Κυριακή

Η Ομογένεια ΗΠΑ γελά με Κυρ. Μητσοτάκη

 


.

..................

Η Ομογένεια ΗΠΑ γελά με Κυρ. Μητσοτάκη
Φυσικό και αναμενόμενο να κάνει ''κωλοτούμπα'' ο διαπλεκόμενος πρωθυπουργός Ελλάδας και να ''δεχτεί'' τον ''άνθρωπο της Τουρκίας στις ΗΠΑ'' αρχιεπ. Ελπιδοφόρο. Η συνάντηση (24 Σεπ. '21) στο κτίριο του ΟΗΕ, γιά να βλέπουν απέναντι, το ''Σπίτι της Τουρκίας'', όπου την Δευτέρα 20 Σεπ., ο αρχιεπίσκοπος ''τίμησε με την παρουσία'' του, μαζί με τον ηγέτη και ''πρόεδρο'' των Τουρκοκύπριων, τα εγκαίνια του ουρανοξύστη από τον πρόεδρο Ερντογάν. Και η Ομογένεια γελά με τα καραγκιοζιλίκια των ασοβάρευτων Μητσοτάκη και Ελπιδοφόρου.

 

Αρχιεπ. Ελπιδοφόρος, δηλ. ΠΡΩΗΝ Αμερικής
Από Ioύλιο 2019 το ''Κ'' επέμενε: ''Ο Ελπιδοφόρος είναι ο άνθρωπος της Τουρκίας στις ΗΠΑ''. Τώρα το ''πιστοποίησαν'' 'Ελληνες πολιτικοί, ''παράγοντες'' της Ομογένειας και ΜΜΕ, αλλά ίσαμε πρόσφατα ''δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν γνώριζαν''.
Η παρουσία του Ελπιδοφόρου στα εγκαίνια του ''Σπιτιού της Τουρκίας'', των 36 ορόφων απέναντι από τα Ηνωμένα 'Εθνη στην Νέα Υόρκη 20 Σεπ. '21, ήταν αναμενόμενη. Τα εγκαίνια έγιναν από τον πρόεδρο της Τουρκίας Ερντογάν, παρουσία και του ''πρόεδρου'', ηγέτη των Τουρκοκύπριων, Ερσίν Τατάρ.
Ο Ελπιδοφόρος, έχει καταγγελθεί γραπτά και δημόσια από ΜΜΕ των Βετεράνων ΗΠΑ, ως ''πράκτορας της Τουρκίας''. .. (ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ)

Τα ''βαρίδια του χτες'' υπέρ -απομονωμένου- Ελπιδοφόρου
Oι γνωστοί υπέρμαχοι του ''σχέδιου Ανάν'' γιά διχοτόμηση Κύπρου, Γ. Παπανδρέου, Ευ. Βενιζέλος, Ντόρα Μπακογιάννη (και Γιώργος Κατρούγκαλος)... Οι διαπλεκόμενοι πολιτικοί του αμαρτωλού χτες, ομιλούν γιά τον ''διεθνή ρόλο του πατριαρχείου'' και θεωρούν ''άδικες'' τις ''επιθέσεις στον Ελπιδοφόρο'', με αφορμή την παρουσία του δίπλα σε Ερντογάν και Τατάρ στα εγκαίνια του ''Σπιτιού Τουρκίας'' απέναντι από τον ΟΗΕ στο Μανχάτταν Νέας Υόρκης. Ξεχνούν και οι δύο ότι η Αρχιεπισκοπή Αμερικής, ναι μεν είναι ''επαρχία'' (δηλ. παραμάγαζο) του πατριαρχείου, αλλά ονομάζεται -και είναι- ΕΛΛΗΝΙΚΗ, δημιούργημα των Ελλήνων μεταναστών στις ΗΠΑ. Και ο Ελπιδοφόρος είναι αρχιεπίσκοπος της ''ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Αμερικής''. Κατά συνέπεια, οφείλει να συμπεριφέρεται ανάλογα. Και αφού επιμένει να συμπεριφέρεται πρώτιστα ως Τούρκος πολίτης ''γιά τα συμφέροντα του πατριαρχείου'', δεν έχει θέση στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ Αρχιεπισκοπή.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: