Παρασκευή

Ποια Νεα Δημοκρατια και ποια πρασινα αλογα?

 
 
Η ΝΔ ειναι οτι χειροτερο σαν πολιτικο κομμα που εχει προκυψει μετα την μεταπολιτευση .Στην ΝΔ εχουν εισχωρησει ολα τα σκουπιδια της πολιτικης και ειναι συνεχεια του κομματος του λεγομενου κιναιδου ψευτο εθναρχη που καποτε ειχε εγκαταλειψει τους οπαδους του και εφυγε νυχτα με ψευτικο διαβατηριο .Και γιατι να το κρυψω -ο αδερφος μου καποτε ηταν αρχηγος της Νεολαιας του ΕΡΕΝ -ΕΚΟΦ .

Οταν μιλας για τους Καραμανληδες ειναι σαν "τσαλαβουτάς" μέσα στα "κόπρανα" του υποκόσμου και του κοινωνικού "βόθρου" .
Πάγια επιδίωξη των "Μεγάλων Δυνάμεων" ηταν να τοποθετούν σε ηγετικές θέσεις τέτοιου είδους ανθρώπους στις ελεγχόμενες από τους ίδιους "Μπανανίες". .

Μόνον με όρους υποκόσμου μπορούμε να εξηγήσουμε τα συμβαίνοντα στην πολιτική ζωή τής πατρίδας μας, γιατί ο υπόκοσμος μας κυβερνά. Η ΝΔ δεν ειναι τιποτα αλλο παρα ενας υποκοσμος Δεν λέμε κάτι περίπλοκο. Μόνον αν γνωρίζεις πόσο "βρόμικοι" - ως άνθρωποι - είναι αυτοί που μας κυβερνάνε, μπορείς να καταλάβεις και τον λόγο που καταντήσαμε σ' αυτήν την κατάσταση.

Δεν υπάρχει μυστήριο σε όλα αυτά που ζούμε σήμερα και είναι τραγικά. Η σημερινή κατάντια της Ελλάδας οφείλεται στο οτι αφησαμε ενα τετοιο κομμα να μπει στα "σαλόνια" της Πατριδος και να μας κυβερνήσει.
Της εμπιστευτήκαμε τους κόπους των γενιών. Της εμπιστευτήκαμε την ελευθερία και την ανεξαρτησία μας. Της εμπιστευτήκαμε την Κύπρο. Όλα αυτά γύρισαν εναντίον μας.

Είναι προφανές ότι έχουμε πέσει θύματα προδοσίας.Η ΝΔ ειναι δημιουργημα του πιο αδιστακτου Ελληνα πολιτικου που ονομαζεται Καραμανλης .

Ο καραμανλης ήταν ανεπάγγελτος ...ενώ στην πραγματικότητα ήταν "ενοικιαζόμενος" εραστής ...Ένας "Βαλιανάτος" της εποχής, ο οποίος προσπαθούσε να "διεισδύσει" στα ανώτερα στρώματα της κοινωνίας, "τρυπώνοντας" από τις "τουαλέτες" και τις "κρεβατοκάμαρές" της. Ηταν ο "αγαπητικός" τού πλούσιου Ευταξία και ποιος ξέρει πόσων άλλων πλούσιων μεγαλοαστών τής Πρωτεύουσας.

Ηταν λαμπρός "δονητής" τής κοσμικής Αθήνας τού μεσοπολέμου "έλαμψε" δια της απουσίας του στα χρόνια των γενναίων και των ανδρών. Αυτός, ο οποίος πάντα παρίστανε τον "ευπατρίδη", που "δάκρυζε" για τα εθνικά θέματα, ήταν στην πραγματικότητα μόνον "Ευταξίδης". "Κουφός", κυριολεκτικά και μεταφορικά, εφόσον ποτέ δεν "άκουσε" τα κελεύσματα της πατρίδας.
Αστράτευτος την ώρα του μεγάλου πολέμου κατά του φασιστικού Άξονα. Άφαντος την ώρα που οι Έλληνες έδιναν τη μεγάλη μάχη τής Αντίστασης. Επανεμφανίστηκε στη δημόσια ζωή λίγο πριν τη σίγουρη αποχώρηση των Ναζί και προκειμένου να πάρει μέρος στη "λεία" τής απελευθέρωσης. Τ Τον συνέλαβαν οι Εγγλέζοι για δωσιλογισμό μετά την απελευθέρωση της πατρίδας. Διαπραγματεύτηκε μ' αυτούς - άγνωστο αρχικά με ποιες πολιτικές "υποθήκες" - το "ξέπλυμα" των αμαρτιών του. Το '45 - και άρα αμέσως μετά την απελευθέρωση - ο άεργος και ανεπάγγελτος φτωχομπινές πήγε στην Αγγλία για δύο μήνες για να "βελτιώσει τα αγγλικά" του. Στη συνέχεια - και "παρακολουθώντας" τον - καταλάβαμε τι έκανε στην Αγγλία και τι είδους "υποθήκες" έβαλε. Δεν εξηγείται διαφορετικά το να έχει συλληφθεί το '44 από τους Άγγλους για δωσιλογισμό και το '46 να είναι υπουργός της δικής τους Κυβέρνησης.
Από τον Μέρτεν μάθαμε ότι στα χρόνια τής γερμανικής Κατοχής ήταν συνεργάτης των ΝΑΖΙ. Υπήρχαν φωτογραφίες του με τον Μέρτεν, οι οποίες "μαρτυρούσαν" τη μεταξύ τους συνεργασία. Στη συνέχεια τον "έφτυνε" ο Μέρτεν από τη Γερμανία και αυτός στην Αθήνα σήκωνε "ομπρέλα", για να μας δείξει ότι "βρέχει". Ο Μέρτεν τον εξευτέλιζε στη Γερμανία και αυτός έκανε "μηνύσεις" σε ελληνικά - και άρα αναρμόδια - δικαστήρια την εποχή που ήταν μάλιστα Πρωθυπουργός ...Υπήρχαν φωτογραφίες, που πολλά χρόνια μετά θα μαθαίναμε τι θα μας κόστιζαν ως λαό, και τις οποίες εξαφάνισαν οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες. Στην περίφημη λαϊκή ρήση των πρώτων μεταπολεμικών χρόνων: "Ένας πούστης, μια πουτάνα κι ένας Αμερικάνος κυβερνάνε την Ελλάδα" ...και, για να παραφράσουμε τον Χατζηδάκη, ο Καραμανλής δεν ήταν ούτε Αμερικανός ούτε πουτάνα.!!!

Για ποια ΝΔ λοιπον μου μιλατε και μου λετε να ψηφισω? 
 
αδ

Δεν υπάρχουν σχόλια: