Τρίτη

Η δημογραφική κατάρρευση της Ευρώπης: Το ¼ των παιδιών που γεννιούνται στην Μ. Βρετανία προέρχεται από ξένους μετανάστες!

bb1Άκρως δυσοίωνο προδιαγράφεται το μέλλον της λευκής Ευρωπαϊκής φυλής με βάση πρόσφατα συνταρακτικά στατιστικά στοιχεία που έγιναν γνωστά και αφορούν την Μ. Βρετανία.

Σύμφωνα λοιπόν με την Βρετανική Στατιστική Υπηρεσία σημαντικότατες μεταβολές προκύπτουν στην δημογραφική εικόνα της χώρας, αφού, σχεδόν το ¼ των μωρών που γεννιούνται σε Αγγλία και Ουαλία έχουν μητέρες μετανάστριες, προερχόμενες κυρίως από ασιατικές χώρες όπως το Πακιστάν και η Ινδία. Συγκεκριμένα, το ποσοστό των παιδιών που γεννήθηκαν το 2009 από μετανάστριες ανέρχεται σε 24,7% (174.400 μωρά)!

Για να γίνει αντιληπτός ο ρυθμός της δημογραφικής καταρρεύσεως του Αγγλοσαξονικού πληθυσμού της Μ. Βρετανίας, αξίζει να σημειωθεί ότι το αντίστοιχο ποσοστό πριν από μία δεκαετία (και συγκεκριμένα το έτος 1998) ήταν 13,6% (86.456 μωρά)!

Για το 2009 η Βρετανική Στατιστική Υπηρεσία υπολόγισε ότι οι γυναίκες που έχουν γεννηθεί στην Βρετανία είχαν κατά μέσο όρο 1,84 παιδιά η κάθε μία, ενώ οι γυναίκες που ήρθαν στην Βρετανία από άλλη χώρα είχαν 2,51 παιδιά η κάθε μία! Στο σημείο αυτό θα πρέπει βέβαια να διευκρινιστεί ότι στο ποσοστό των μεταναστριών μητέρων περιλαμβάνεται και ένα ποσοστό γυναικών προερχόμενων από την ανατολική Ευρώπη (κυρίως από την Πολωνία), δηλαδή λευκών. Από την άλλη μεριά όμως, στο ποσοστό των «γηγενών» υπολογίζονται και διάφορες ασιάτισσες, αφρικανές ή μιγάδες, οι οποίες γεννήθηκαν στην Μ. Βρετανία, ανήκουσες δηλαδή σε παλαιότερα μεταναστευτικά ρεύματα, θεωρούμενες όμως στα πλαίσια των στατιστικών ερευνών ως «Βρετανίδες».

Ειδικότερα στο Λονδίνο, περίπου το 50% των παιδιών που γεννιούνται έχουν ξένες μητέρες, ενώ σε ορισμένες περιοχές το αντίστοιχο ποσοστό αγγίζει τα ¾!

Περιττό να αναφέρουμε ότι ανάλογη κατάσταση επικρατεί λίγο – πολύ σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες. Στη Ελλάδα δε, τα πράγματα είναι ενδεχομένως ακόμη χειρότερα, με δεδομένο τον δείκτη γεννήσεων ο οποίος δεν ξεπερνά το 1,3 παιδιά ανά μητέρα (κατά μ.ο.). Δυστυχώς τα παγκοσμίου φήμης «Greek statistics» δεν βοηθούν στο να αποκτήσουμε σαφέστερη εικόνα. Ωστόσο η καθημερινή εμπειρία καθώς και τα διάφορα αποσπασματικά στατιστικά δεδομένα (από σχολεία, νοσοκομεία, κλπ) είναι κάθε χρόνο και πιο δυσμενή.

Το βέβαιον είναι ότι εάν οι ραγδαίες αυτές δημογραφικές μεταβολές στον πληθυσμό της γηραιάς ηπείρου δεν ανακοπούν δραστικά, ριζικά και γρήγορα, σε μια - δυο γενιές οι λευκοί Ευρωπαίοι θα είναι κυριολεκτικώς είδος υπό εξαφάνισιν με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια: