυριαρχία διακυβεύεται και ευρίσκεται εν κινδύνω.
Η Δικαιοσύνη έχει χάσει προ πολλού την εμπιστοσύνη του πολίτη.

Στην Ελβετία λιμνάζουν περίπου 250 δίς…! μαύρου Ελληνικού χρήματος και δικαίωμα πρόσβασης στις λίστες των κατόχων είχαν μόνο οι βουλευτές και μάλιστα χωρίς να κρατούν σημειώσεις (;). Γιατί να μήν πληροφορηθεί ο Ελληνικός λαός για ποιά λαμόγια καλείται να πεινάσει ;

Γιατί μόνον οι βουλευτές ; Και ομιλούν για απλή φορολόγηση “του μαύρου χρήματος’, δηλαδή νομιμοποίησης ενός εκ των αιτίων της οικονομικής παρακμής του λαού, πράξη που συνιστά νομικό και συνταγματικό πραξικόπημα….
Ο απίθανος νόμος περί ευθύνης υπουργών αποτελεί πρόκληση και ταυτόχρονα πρότυπο φοροδιαφυγής, αδιαφάνειας και καταπάτηση του Συντάγματος. Αυτό αποκαλείται δημοκρατία και ισονομία ;
Το περίφημο “λεφτά υπάρχουν’ του κου Παπανδρέου  ήταν και είναι γνωστό και από τίς προηγούμενες κυβερνήσεις, αλλά κανείς δεν είναι διατεθειμένος να τα αγγίξει για ευνόητους λόγους.
Ας ελπίσουμε ότι ο υπερήφανος Ελληνικός λαός ο οποίος έχυσε το αίμα του, θυσίασε τα παιδιά του για την αποτίναξη των εκάστοτε κατακτητών με θάρρος και  ηρωισμό,  θα δώσει δυναμικά λύση στο πολιτικό και οικονομικό χάος το οποίο δημιούργησαν τα σύγχρονα κόμματα τα τελευταία 35 χρόνια. Ουσιαστικά το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό αλλά βαθύτατα πολιτικό. Τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα τα οποία ευρίσκονται όλα αυτά τα χρόνια στην Βουλή απέδειξαν την ανικανότητά τους, την πολιτική τους ανεπάρκεια και την αλλαζονεία τους.

Οι κ.κ. Παπανδρέου και Σαμαράς δεν αποτελούν την λύση αλλά το πρόβλημα. Οι κατοικοεδρεύοντες στην βουλή οι περισσότεροι εκ των οποίων  ουδεμία επαγγελματική εμπειρία είχαν, απολαμβάνουν τα προνόμιά τους και νομοθετούν ώς αγέλες το μέλλον της χώρας, πολλοί δε εξ αυτών κληρονόμησαν τον βουλευτικό θώκο εξ αγχιστείας και μόνον.

ΠΑΣΟΚ και Ν. Δημοκρατία έκλεισαν τον κύκλο τους,  το ΛΑ.Ο.Σ  με διφορούμενες θέσεις και τυχοδιωκτική πολιτική εγκλωβισμένο, παλιδρομεί ώς ουρά της Ν.Δ.,  ο ΣΥΡΙΖΑ ανεύθυνα κριτικάρει εκ του ασφαλούς, με αριστερίστικη ρητορική  προκαλώντας και μεθοδεύοντας “κοινωνικές εκρήξεις”, χωρίς να προτείνει λύσεις, το δε Κ.Κ.Ε. δυναμιτίζει την δημοκρατία με αποτυχημένα μοντέλα. Αλήθεια τι απέγιναν οι αγανακτισμένοι της πλατείας Συντάγματος ;
Εμβρόντητος ο Ελληνικός λαός παρακολουθεί συχνά - πυκνά κουκουλοφόρους και κατευθυνόμενους διαδηλωτές να μετατρέπουν το κέντρο της Αθήνας σε πεδίο  πολεμικών συγκρούσεων, να καίγονται Ελληνικές σημαίες και τσολιάδες να εγκαταλείπουν τίς θέσεις τους.

Η υποκουλτούρα την οποία προωθούν τα ΜΜΕ, η περιθωριοποίηση της νεολαίας, η υποβάθμιση της παιδείας αποτελούν σημάδια κοινωνικής και πολιτισμικής κατάπτωσης.

Η έλλειψη οικολογικής συνείδησης  και προγραμματισμού επιβάρυναν επικίνδυνα το φυσικό μας περιβάλλον με την μόλυνση του υπόγειου υδροφόρου ορίζοντα, το νέφος να επιβαρύνει την υγεία των κατοίκων των μεγάλων αστικών κέντρων, την μόλυνση των θαλασσών μας. Τα τελευταία 35 χρόνια κάηκαν 12.367.000 στρέμματα απόρροια της ανύπαρκτης προληπτικής στρατηγικής και κατασπατάλησης εκατομυρίων ευρώ για ανεπαρκή μέσα δασοπυρόσβεσης.
Η αύξηση με γεωμετρική πρόοδο της εγκληματικότητας απότοκος παρενέργεια της ανέχειας των μεταναστών έχει δημιουργήσει πανικό στο λαό. Η ανύπαρκτη μεταναστευτική πολιτική δημιούργησε ένα τεράστιο πλήθος λαθρομεταναστών οι οποίοι υπολογίζονται σε 2.000.000 περίπου.

Η Ελλάδα μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα της απαξίωσης των πάντων έχει ανάγκη από νέους πολιτικούς, πατριωτικούς και έντιμους σχηματισμούς αποφασισμένους, έτσι ώστε να ανατείλλει και πάλι η ελπίδα για ανάκαμψη, αξιοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και κοινωνική συνοχή.

Ο λαός θα αντιδράσει  δυναμικά για να αποτινάξει την κομματική δικτατορία η οποία έχει καταρρακώσει το κύρος της Ελλάδος διεθνώς, οδηγώντας έναν ολόκληρο λαό στην απόγνωση, την ανασφάλεια, στην εξαθλίωση, στην ψυχολογική καταπίεση.

Ο Ελληνας θέλει να κοιμάται ξανά με ανοικτά παράθυρα να απολαμβάνει τους καρπούς του καμάτου του και να νοιώθει υπερήφανος για τη καταγωγή του.
Η Ελλάδα δεν διαπραγματεύεται, δεν πωλείται, δεν υποθηκεύεται, δεν υποτάσσεται, δεν παραδίδει σπιθαμή Ελληνικής γής ποτισμένης με αίμα.
Η Ελλάδα για την Ελλάδα, η  Ελλάδα για τους Ελληνες και την ιστορία της.
Ηρθε η ώρα της μεγάλης ρήξης με το πολιτικό κατεστημένο.

Συνταξιούχοι, νεολαία, εργάτες, επιχειρηματίες, στρατιωτικοί, ας αποφασίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι να γυρίσουμε σελίδα στην ιστορική και άπειρες φορές πληγωμένη πορεία της χώρας, κάνοντας όλοι την προσωπική μας υπέρβαση απαλλαγμένοι απο παλαιομοδίτικες, ατομικές ιδεολογικές  και κομματικές τοποθετήσεις. Ας απεξαρτηθούμε από τις συναισθηματικές μας πολιτικές εξαρτήσεις. Δεν υπάρχουν πια δεξιοί –κεντρώοι – σοσιαλιστές, στίς φλέβες μας κυκλοφορεί το ίδιο αίμα, το Ελληνικό.

Διακυβεύεται το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας, η εθνική μας υπόσταση και ανεξαρτησία, η ψυχική μας ηρεμία.
Υπάρχει η προσωπική μας βούληση  και ανάγκη για ένα καλύτερο και ασφαλέστερο αύριο. Απαιτούμε την ησυχία μας. Απαιτούμε την πραγματική δημοκρατικότητα νομιμότητα.

Εχουμε ένα όνειρο: Την βαθειά μεταρρύθμιση της χώρας και την αναγέννησή της. Και θα το πράξουμε.

Ηρθε η ώρα της μεγάλης Εθνικής Επαναστατικής Αλλαγής.
….θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία…

 http://ethnikorizospastikokinima.blogspot.com/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στην μεγαλειώδη προσπάθεια σας. Σταράτα λόγια και ξεκάθαρα.
Χ.Η.