Παρασκευή

Εσεις ψηφιστε τους!!!Εγω ποτε!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, γένι
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Στην ΝΔ ολοι σημερα κοπτονται για την Δημοκρατια !!!Από την αρχή τής καριέρας του Ιδρυτη της όλα ήταν ένας "ύμνος" τής αξιοκρατίας και της δημοκρατίας.
Από τις βρόμικες αλλά "κορυφαίες" κρεβατοκάμαρες της Αθήνας κατευθείαν σε "κορυφαία" θέση στην πολιτική σκηνή ..."Μην με κάνετε εμένα Υπουργό, κάντε τον Καραμανλή" είπε ο Ευταξίας και έτσι ξεκίνησε η καριέρα τού "γίγαντα".
Ο άνθρωπος, που εκβίαζαν οι Γερμανοί από την εποχή τής Κατοχής, δεν ήταν μόνον "πατριώτης", αλλά και βαθύτατα "δημοκράτης" ..."Τίμησε", όμως, τη Δημοκρατία με το παραπάνω: Αυτός ήταν ο εμπνευστής τού "τριφασικού" εκλογικού συστήματος, το οποίο μετέτρεπε τον δεύτερο σε πρώτο. Επίσης, έδειξε μεγάλη κοινωνική "ευαισθησία": Αφού ήταν ο πρώτος που έδωσε δικαίωμα ψήφου και στα δένδρα. Με αυτόν τον τρόπο τίμησε και το φυτικό βασίλειο. Αυτό το βασίλειο πολύ τον "αγάπησε' και τον ψήφισε, να γίνει και εκλεγμένος Πρωθυπουργός. Αυτός ήταν απόλυτος ηγέτης τόσο της πανίδας όσο και της χλωρίδας τής πατρίδας μας.
Αυτόν "εμπιστεύτηκαν" οι Έλληνες σαν "ηγέτη" στο μεγαλύτερο διάστημα της μεταπολεμικής τους ιστορίας. Απ' αυτόν τον "ηγέτη" περίμεναν λύσεις στα προβλήματά τους. Προβλήματα, τα οποία από τον πόλεμο και μετά είχαν ένα όνομα: "Γερμανία" ...Τη Γερμανία, η οποία μας είχε καταστρέψει - και άρα ήταν η "πηγή" όλων των προβλημάτων - και τη Γερμανία, η οποία έπρεπε να μας αποζημιώσει - και άρα υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να ήταν η "πηγή" όλων των λύσεων—. Η Γερμανία, όμως, δεν ήταν ποτέ "λύση" για τους Έλληνες, γιατί οι Γερμανοί είχαν στα χέρια τους το "χαρτί" τού Καραμανλή. Οι Έλληνες περίμεναν από τον Καραμανλή τού Μέρτεν να τους "φέρει" χρήματα μετά την καταστροφή από τους Γερμανούς και αυτός "χόρευε" τον χορό τής "κοιλιάς" στις πρεσβείες τους. Όχι μόνον δεν διεκδίκησε τις πολεμικές αποζημιώσεις των Γερμανών, αλλά τους "χάρισε" ακόμα και τα προπολεμικά τους χρέη, προκειμένου ν' αναπτυχθούν.

...Από τους πρώτους στην Ευρώπη έσπευσε η Ελλάδα να "κουρέψει" τα γερμανικά χρέη ...Τα περίφημα γερμανικά χρέη, τα οποία "φέσωσαν" ολόκληρη την Ευρώπη. Όχι μόνον δεν διεκδίκησε τα χρήματα που χρωστούσαν οι Γερμανοί - λόγω των καταστροφών τού πολέμου και των αναγκαστικών δανείων - αλλά τους χάρισε και τα αναγνωρισμένα χρέη, τα οποία είχαν απέναντι στην Ελλάδα πριν από τον πόλεμο. Η Γερμανία, απαλλαγμένη από τα χρέη της, "εκτοξεύτηκε" στην ανάπτυξη και η Ελλάδα, έχοντας υποστεί μια πρωτοφανούς εντάσεως καταστροφή, "μαράζωσε" ακόμα πιο πολύ. Το αποτέλεσμα ήταν το γνωστό: Η "νικήτρια" Ελλάδα παρέμεινε μέσα στις λάσπες με τα κάρα και η Γερμανία "έχτιζε" ξανά τη βιομηχανία της.
Με τις "ευχές" τού Καραμανλή στείλαμε στη Γερμανία και τον "ανθό" τής νεότητας της χώρας, για να την ξαναχτίσει από την αρχή ...Τον εξειδικευμένο σε τέχνες "ανθό", γιατί οι Γερμανοί ήθελαν να πάρουν και την "τεχνογνωσία" μας. Ξυλουργοί, μηχανουργοί, μηχανικοί, επιπλοποιοί, γουνοποιοί, όλοι "ευπρόσδεκτοι" στο γερμανικό "Νταχάου", το οποίο "απελευθερώνει" δια της εργασίας. Δεν θα τάιζαν άσχετους Έλληνες, που θα τους μάθαιναν από τις δικές τους τέχνες. Οι Έλληνες θα πήγαιναν εκεί "μάχιμοι" να στελεχώσουν την παραγωγική "μηχανή" τής Γερμανίας και όχι να εκπαιδευτούν απ' αυτήν. Μέσα σε λίγα χρόνια οι ηττημένοι Γερμανοί με Mercedes ξανά ...και οι "ήρωες" με τα γαϊδούρια. Ο Καζαντζίδης "έκλαιγε" στον Σταθμό τού Μονάχου, αλλά δυστυχώς δεν ήξερε ποιος τον είχε στείλει εκεί, ώστε να ενημερώσει και τους υπόλοιπους.
Μετά από έναν καταστροφικό πόλεμο και έναν τρομερό συμμοριτοπολεμο , ο οποίος αποψίλωσε στην κυριολεξία τον ελληνικό πληθυσμό, ήρθε αυτό το ύπουλο "χτύπημα" από τον Καραμανλή και τον αποτελείωσε. Στέρησε πολύτιμες "ανάσες" στη χώρα, προκειμένου αυτή να μπορέσει να σταθεί γρήγορα στα "πόδια" της. Της στέρησε άπειρους οικονομικούς πόρους για ν' αναπτυχθεί και ταυτόχρονα της αφαίρεσε ένα πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο θα μπορούσε να στηρίξει μια εθνική προσπάθεια εκβιομηχάνισης μέσα σε έναν κόσμο, ο οποίος μετά την καταστροφή των πολέμων "διψούσε" για προϊόντα. Αυτό το δυναμικό το πήραν οι Γερμανοί και το έβαλαν να δουλεύει στις δικές τους "φάμπρικες", οι οποίες στήνονταν από την αρχή, εφόσον οι "χουβαρντάδες" χάριζαν χρέη.

Ο Καραμανλής δεν θα έβαζε μόνον τους Έλληνες μετανάστες να δουλεύουν για τους Γερμανούς, αλλά θα έβαζε και τους φτωχούς Έλληνες της Ελλάδας. Θα δούλευαν γι' αυτούς για τουλάχιστον σαράντα χρόνια. Πώς θα γινόταν αυτό; ...Ο ανώμαλος των Αθηνών όχι μόνον δεν πήρε χρήματα από αυτά που όφειλαν οι Γερμανοί στους Έλληνες προπολεμικά ...όχι μόνον δεν διεκδίκησε το αναγκαστικό δάνειο, το οποίο ήταν απολύτως διαφορετικό από τις υπόλοιπες διεκδικήσεις και ήταν άμεσα απαιτητό ...όχι μόνον δεν διεκδίκησε τις αποζημιώσεις για μια Ελλάδα, η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς από τους Γερμανούς, ...αλλά έδωσε κι αυτά που οι Έλληνες δεν όφειλαν. Μιλάμε για πολλαπλή καταστροφή, η οποία στην κυριολεξία "βούλιαξε" την Ελλάδα.
Όχι μόνον δεν πήραμε φράγκο από τους Γερμανούς, αλλά τους δώσαμε και χρήματα ...Χρήματα, τα οποία δεν τα είχαμε εκείνη τη στιγμή, αλλά θα ήταν "υποθήκες" αυτών, τα οποία με τον κόπο μας θα βγάζαμε στις επόμενες δεκαετίες ...Άπειρα χρήματα, τα οποία κανένας δεν "θυμάται", γιατί η "θύμησή" τους θα κλονίσει τα "θεμέλια" της Μεταπολίτευσης.
Αυτός ο απίστευτος προδότης, ο οποίος δεν ζήτησε από τους Γερμανούς τα τεράστια χρέη τους απέναντι στην Ελλάδα, ήταν εκείνος ο οποίος το '62 "αναγνώρισε" - παρανόμως και αδίκως - όλα τα προπολεμικά δάνεια στους ξένους "ομολογιούχους"; ..."Ομολογιούχους" τρόπος τού λέγειν, εφόσον εκείνοι ήταν σαν τον σημερινό γαμπρό τού Κλίντον ...Οι ίδιοι "γύπες" με τους σημερινούς τοκογλύφους, οι οποίοι έπαιρναν τζάμπα τα "σκουπίδια" των επενδυτών και τα οποία έτσι κι αλλιώς τα είχαν "ξεγραμμένα" ..."Σκουπίδια", τα οποία, για παράδειγμα, δεν άφηναν το ελληνικό κράτος να "μαζέψει", αλλά τα μάζευαν οι ίδιοι. Προφανώς γνώριζαν πράγματα, τα οποία δεν τα γνώριζαν όλοι οι υπόλοιποι και γι' αυτό αγόραζαν "σκουπίδια", τα οποία η Ελλάδα για "ανεξήγητους" λόγους θα τους τα έκανε "χρυσάφι".
Ποιος ξέρει με τι ανταμοιβές και τι εκβιασμούς δέχθηκε ο Καραμανλής να εξυπηρετήσει τους τοκογλύφους εκείνης της εποχής. Έβαλε την Ελλάδα, η οποία καταστράφηκε από τους Γερμανούς στον πόλεμο - για να υπερασπιστεί τη Δύση - να πληρώσει ομόλογα "ξεχασμένα", τη στιγμή που η ίδια δεν είχε απαιτήσει καν την αποζημίωσή της από τους Γερμανούς ή την "ανταμοιβή" της από τους Συμμάχους. Η Ελλάδα τού '60 - και άρα οι δικές μας οι γενιές - , εξαιτίας τού Καραμανλή, θα πλήρωναν ομόλογα, τα οποία στην κυριολεξία είχαν παραγραφεί ...Ομόλογα, τα οποία ξεκινούσαν από το 1881 και τελείωναν το 1931. Ομόλογα, τα οποία μετά από Δύο Παγκόσμιους Πολέμους και έναν τρομερό Εμφύλιο δεν έπρεπε καν να υπάρχουν στα ιστορικά αρχεία, πληρώθηκαν στο ακέραιο ...Ομόλογα, τα οποία κανένα άλλο κράτος δεν θα αναγνώριζε.
Αυτά τα ομόλογα ο Καραμανλής δεν θέλησε καν να τα βάλει στο "παζάρι" κάποιων συμψηφισμών ...Μας έβαλε να τα πληρώσουμε στο ακέραιο. Γιατί; ...Γιατί ο δωσίλογος φτωχομπινές των Αθηνών εκβιαζόταν από τους Γερμανούς. Ποιος θα σταματούσε τον διαβόητο και εκβιαζόμενο δωσίλογο ανώμαλο? ...Ο "γέρος" της Δημοκρατίας; ...Ο παιδεραστής Παπανδρέου, ο οποίος μας οδήγησε στον Εμφύλιο υπό τις εντολές τους; ...Ο άθλιος σύμβουλος του Τσολάκογλου και - μαζί με τους συμμορίτες των "φιλελευθέρων" ιδρυτών των ταγμάτων ασφαλείας - δωσίλογος των Ναζί; ...Μήπως ο Μητσοτάκης; ...Αυτοί ήταν οι ηγέτες τής Ελλάδας εκείνη την εποχή ...Αυτοί ήταν που αναγνώρισαν τα "σκουπίδια" των προπολεμικών "ομολογιούχων".
Αυτα ειναι τα σκουπιδια της μεταπολιτευσης που μαζι με τους μπολσεβικους του ΣΥΡΙΖΑ ωδηγησαν την Ελλαδα στα βραχια και αυτους καλειται ο λαος μας στις προσεχεις εκλογες να νομιμοποιησει με την ψηφο του.
Εσεις ψηφιστε τους!!!Εγω ποτε!!

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνο

Δεν υπάρχουν σχόλια: