Παρασκευή

Θρίλερ με τον καναλάρχη του ΑΣΤΡΑ στα χέρια (!) Αλβανών



Ενα αστυνομικό θρίλερ δίχως προηγούμενο για το πανέμορφο βουνό των Κενταύρων εκτυλίχθηκε χθες στο Πήλιο μετά την ένοπλη ληστεία εις βάρος ξενοδόχου και ιδιοκτήτη περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού.

Οπως έγινε γνωστό, ξημερώματα Τετάρτης τρεις κουκουλοφόροι, κρατώντας όπλα και ένα μαχαίρι στα χέρια τους, αφού παραβίασαν παράθυρο, εισέβαλαν σε ξενώνα του ξενοδοχείου «Τασία» που ανήκει στα αδέλφια Σάκη και Μάνο Κοκκίνη - ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού Astra TV. Τη στιγμή που εισέβαλαν οι κακοποιοί στον ξενώνα βρίσκονταν μέσα ο Μάνος Κοκκίνης και η σύζυγός του, η κόρη του και η μητέρα του, που κυριολεκτικά πιάστηκαν στον ύπνο. Τα μέλη της οικογένειας ξύπνησαν από τον θόρυβο και ήρθαν αντιμέτωπα με τους δράστες, οι οποίοι έδεσαν το ζευγάρι και αφαίρεσαν χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας περίπου 23.500 ευρώ καθώς και το χρηματικό ποσό των 25.000 ευρώ, 60 χρυσές λίρες Αγγλίας και δύο κυνηγετικά όπλα. Στη συνέχεια έσπευσαν να εξαφανιστούν με το αυτοκίνητο του κ. Κοκκίνη, τον οποίο μάλιστα χτύπησαν με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Ισχυρότατη αστυνομική δύναμη προχώρησε άμεσα σε εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό των κακοποιών. Λίγο αργότερα εντοπίστηκε το όχημα της οικογένειας, αφού οι δράστες το εγκατέλειψαν, αντιλαμβανόμενοι την ύπαρξη αστυνομικού μπλόκου. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν το σύνολο των κοσμημάτων και οι λίρες, καθώς και ένα πιστόλι με μία σφαίρα στη θαλάμη του. Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό με αποτέλεσμα σε ορεινή περιοχή του Πηλίου να συλληφθεί ο ένας (28χρονος Αλβανός) από τους τρεις δράστες, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων (περίπου 6.000 ευρώ) και ένα ρολόι. Ο συλληφθείς πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους στο πλαίσιο της αποσυμφόρησης των φυλακών με βάση τον Νόμο Καστανίδη (3904 του 2010).

Την αστυνομική επιχείρηση, που ως αργά χθες τη νύχτα βρισκόταν σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και των άλλων δύο δραστών, εποπτεύει και συντονίζει ο γενικός αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας. Ενδεικτικό της κρισιμότητας είναι ότι μετέχουν αστυνομικοί των Διευθύνσεων Μαγνησίας και Λάρισας, αλλά και κλιμάκιο της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ) και ομάδα αστυνομικών σκύλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: