Κυριακή

Ο Γιάννης Λαγός και οι "λαγοί" του πατριωτισμού...

 

[Του Θ. Χατζηγώγου]

 



ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΣΩ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 160 ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ!..

Οι Έλληνες Πατριώτες τρέμουν τους δικαιωματάκηδες και τους μπολσεβίκους

Γράφει ο Θ. ΧΑΤΖΗΓΩΓΟΣ

Νέα ξεφτίλα για τους υποτιθέμενους «Πατριώτες» διανοουμένους που υπέγραψαν την «Έκκληση των 160» [διαβασε εδω] προς την κυβέρνηση, ώστε να μην επιτραπεί ο Γάμος των Ομοφυλοφίλων και η υιοθέτηση παιδιών από κιναίδους και λεσβίες: Με το πρώτο «βήξιμο» των δικαιωματάκηδων, τρείς από τους υπογράψαντες έκαναν πίσω και έσπευσαν να καταδικάσουν μετά βδελυγμίας το «ρατσιστικό» κείμενο που στερεί δικαιώματα από τους ΛΟΑΤΚΙ συμπολίτες μας!..

Ο πρώτος που δείλιασε ήταν ο δεξιός λογοτέχνης και ακαδημαϊκός, Θανάσης Βαλτινός, ο οποίος δήλωσε ότι του υπέκλεψαν την υπογραφή κι ότι ποτέ δεν θα υπέγραφε ένα κείμενο που στήνει στον τοίχο τους κιναίδους και τις λεσβίες!.. Ακολούθησαν ο πρώην Γ.Γ.  του Πανεπιστημίου Πατρών, Σπήλιος Παπαθανασόπουλος, και ο πολυδιαφημισμένος ως πατριώτης, Θεσσαλονικιός δημοσιογράφος Παντελής Σαββίδης, που δήλωσαν ότι τους υπεκλάπη η υπογραφή.

Στην συνέχεια είχαμε άλλες 4 αποσύρσεις διά τον φόβον των μπολσεβίκων: Του αναπληρωτή καθηγητή Καρδιοχειρουργικής Δ. Ηλιόπουλου, του πρώην πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Πατρών, Αντώνη Γραμματικού, του καθηγητή Γεωπολιτικής στο ΕΚΠΑ, Γιάννη Μάζη  και του καθηγητή Οικονομικών της Νομικής Σχολής και πρώην βουλευτή της Ν.Δ.,  Ξενοφώντα  Βεργίνη. Το ότι οι υπόλοιποι 153 άντεξαν στις πιέσεις των «Δικαιωματάκηδων» είναι ασφαλώς θαύμα.

Σημειωτέον ότι την «Έκκληση των 160» προς την Κυβέρνηση για να μη γίνει Νόμος του Κράτους ο Γάμος των Ομοφυλοφίλων και η Υιοθεσία παιδιών από κιναίδους και λεσβίες, την υπογράφει και ο ελληνόψυχος εκδότης του «Πελασγού» Γιάννης Γιαννάκενας, πράγμα που υπενθύμισε το περασμένο Σάββατο στην «Εφ.Συν» ο υπαρχηγός των «Ιών», Τασούλης Κωστόπουλος, για να πείσει τους αναγνώστες για το… ακροδεξιό ποιόν των 160… Πλήρης η κυριαρχία των Μπολσεβίκων στο Ρωμέικο, 32 ολόκληρα χρόνια μετά την πτώση του Υπαρκτού Σοσιαλισμού…

ΈΧΑΣΕ 5 ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ Ο ΛΑΓΟΣ ΚΙ Ο «ΑΝΤΕΝΝΑ» ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!..

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ: Ξεπέρασαν σε αθλιότητα και τον ίδιο τους τον εαυτό οι αριστεροί που παριστάνουν τους δημοσιογράφους στην τάχα δεξιά Τηλεόραση του «ΑNT1»: «Μπουκωμένοι» από τα ευρώ της «Λίστας Πέτσα», αποφάσισαν να διαδώσουν αισχρά ψέματα εις ό,τι αφορά την πρόσφατη απεργία πείνας του φυλακισμένου ευρωβουλευτή, Γιάννη Λαγού, με αίτημα να παρακολουθεί και να συμμετέχει διαδικτυακά στις συνεδριάσεις του Ευρωκοινοβουλίου. 

Την περασμένη Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου σε ένα ρεπορτάζ γεμάτο ειρωνεία και μεροληψία, ο μπολσεβίκος δικαστικός συντάκτης Παναγιώτης Στάθης είπε στο Δελτίο Ειδήσεων του Νίκου Χατζηνικολάου (δείτε το εδώ https://tinyurl.com/kjd3a4ym ) ότι ο φυλακισμένος πρώην χρυσαυγίτης ευρωβουλευτής, Γιάννης Λαγός, δεν προέβη σε πραγματική απεργία πείνας, αλλά σιτιζόταν κανονικά. Κι ότι αυτό το έμαθε από τους υπευθύνους των Φυλακών υψίστης ασφαλείας Δομοκού, όπου κρατείται ο Λαγός!...

Οι συκοφαντικοί ισχυρισμοί του μπολσεβίκου Παναγιώτη Στάθη καταρρέουν από τα ίδια τα επίσημα στοιχεία των φυλακών Δομοκού, στα οποία καταγράφεται ότι ο κρατούμενος Λαγός Ιωάννης είχε απώλεια 4,7 κιλών μέσα σε 5 ημέρες (από την Παρασκευή 10 μέχρι και την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου που διήρκεσε η απεργία) λόγω άρνησής του να σιτιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: