Τρίτη

"Σέχτες" ή "χέστες";



του Αργύρη Σιδέρη (blog skeftomasteellhnika)
Επειδή και ο ΛΑΟΣ έχει ΜΥΑΛΟ , όσο κι αν προσπαθούν .. κάποιοι να τον.. χειρίζονται σαν κουτορνίθι που τρώει μόνο κουτόχορτο κάνουμε τις απλές "λαϊκές" σκέψεις.
Μας λένε ότι πίσω απο το έγκλημα κρύβεται η ... ΣΕΧΤΑ.
Τι δείγματα έχει δώσει ή προσπαθεί να δώσει με τα εγκληματά της αυτή η...

ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ οργάνωση;
Οτι διαθέτει ΒΑΡΥ οπλισμό,(ΠΑΡΑ) Στρατιωτική οργάνωση, αποφασισμένους "καθαριστές", επιλογή "ΣΚΛΗΡΩΝ" στόχων.
Δλδ Επιλέγουν στόχους μεταξύ ΜΕΓΑλοκαρχαριών του Ελληνικού ... στερεώματος. Καναλάρχες, εφοπλιστές, αστ.τμήματα, πρεσβείες, ΜΕΓΑλοδημοσιογράφους, κάθε τι, που απεχθάνεται ο λαός και το οποίο ... εκτελώντας το, "εκτελούν" την εικαζόμενη λαϊκή βούληση και έχουν -υποτίθεται- το λαό μαζί τους αφού έτσι "καθαρίζουν" -και καλά- την κόπρο του Αυγείου.
Είναι -λένε- κόντρα στην ΟΠΟΙΑ εξουσία και ΔΙΠΛΑ τον δοκιμαζόμενο λαό. Στον ΑΠΛΟ λαό.
"Πιάνουν" ή προσπαθούν να "πιάσουν" την λαϊκή αποδοχή, συμβαδίζοντας πλάϊ-πλάϊ με τον κάθε Γκιόλια , ο οποίος με ΝΟΜΙΜΟ τρόπο προσπάθησε και ΠΕΘΑΝΕ για την επίτευξη ΑΥΤΟΥ ακριβώς του στόχου.
Το ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ της κοινωνίας μας απο τους κάθε λογής ΚΟΠΡΟΥΣ. Αυτό προσπαθούν να μας περάσουν σαν μήνυμα οι γνωστοί , γνωστότατοι απο τον MANAGER τους κ. Μάκη Τριαφυλλόπουλο, στου οποίου τις εκπομπές, παίζουν ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ!!
Εχουμε λοιπόν απο τη μια μεριά, τον ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΗ, ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ , ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ, ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ , ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝΤΑ και ΑΡΙΣΤΑ ΦΡΟΥΡΟΥΜΕΝΟ (Με ΔΙΚΑ μας έξοδα) κ. Μάκη.
Απο την άλλη έχουμε τον ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ , ΜΙΣΘΩΤΟ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ, τον ΑΠΛΟ άνθρωπο του λαού, που ΠΑΣΧΙΖΕΙ μπας και καθαρίσει κάτι τις απο τα βουνά ακαθαρσιών του κάθε κ. Μάκη π.χ. και που τις 5,20΄το πρωϊ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΦΥΛΑΚΤΟΣ, του χτυπάνε το κουδούνι, τρέχει -όπως θα κάναμε όλοι μας- ν΄ανοίξει και.... τον ΕΚΤΕΛΟΥΝ!!
Τι κάνουν λοιπόν οι "ΣΕΧΤΕΣ" - ΧΕΣΤΕΣ κ.λπ.;
Αφήνουν στο απυρόβλητο τον πρώτο και ΕΚΤΕΛΟΥΝ τον δεύτερο!!
ΠΟΙΟΝ; ΑΥΤΟΝ που υποτίθεται ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ!! Τον ΑΠΛΟ Μεροκαματιάρη!! Που, ΥΠΕΡ ΑΥΤΟΥ, τα κάνουν ΟΛΑ!!
Και μείς δηλαδή, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, πρέπει τώρα, ΑΥΤΟ, να το καταπιούμε... αμάσητο ε;
Να πιστέψουμε δλδ ότι το παρουσιαζόμενο ως... Ετοιμοπόλεμο ΠΑΝΟΠΛΟ ΤΑΝΚΣ της "ΣEXTA", ικανό να τα βάλει με ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Κράτος , έγινε ... ΡΟΖ ΤΑΝΚΣ.. ντελίβερυ και μοιράζει πίτσες και σουβλάκια στα στενά της Κυψέλης, ε;
Μάλλον σε ΛΑΘΟΣ διεύθυνση απευθύνεται η παραγγελία Κουτόχορτου αγαπητοί μου.
Ισως πρός Μαξίμου μεριά, ίσως πρός Κατεχάκη, ίσως πρός Εκάλη, πάντως ΟΧΙ ΕΔΩ. ΟΧΙ στα BLOGGS.
Aργύρης Σιδέρης


http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: