Δευτέρα

Τους έπιασαν στα σύνορα φορτωμένους με χασίς!


Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών που προσπάθησαν να μεταφέρουν περισσότερα από εξήντα κιλά ινδική κάνναβη από τα ελληνοαλβανικά σύνορα στην Αθήνα.

Η σύλληψη των δύο δραστών έγινε σε ερημική περιοχή λίγο έξω από τα Ιωάννινα. Η αρχή του τέλους της παράνομης δράσης των δύο Αλβανών ξεκίνησε όταν στα αφτιά των ανδρών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων έφτασαν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το σχέδιό τους.

Χωρίς να χάσουν χρόνο οι αστυνομικοί έθεσαν σε στενή παρακολούθηση το όχημα των δύο εμπόρων και μετά από περίπου δώδεκα ώρες κατάφεραν να τους εγκλωβίσουν και να τους ακινητοποιήσουν.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου παραδόθηκε χωρίς να προβάλει αντίσταση, ωστόσο ο συνοδηγός και εγκέφαλος του σχεδίου προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας προς απόκρημνη δασική περιοχή, χωρίς επιτυχία όμως. Στην κατοχή των δύο εμπόρων βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη βάρους περίπου εξήντα κιλών.

Λίγες ώρες αργότερα οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών προχώρησαν στη σύλληψη ενός νεαρού Ελληνα από το Παλαιό Φάληρο που είχε μεταβεί στα Ιωάννινα με σκοπό να παραλάβει και να μεταφέρει στην Αθήνα εξήντα πέντε κιλά ινδική κάνναβη.

Στη θέα των αστυνομικών ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει, αλλά έπειτα από ολιγόλεπτη καταδίωξη έπεσε στα χέρια των αστυνομικών. Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο όχημά του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο ταξιδιωτικοί σάκοι με εξήντα πέντε κιλά χασίς.


ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: