Δευτέρα

Χαράκωσαν 26χρονη μέρα μεσημέρι

Της επιτέθηκαν, τη χτύπησαν και τη χαράκωσαν ενώ περπατούσε αμέριμνη στο κέντρο της πόλης των Χανίων. Εφιαλτικές στιγμής έζησε μια 26χρονη χθες το μεσημέρι, επί της οδού Λιθίνων, όταν οι δύο άνδρες που παρακολουθούσαν από ώρα τις κινήσεις της την ακινητοποίησαν για άγνωστη μέχρις στιγμής αιτία.

Οι δυο άνδρες βρίσκονταν μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητό τους όταν η 26χρονη πέρασε από δίπλα τους πεζή. Η κοπέλα απολάμβανε τη βόλτα της ήρεμη και χαλαρή καθώς δεν είχε υποψιαστεί τίποτα που να μαρτυρούσε τα όσα θα ακολουθούσαν.

Μόλις έφτασε δίπλα στο αυτοκίνητο των δύο αντρών εκείνοι, χωρίς δεύτερη σκέψη, βγήκαν από το αυτοκίνητό τους και προσπάθησαν να τη σταματήσουν. Ο ένας μάλιστα έβγαλε από την τσέπη του και ένα αιχμηρό αντικείμενο με αποτέλεσμα να της προκαλέσει εκδορές στο αριστερό της χέρι.

Φοβισμένη η 26χρονη έβαλε αμέσως τις φωνές. Οι δράστες όσο και αν προσπάθησαν δεν κατάφεραν να τη σταματήσουν με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή αφού το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τους περίοικους που έτρεξαν αμέσως να βοηθήσουν την κοπέλα και για να δουν τι είχε συμβεί.

Η κοπέλα κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία, ενώ οι δύο δράστες αναζητούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων που έχει αναλάβει και την προανάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: