Τρίτη

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΡΣΑΙΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!! Χαμός με τον γαλάζιο υπουργό που τον έπιασε η γκόμενα του με τον αστυνομικό -σωματοφύλακα στο κρεβάτι!!!!Ειναι κουμπαρος του Χαρακοπουλου και κολητος του Κωστακη !

τ.ΥΠΟΥΡΓΟΣ "ΚΟΥΝΑΓΕ ΤΗΝ ΑΧΛΑΔΙΑ" ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ. ΣΕ ΣΟΚ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.



Αποτέλεσμα εικόνας για Καραμανλης σπηλιωτοπουλος

Ο Καρατζαφέρης καρφώνει τον γαλάζιο υπουργό που τον έπιασε η γκόμενα του με τον αστυνομικό -σωματοφύλακα του να βγάζουν τα μάτια τους!

Παίρνει το αίμα του πίσω ο Γιώργος Καρατζαφέρης…

..ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ – Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΑ «ΠΡΑΣΑ» ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΗΝ ΑΧΛΑΔΙΑ. ΕΠΑΘΕ ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΛΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ. (VIDEO)

Παίρνει το αίμα του πίσω ο Γιώργος Καρατζαφέρης…
Αυτός είναι ο πρώην γαλάζιος υπουργός που τινάζει την αχλαδιά

Δείτε το με προσοχή από το 08:50


Αποτέλεσμα εικόνας για Καραμανλης σπηλιωτοπουλος 

 Αποτέλεσμα εικόνας για Μάξιμος Χαρακόπουλος - Αρης Σπηλιωτοπουλος




Αποτέλεσμα εικόνας για Μάξιμος Χαρακόπουλος - Αρης Σπηλιωτοπουλος= κουμπαροι

Αποτέλεσμα εικόνας για Μάξιμος Χαρακόπουλος

Ο Χαρακοπουλος ειναι κουμπαρος του Αρη .Κατά τη διάρκεια των σπουδών του δραστηριοποιήθηκε στο φοιτητικό κίνημα.Γνωρίστηκε με τον Κώστα Καραμανλή το 1994, όταν εκείνος ως απλός βουλευτής Θεσσαλονίκης έδινε μια διάλεξη για το Σκοπιανό. Ο νυν πρωθυπουργός βρήκε ενδιαφέρουσες τις ερωτήσεις του Μάξιμου και τον κάλεσε την επομένη στον πολιτικό σχεδιασμό της Ν.Δ., στον οποίο στην πορεία έγινε αναπληρωτής διευθυντής.
Ο παππούς του, ο Γιώργης, ήταν αντάρτης στον ΕΛΑΣ!!!
Το βράδυ της εκλογής του Καραμανλή στην ηγεσία της Ν.Δ. έμεινε μαζί με τον Αρη Σπηλιωτόπουλο και την Τζίνα Δραγώνα κλεισμένος για μισή ώρα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας στην Πλουτάρχου, όπου βρίσκεται το ιδιαίτερο γραφείο του τοτε πρωθυπουργού Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων το 1994, ανέλαβε καθήκοντα Αναπληρωτή Διευθυντή της Γραμματείας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας. Τον lούνιο του 1997 με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Καραμανλή ορίζεται Διευθυντής του Γραφείου Τύπου και Υπεύθυνος Επαρχιακών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.Ο κ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ανήκε στο επικοινωνιακό επιτελείο του Κώστα Καραμανλή, όταν εκπρόσωπος του κόμματος ήταν ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και οπωσδηποτε επαιξε καθοριστικο ρολο στην ανοδο του στην ΝΔ. Ηξερε αραγε για τον Αρη?

 

Σπηλιωτόπουλος:Οι φήμες ομοφυλοφυλίας,η σχέση του και το σκάνδαλο με το τζακούζι


Ο Αριστόβουλος Σπηλιωτόπουλος, γεννήθηκε το 1966 στην Πάτρα, έμενε στην οδό Παναχαϊκού, αποφοίτησε από το Πρότυπο Λύκειο και συνήθιζε να μαθαίνει στους συμμαθητές του επικοινωνιακά «κόλπα» για να κερδίζουν τις εκλογές στο Δεκαπενταμελές. Όταν μεγάλωσε έκανε το χόμπι του επάγγελμα, έδινε επικοινωνιακές συμβουλές στον Πρωθυπουργό και αυτός, έστω και με καθυστέρηση, τον έχρισε Υπουργό. 




Αρχές δεκαετίας του ΄80. Πέντε στους δέκα  Έλληνες και επτά στους δέκα Αχαιούς είναι µε το ΠΑΣΟΚ . Η κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου εκδηλώνει την πρόθεση να καταργήσει τα πρότυπα σχολεία. Ο λόγος που συγκινεί πλήθη μαθητών, στην μαθητική οργάνωση ΜΑΚΙ της ΝΔ, προκαλεί οργή. Ο Αριστόβουλος Σπηλιωτόπουλος είναι ένας δεκαπεντάχρονος από µια οικογένεια χωρίς άµεση εµπλοκή µε την πολιτική, αλλά µε κεντρώα πολιτικά αισθήματα.


Μαθητής του Πρότυπου Γυμνασίου Πατρών, ο νεαρός Άρης βρίσκει …ελκυστικές τις αντιδράσεις της ΜΑΚΙ και σπεύδει να ενταχθεί στον προθάλαμο της ΝΔ . Η οικογένειά του διαφωνεί µε την ενασχόλησή του µε την πολιτική λόγω του νεαρού της ηλικίας του, αλλά δεν μπορεί να τον μεταπείσει. Ίσως αν ήξεραν ότι εκείνη η επιλογή του ουσιαστικά θα του άνοιγε το δρόμο για να ασχοληθεί µε την Παιδεία ως Υπουργός της, μπορεί να έβαζαν νερό στο κρασί τους. 


Έμενε τον παππού, την µητέρα και την αδελφή του. Για τον πατέρα του και την επαγγελματική του κατάσταση, οι πληροφορίες διχάζονται. Πάντως η οικογένεια δεν ήταν εύπορη, σε αντίθεση µε τις οικογένειες κάποιων εκ των συμμαθητών του.

Όπως κι αν έχουν τα πράγματα, οργανωμένος πια στη ΜΑΚΙ, εμπλέκεται στο μαθητικό συνδικαλισμό και εκλέγεται στο δεκαπενταμελές συμβούλιο του σχολείου του. Στις σχολικές εκλογές, μετέρχεται σύγχρονες µεθόδους. Προσέχει πώς ντύνεται, πώς κάθεται, τις κινήσεις του, τον τρόπο που μιλάει.


Επικοινωνιακές συμβουλές, για να κερδίσουν τις εκλογές στο δεκαπενταμελές, έδινε και ως φοιτητής στους νεαρότερους σε ηλικία φίλους του, έχοντας εμπεριστατωμένη άποψη περί του επικοινωνιακού παιχνιδιού. Δεν διστάζει να µπει μπροστά στις διεκδικήσεις. Λέγεται ότι πρωτοστάτησε στον αγώνα για να τοποθετηθεί τηλέφωνο µε κερματοδέκτη στους διαδρόμους του σχολείου.





Κάθεται στο ίδιο θρανίο µε τον Στέφανο Σκαρπέλο, σε µια τάξη που αποτελείται από μετέπειτα γνωστά πρόσωπα της πατρινής κοινωνίας, όπως  ο Τρύφωνας Παχής, ο Ανδρέας Γεωργόπουλος, ο Αλέξης Σταµατόπουλος, ο Φίλιππος Ανδρεόπουλος. Είναι καλός μαθητής -άλλωστε για να φοιτήσεις τότε στο Πρότυπο έπρεπε να περάσεις από εξετάσεις- µε ιδιαίτερη έφεση στα φιλολογικά μαθήματα. Η παρουσία του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο σχολείο ήταν διακριτή. Είτε τον συμπαθούσες, είτε τον αντιπαθούσες δεν περνούσε απαρατήρητος. Είχε από τότε το στυλ του πολιτικού, κάτι που προκαλούσε σχόλια από μερίδα συμμαθητών του, ωστόσο στις «δικές» του παρέες ήταν αρχηγός.




Στις αρχές της τρίτης γυμνασίου έστησε έναν πειρατικό μουσικό ραδιοφωνικό σταθμό που εξέπεμπε κανονικά, κάνοντας αφιερώσεις στους συμμαθητές του. Κάποιος, όμως, τον κάρφωσε και η αστυνομία πήγε στο σπίτι του, και τον ξήλωσε. Ο μακρυμάλλης µε τάσεις προς το άφρο λουκ μαθητής δεν χάνει πάρτι, του αρέσει να καπνίζει και συμμετέχει ενεργά στο Καρναβάλι.




 «Κολλητός» του φίλος πάντως ήταν ο Κώστας Στεφανόπουλος, ανιψιός του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, µε τον οποίο συνέχισε να έχει στενές φιλικές σχέσεις μέχρι και σήμερα. Στενή φιλική σχέση διατηρούσε και µε την οικογένεια Μαντέλη, ενώ ως υπουργός πια περνώντας από την Ηλεία προς Αθήνα, η µόνη στάση που έκανε στην Πάτρα ήταν στο φαρμακείο της οικογένειας Μαντέλη στη Ρήγα Φεραίου.




Η έναρξη της πολιτικής ζωής 


O Άρης γίνεται ο καλύτερος πωλητής δερμάτινων της αγοράς. Σε όλη τη διαδρομή Πάτρα, Αθήνα, Λονδίνο δεν χάνει ευκαιρία για διασκέδαση. Οργανώνει πάρτι και ειδικά µασκέ, κουβαλώντας την εμπειρία του Πατρινού Καρναβαλιού. Γλεντάει µε την ψυχή του. Γυρίζοντας από το Λονδίνο στην Αθήνα, το 1993, κλείνει και η τριετής (1990-1993) διακυβέρνηση της χώρας από τον Κώστα Μητσοτάκη.

Ο Μιλτιάδης Έβερτ. 



Ο Κωστής Στεφανόπουλος καταβάλλει τις τελευταίες προσπάθειες να κρατήσει ζωντανή τη ΔΗΑΝΑ, αν και έχει αντιληφθεί ότι το τέλος του κόμματος που ίδρυσε το 1985, είναι κοντά. Οι σπουδές που έχει κάνει ο Άρης και κυρίως το master του που ελάχιστοι είχαν τότε στην Ελλάδα, κινούν το ενδιαφέρον του επικοινωνιολόγου Γιάννη Λούλη, συνεργάτη τότε του Έβερτ. Ο Άρης ζητά από τον Κωστή Στεφανόπουλο να τον αποδεσμεύσει για να εργαστεί κοντά στον Λούλη. Ο Πρόεδρος δεν στερεί την ευκαιρία στον νεαρό.


Έτσι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος βρίσκεται στην Οµάδα Πολιτικού Σχεδιασµού της ΝΔ. Πριν όμως από τις εκλογές διαφωνεί µε τον στενό συνεργάτη του αρχηγού, Πάνο Λουκάκο, πέφτει σε δυσμένεια και αποµακρύνεται. Αµέσως µετακοµίζει στο πολιτικό γραφείο του Κώστα Καραμανλή, µε την υπόδειξη, λένε οι πληροφορίες, του κ. Λούλη, που έχει εκτιµήσει τις ικανότητες του νεαρού. Με την ανάληψη της αρχηγίας της Νέας Δηµοκρατίας από τον Κώστα Καραμανλή, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος γίνεται το  Νο 2 της ΝΔ. Το 1999, λέγεται ότι έπεισε τον Πρωθυπουργό να στηρίξει την υποψηφιότητα του Κωστή Στεφανόπουλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, βγάζοντας κατά κάποιο τρόπο µια υποχρέωση στον άνθρωπο που πριν χρόνια τον διευκόλυνε να εισέλθει στη ΝΔ. Από τότε µέχρι σήµερα πολλά έχουν αλλάξει και άλλα τόσα έχουν μεσολαβήσει. 



Ο Άρης δεν είναι πια ο μακρυμάλλης νεαρός, δεν βγάζει γκρουπ στο Καρναβάλι, δεν πουλάει δερµάτινα στην αγορά του Λονδίνου, δεν έρχεται συχνά στην Πάτρα και οι σχέσεις που διατηρεί µε την πόλη είναι κυρίως µέσω του στενού του φίλου Αντώνη Κουνάβη. Είναι ένας καλοντυμένος σαραντάρης που έχει αδυναμία στις γραβάτες Salvatore Ferragamo, που κινείται στα κοσμοπολίτικα στέκια της Αθήνας, προσέχοντας πολύ την εμφάνισή του. Κυρίως όμως προσέχει την πολιτική του εικόνα, την οποία κάποιοι, µε προεξάρχονται τον Γιώργο Καρατζαφέρη, προσπάθησαν προ δεκαετίας να τσαλακώσουν αφήνοντας μάλιστα υπονοούμενα για την προσωπική του ζωή. Όμως ο Άρης αποδεικνύεται πολύ σκληρός για να πεθάνει σε όλες τις μάχες που έχει χρειαστεί να δώσει στη ζωή του. Και είναι πολλές. 



Το ΣΔΟΕ για τη βιλα και το τζακούζι



Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ βρέθηκε ο πρώην υπουργός Άρης Σπηλιωτόπουλος, του οποίου το όνομα περιλαμβάνεται στην περίφημη «λίστα του ΣΔΟΕ» με τους 36 πολιτικούς, καθώς αγόρασε πολυτελή μεζονέτα στο Κολωνάκι δηλώνοντας την αντικειμενική αξία παρότι η εμπορική αξία του είναι πολλαπλάσια.


Συγκεκριμένα, το όνομα του πρώην υπουργού βρίσκεται στη λίστα των 36 λόγω της αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, στην οδό Δημοχάρους που έχει θέα στο Λυκαβητό. Ο κ. Σπηλιωτόπουλος υπέγραψε το συμβόλαιο αγοράς με τιμή 377 χιλιάδες ευρώ, ενώ μεσίτες ανεβάζουν την αξία της μεζονέτας στο 1,5 εκατ. ευρώ. Στην πραγματικότητα, ο πρώην υπουργός δήλωσε ότι αγόρασε το ακίνητο στην αντικειμενική του αξία, πράγμα που άλλωστε συνηθίζεται, ενώ την ίδια ώρα είχε πάρει στεγαστικά δάνεια ύψους μισού εκατομμυρίου ευρώ για να το αποπληρώσει.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο κ. Σπηλιωτόπουλος πήρε ένα δάνειο ύψους 377.297 ευρώ (όση η αντικειμενική αξία της μεζονέτας) από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και ένα ακόμα δάνειο ύψους 122.702 ευρώ. Έτσι, ο κ. Σπηλιωτόπουλος πήρε δάνεια συνολικού ύψους 500.000 ευρώ. Ωστόσο, όπως σημειώνει η εφημερίδα, το πραγματικό τίμημα της αγοράς πρέπει να ήταν πολύ μεγαλύτερο, οπότε δημιουργούνται ερωτήματα για το που βρήκε τα υπόλοιπα χρήματα κι αν αυτά δικαιολογούνται από το Πόθεν Έσχες του. 




Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη μεζονέτα έχει ιδιόκτητη ταράτσα, στην οποία ο πρώην υπουργός τοποθέτησε και τζακούζι για έξι άτομα αξίας 15.000 ευρώ. Μάλιστα, την μεζονέτα έχει διαμορφώσει σύμφωνα με το γούστο του, επιπλώνοντάς την με πανάκριβα έπιπλα ξένων οίκων.




Ο έρωτας με την Νάνσυ


Ο έρωτας του Αρη Σπηλιωτόπουλου και της Νάνσυ Λεονάρδου παραμένει δυνατός. Εκδηλώνεται στον Παρνασσό, στη Μύκονο και αλλού…



Άρης Σπηλιωτόπουλος – Νάνσυ Λεονάρδου. Το όμορφο ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από περίπου 5 χρόνια. Οι δυο τους λατρεύουν τις βόλτες στην Αθήνα καθώς και να περνάνε ήρεμες στιγμές στο σπίτι στο οποίο συγκατοικούν στο Κολωνάκι.


O φωτογραφικός φακός τους έχει συλλάβει αρκετές φορές σε διακοπές τους στην Αράχωβα, τις Σπέτσες, τη Σαντορίνη, την Επίδαυρο και τη Μύκονο. Και οι δυο τους είναι λάτρεις των σπορ και ειδικά του σκι. Αγαπούν να βγαίνουν έξω με στενούς τους φίλους και να διασκεδάζουν.




Ποια είναι όμως η όμορφη σύντροφος του Άρη Σπηλιωτόπουλου;


H Νάνσυ Λεονάρδου είναι κόρη του γνωστού εφοπλιστή Τάκη Λεονάρδου, διαθέτει MBA στα ναυτιλιακά και εργάζεται σε ναυτιλιακή εταιρεία. 
 

Παρόλο που δεν είναι συνηθισμένη στις κάμερες, φροντίζει πάντα να είναι χαμογελαστή και φιλική με τους δημοσιογράφους. Λατρεύει να ντύνεται με κομψά ρούχα Ελλήνων σχεδιαστών. Το στυλ της μας αρέσει πολύ, καθώς δημιουργεί classy σύνολα. Τέλος, δηλώνει λάτρης της ροκ μουσικής. 


 



ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΠΕΡΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ;




«Κοιτάξτε, για να είμαστε ειλικρινείς, εμείς είμαστε μια συντηρητική κοινωνία και ενδεχομένως κάποιος να μην έμπαινε στη λογική να διαλαλήσει ως σημαία την όποια επιλογή του.  (…) Στην προκειμένη περίπτωση εγώ δεν είμαι, και δεν το λέω γιατί το θεωρώ μειονέκτημα για κάποιον που είναι, απλώς δεν έτυχε να είμαι». Ο κ. Σπηλιωτόπουλος αποκαλύπτει ότι ακόμα: «έχω σταθερές σχέσεις και στην πραγματικότητα, όταν έχω σχέσεις, είναι μακροχρόνιες σχέσεις».


Απίστευτο σκάνδαλο με πρωταγωνιστή πρώην Υπουργό!


skandalo-310x165

Πασίγνωστος πολιτικός με έντονο lifestyle και πρώην Υπουργός πιάστηκε στα «πράσα» από την σύντροφό του να κάνει σεξ με τον άνδρα σωματοφύλακά του!
Τρομερές αποκαλύψεις έκανε η εκπομπή «Στη Φόρα» με τον Φίλιππο Καμπούρη στην Τηλεόραση του ΑΡΤ.
Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο Παρουσιαστής της εκπομπής και ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Καράλης, ο πολιτικός έχει σχέση με πολύ νεαρότερη σύντροφό του. Οι δυο τους δεν κρύβουν τον ερωτά τους καθώς σε κάθε ευκαιρία αναρτούν φωτογραφίες μαζί σε social media και περιοδικά με τους φωτογράφους να τους απαθανατίζουν σε τρυφερές στιγμές.
Μέχρι ένα αναπάντεχο περιστατικό να τα αλλάξει όλα!
Η νεαρή σύντροφος του πρώην Υπουργού, ενώ είχε κανονισμένη δουλειά και ακυρώθηκε, επέστρεψε στο σπίτι που συγκατοικούν για να κάνει έκπληξη στον σύντροφό της.
Εκεί τα είδε όλα! Τον πρώην Υπουργό να ερωτοτροπεί με τον σωματοφύλακά του!
Η κοπέλα έπαθε νευρικό κλονισμό και έφυγε από το σπίτι τρέχοντας.



Φωτογραφία του χρήστη Εφημερίδα "Μακελειό".

Διπλο ταμπλω και υποκρισια



Αλλά και εκείνη, όπως καταδεικνύουν οι φωτογραφίες από πρόσφατη έξοδό τους, κυριολεκτικά δεν ξεκολλάει από πάνω του. Οι δυο τους βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο Frangelico και διασκέδασαν με την ψυχή τους.
Δεν ήταν λίγες οι φορές που η Φοίβη τον αγκάλιαζε τρυφερά, με τον πρώην υπουργό και βουλευτή να ανταποδίδει, δείχνοντας και οι δύο πραγματικά ευτυχισμένοι.  
Ξενοδόχος στη Δημητσάνα
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Άρης Σπηλιωτόπουλος πέτυχε πριν από λίγες ημέρες να εκμισθώσει για τα επόμενα 25 χρόνια, έναντι επένδυσης 1 εκατ. ευρώ, το δημοτικό ξενοδοχείο της Δημητσάνας. Τα τελευταία δύο χρόνια ο δήμος είχε προκηρύξει δύο δημοπρασίες για την εκμίσθωση του ξενοδοχείου «Δημητσάνα» που διαθέτει συνολικά 30 δωμάτια, οι οποίες όμως είχαν κηρυχθεί άγονες.
Έπειτα από αυτό, όπως ορίζει ο σχετικός νόμος, αποφασίστηκε η εκμίσθωση να γίνει με απευθείας ανάθεση, με όρους που θα καθόριζε το δημοτικό συμβούλιο και με έγγραφες προσφορές, τις οποίες θα εξέταζε η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Γορτυνίας. Ο δήμος πέτυχε μίσθωμα 1.900 ευρώ.
Το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Γορτυνίας ενέκρινε την προσφορά του πρώην υπουργού, ο οποίος από την πλευρά του δεσμεύθηκε για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.
«Αγαπώ το χωριό μου και είμαι συναισθηματικά δεμένος μαζί του. Είναι ο τόπος καταγωγής μου και έχω υποχρέωση να προσφέρω. Οφείλουμε να αναδείξουμε τη Δημητσάνα σε πόλο έλξης για Έλληνες και ξένους τουρίστες υψηλού επιπέδου. Με τις γνωριμίες μου στους tour operators, ο στόχος μου γίνεται πιο προσιτός...» ανέφερε στους συγχωριανούς του, σύμφωνα με τη Real Νews, ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

 ΠΩΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΚΕΡΝΟΥΣΑΝ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΡΗ ΕΦΕΡΕ ΑΝΤΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Η ΝΥΝ
Σπηλιωτόπουλος-Γραμματικού: Τρυφερά τετ α τετ στο Κολωνάκι 

Η  ΠΡΩΗΝ 

 Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την επανασύνδεση για την Λεονάρδου και τον Σπηλιωτόπουλο Σπηλιωτόπουλος-Λεονάρδου: Η απόφαση που πήρανε για τον γάμο



Το ζευγάρι έπειτα από έναν σύντομο χωρισμό είναι ξανά μαζί. Ο φωτογραφικός φακός του τους απαθανάτισε στο αγαπημένο τους νησί την Μύκονο και έδειχναν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ciao, η Νάνσυ Λεονάρδου ήταν εκείνη που πίεσε για γάμο με τον πρώην υπουργό να μην νιώθει έτοιμος γι’ αυτό το βήμα και έτσι να έρθει ο χωρισμός. Ωστόσο, κατάλαβαν πως δεν θέλουν να είναι χωριστά γι’ αυτό τα ξαναβρήκανε. Όσοι τους γνωρίζουν καλά υποστηρίζουν πως ο Άρης Σπηλιωτόπουλος δεν θέλει να προχωρήσει στον γάμο, αφού η πολιτική του καριέρα είναι ακόμα ρευστή και ο ίδιος περιμένει την κατάλληλη στιγμή να επανέλθει με όλες του τις δυνάμεις. Κάτι τέτοιο δεν του επιτρέπει να συνδυάσει οικογένεια και πολιτική καριέρα. Από την πλευρά της η Νάνσυ Λεονάρδου δείχνει να κατανοεί την θέση του αγαπημένου της και έτσι περιμένει μέχρι να τους δοθεί η κατάλληλη στιγμή για ν’ ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

 +++++++++++++++++++++++++++

ΨΕΜΜΑΤΑ - ΨΕΜΜΑΤΑ-ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ

Άρης Σπηλιωτόπουλος: Οι βουτιές του στη Μύκονο με γοητευτική συνοδό (φωτό)

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, φιλοξενούμενος στο σπίτι του κουμπάρου του, εφοπλιστή Τάκη Λεονάρδου απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο!

Ο πρώην υπουργός προτιμά να κάνει τις βόλτες του στα Ματογιάννια, παρέα με τη Νάνσυ Λεονάρδου, κόρη του κουμπάρου του.
Σύμφωνα με την εφημαρίδα "Real News" οι δυο τους απολαμβάνουν τα μπάνια τους στον Πλατύ Γιαλό όπου και τους συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός.
Άρης Σπηλιωτόπουλος: Οι βουτιές του στη Μύκονο με γοητευτική συνοδό (φωτό)



Ο ΑΡΗΣ, ΤΑ <<ΤΕΚΝΑ>> ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ του ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΡΑΤΣΑΡΑΔΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΡΕΙΑ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΤΟΧΟΣ!!!

ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ των ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ολα ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.

pantazis-spiliotopoulos1
 Ο κόσμος πεινάει αλλά οι «έξυπνοι» πλουτίζουν

 Εκατομμυριούχοι παραλήδες μέσα στην κρίση, ανάμεσα τους και ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ

Τελικά στην Ελλάδα, ό,τι δηλώσεις, είσαι. Ή αλλιώς, της μέρας τα καμώματα, τα βλέπει η νύχτα και γελά. Κάπου στη Νότια Παραλία της Αττικής, διαμένει ένα παλληκάρι που λέγεται, Γιάννης Μακρής. Ένας εξαιρετικά «επιτυχημένος επιχειρηματίας», εάν εξαιρέσει κανείς το παρελθόν του που είναι ανακατεμένο ανάμεσα στην εμπορία ναρκωτικών και στις «παλιοδουλειές». Κάπου εκεί, ανάμεσα σε πλούσιους γάμους, φωτογραφίσεις χλιδής σε κοσμικά περιοδικά και πετροδόλαρα, κάποιοι-που ισχυρίζονται ότι ξέρουν καλά- στην κοσμική Αθήνα, ανακατεύουν και το όνομα του πρώην βουλευτή της Ν.Δ, Αριστόβουλου Σπηλιωτόπουλου ή αλλιώς Άρη. Δικαίως ή αδίκως, η συνέχεια θα δείξει…  Οι ίδιες πηγές επιμένουν ότι ο ευφυής περί των επιχειρηματικών Άρης, φέρεται ως συνέταιρος(αφανής μέτοχος ή και συντελεστής ή και απλός επισκέπτης!) εταιρείας φύλαξης (κοινώς σεκιούριτι) που εδρεύει στην Καλλιθέα-μαζί με τον κ.Μακρή- και ότι οι δουλειές πάνε καλά. Το ερώτημα, βέβαια, είναι το εξής:

– Αν και ο κ.Σπηλιωτόπουλος δεν είναι πολιτικός, ενδιαφέρον θα είχε να μας απαντούσε εάν όντως συνεργάζεται με τον κ.Μακρή(με το σπουδαίο παρελθόν)και εάν γνωρίζει τις μπίζνες του φερόμενου ως συνεταίρου του. Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει επίσης να μας εξηγήσει ο κ.Σπηλιωτόπουλος, εαν το πόθεν έσχες που έχει καταθέσει στη Βουλή, δικαιολογεί μια τελευταία επιχειρηματική μπίζνα (όπως γράφτηκε στον Τύπο) τουριστικής εκμετάλλευσης με το ξενοδοχείο της Δημητσάνας, έναντι ανταλλάγματος 1 εκατ. ευρώ περίπου. Τελικά είναι πολλά τα λεφτά, Άρη, αλλά μάλλον ο κύριος Άρης, συνεχίζει τις καλές και έξυπνες δουλειές, πετώντας πίσω του τα όποια δυσχερή «κουτσομπολιά», ως διορατικός μπίζνεσμαν που είναι.

makris2

Μακρής, ναρκωτικά και πολλά, μα πάρα πολλά εξώφυλλα.

Αυτός και η πανέμορφη πλέιμεϊτ…

Το παρελθόν

———

Οι αντίπαλοι ή όσοι… ζηλεύουν τον κ.Μακρή , του καταμαρτυρούν πολλά. Τον παρουσιάζουν ως «ένα σχετικά φρέσκο φρούτο των τελευταίων χρόνων» της νεοπλουτίστικης Ελλάδος, που κατορθώνει να ελίσσεται ανάμεσα στη χλιδή και στο μαύρο χρήμα. «Κατόρθωσε να αποκρύπτει τις πραγματικές του δραστηριότητες, μετοικώντας στην Κολομβία των Βαλκανίων. Με λεφτά προερχόμενα από το οικογενειακό εμπόριο ναρκωτικών μπαινοβγαίνοντας στα «κοσμικά σαλόνια» η επένδυση απέδωσε αφού τελικώς παντρεύτηκε για δεύτερη φορά το μοντέλο Βικτώρια Καρύδα στην Μύκονο». Επίσης επικαλούμενοι πηγές ενημέρωσης του διεθνούς τύπου, παραθέτουν μια σειρά στοιχείων για την «πλούσια δράση» του κυρίου Μακρή.

1.   Ο Ιωάννης Μακρής έχει φυλακιστεί στην Αυστραλία για εμπόριο ναρκωτικών.

2.   Ο πατέρας του Στέλιος Μακρής, έλληνας εξ Αιγύπτου, πρώην επαγγελματίας τραγουδιστής, συνελήφθη από την  αυστραλιανή αστυνομία με ναρκωτικά αξίας 13 εκατομμυρίων δολαρίων Αυστραλίας.

3.   Ο αδερφός του Αλέξανδρος Μακρής δήλωσε μετά την σύλληψη του πατέρα του πως τα ναρκωτικά ανήκουν σε αυτόν.

4.   Τα αδέρφια Μακρή είναι ύποπτοι για απόπειρα δολοφονίας (πυροβολήθηκε με 15σφαίρες εκ των οποίων 5 σφαίρες βρήκαν το θύμα) του συνεταίρου τους λιβανέζου fadi ibrahim, αδερφού του μεγαλέμπορου ναρκωτικων john ibrahim και των γνωστών των αρχών, sem ibrahim και michael ibrahim.

5.   Οι αυστραλιανές αρχές εξέδοσαν ένταλμα σύλληψης για φυγοδικία εναντίον του Μακρή.

6.   Οι αυστραλιανές αρχές έχουν προβεί σε κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων των αδερφών Μακρή.

karida

Η διαφυγή στην Ελλάδα της φαιδράς πορτοκαλέας

Ο Ιωάννης Μακρής του Στυλιανού τώρα κατοικεί στην Ελλάδα, ξοδεύοντας χρήμα, πολύ χρήμα. Πολλοί λένε ότι τα χρήματα προέρχονται από παράνομες δραστηριότητες. Κυκλοφορεί με ένα μαύρο lamborghini aventador με ξένες πινακίδες Ηνωμένου Βασιλείου , και με ένα άσπρο range rover επίσης με ξένες πινακίδες καθώς και με μηχανές harley davidson. Τα αυτοκίνητα με τα ξένα νούμερα τα συνοδεύει μέχρι και «προσωπική φρουρά» με μηχανές κατά περίπτωση, αποτελούμενη και από αστυνομικούς αποκομίζοντας «μαύρα λεφτά». Εάν ισχύουν αυτά για τους αστυνομικούς (καταγγελίες από πρόσωπα που ισχυρίζονται ότι ξέρουν πολλά και έχουν φθάσει στην εφημερίδα μας), τότε έχουμε μεγάλο θέμα για την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ που τους καλύπτει. Οι ίδιοι καταγγέλλοντες, αναφέρουν και τα εξής για τον Μακρή:

1.   Εμφανίζεται ως μέτοχος και ιδιοκτήτης του 1/3 της εταιρείας my services με έδρα την Καλλιθέα στην οποία κατέχει και επίσης το 1/3 ο πρώην υπουργός της ΝΔ και μπλεγμένος σε μυκονιάτικα κουτσομπολιά, Άρης Σπηλιωτόπουλος. Η εταιρεία αυτή φέρεται να έχει απορροφήσει άλλη εταιρεία αναμειγμένη σε σκάνδαλα. Γνωστό πανελληνίως και το περιστατικό με  σεκιουριτά  και αλλοδαπό. Αμφότερες εταιρείες όλως «περιέργως» απορροφούν συμβόλαια φυλάξεων του δημοσίου όπως Τραινοσέ, μετρό, τραμ. Δείχνουν δηλαδή να παίρνουν δημόσιο χρήμα ως εργολάβοι του δημοσίου.

2.   Ένας από τους «αχυράνθρωπους» του λένε ότι είναι και η γυναίκα του, το πανέμορφο μοντέλο.

3.   Ο Μακρής παρότι πρώην φυλακισμένος, καταδικασμένος ως έμπορος ναρκωτικών, φυγόδικος κτλ. φέρεται να είναι εγγεγραμμένος ως μέλος σκοπευτικού συλλόγου στην Ανατολική Αττική και διατηρεί «δεσμούς» με έμπορο όπλων της περιοχής, που του παρέχει πρόσβαση σε όπλα και πυρομαχικά και γνωριμίες με αστυνομικούς παρότι γνωρίζουν το παρελθόν του.



Ο δημόσιος εργολάβος και τα ξένα δημοσιεύματα



Να ρίξουμε όμως και μια ματιά, στα ξένα δημοσιεύματα που κυριολεκτικά αποθεώνουν τον κ.Μακρή, τον «άρχοντα της παραλιακής».

Daily Telegraph

23/6/2013

Ο …ορκισμένος εχθρός της οικογένειας Ιμπραήμ, Ιωάννης Μακρής, συνελήφθη από τις αρχές όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει την Αυστραλία και να μείνει στην Ελλάδα με την ερωμένη του, μοντέλο του Playboy.  Το 2013, το τοπικό δικαστήριο του Β. Σύδνεϋ πληροφορήθηκε ότι ο Μακρής ζούσε στην Ελλάδα με την έγκυο φίλη του, Βικτώρια Καρύδα. Tο ζευγάρι μάλιστα, ήταν γνωστό στην Ελλάδα, καθώς φωτογραφιζόταν σε ταμπλόιντ περιοδικά κι εφημερίδες. Ο Mακρής είναι καταδικασμένος για διακίνηση ναρκωτικών και ήταν επιχειρηματικός εταίρος στο «Kings Cross – John Ibrahim», ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Οξφόρδης. Το 2007 το μαγαζί χρεοκόπησε.  Δύο χρόνια αργότερα (2009) κατηγορήθηκε για απόπειρα δολοφονίας του αδερφού του συνεταίρου του.  Ο Μακρής  είναι επίσης κτηματομεσίτης, ο οποίος «μοιράζει» το χρόνο του ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Αυστραλία.  Επίσης, έχει συλληφθεί από τις αρχές και για οδικές παραβάσεις και η ποινή του ήταν η εκτέλεση καταναγκαστικών έργων.

—-29/3/2013

Τα αυστραλιανά όργανα διαφθοράς «ξεσκονίζουν» τα περιουσιακά στοιχεία και τις δραστηριότητες του πολυεκατομμυριούχου Ιωάννη Μακρή στην Αυστραλία. Οι δραστηριότητές του θεωρούνται εγκληματικές και παράνομες από τις αυστραλιανές αρχές. Η επιτροπή εγκλημάτων της Αυστραλίας (το αντίστοιχο ελληνικό ΣΔΟΕ) αποτάθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο, ζητώντας δικαιολογήσει ο Μακρής το πόθεν έσχες του, τον «ανεξήγητο πλούτο» και κατ επέκταση να πληρώσει ανάλογο πρόστιμο στην Πολιτεία, σύμφωνα με το νόμο.  Ο ίδιος έχει καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών (εμπορία)  τον Σεπτέμβριο του 2005 και φυλακίστηκε για δύο χρόνια και τρεις μήνες.  Σύμφωνα με τον νόμο «περί περιουσιακών στοιχείων», οι καταδικασθέντες πρέπει να δικαιολογήσουν όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία και να αποδείξουν ότι η «αυτοκρατορία» τους δεν εμπεριέχει καμία παράνομη δραστηριότητα.  Η Επιτροπή Εγκλημάτων έχει ήδη δεσμεύσει μια κατοικία του Μακρή στο Surry Hills, ένα συγκρότημα κατοικιών στο Marrickville και ένα διαμέρισμα (μέχρι να αποδείξει ο Μακρής το «πόθεν έσχες» του). Ελέγχει επίσης την κτηματομεσιτική του επιχείρηση «Macris JAT Developments» ζητώντας από τον Μακρή να δηλώσει και άλλα περιουσιακά στοιχεία που οι Αυστραλοί υποπτεύονται ότι έχει παράνομα. Φέρεται πως  ο 40χρονος κατέχει επίσης ένα μερίδιο αντιπροσωπείας αυτοκινήτων πολυτελείας στο Kingsgrove που ονομάζεται «Jemson Motors» ή παίρνει από εκεί προμήθειες.

aris2_14

ΠΛΕΙΟΔΟΤΗΣ ΜΕ 1 ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ στη Δημητσάνα, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος!

1900 ευρώ/μήνα το ενοίκιο!!!

Στην απόφαση να εγκρίνει την προσφορά του πρώην υπουργού της ΝΔ, Άρη Σπηλιωτόπουλου, ο οποίος έχει διατελέσει και στο πόστο του υπουργού Τουρισμού, για την εκμίσθωση του Δημοτικού Ξενοδοχείου Δημητσάνας, κατέληξε το δημοτικό συμβούλιο της Γορτυνίας, το οποίο συνεδρίασε μία μέρα μετά την αξιολόγηση των προσφορών – προτάσεων από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου. Σύμφωνα με το «Καλημέρα Αρκαδία», ο κ. Σπηλιωτόπουλος έκανε προσφορά που προβλέπει ενοίκιο 1.900 ευρώ το μήνα και η επένδυση που θα γίνει στο Δημοτικό Ξενοδοχείο Δημητσάνας, θα φτάσει το 1 εκατ. ευρώ! Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος δεσμεύθηκε για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, με υψηλό κόστος επένδυσης, που δεν θα επηρεάσει τις υπάρχουσες επιχειρήσεις. Επελέγη ανάμεσα σε τέσσερις πλειοδότες, τον Ανδρέα Βλάση για την πρόταση του κ. Μαντά Χρήστου, τον Κολιόπουλο Τίτο για την εταιρεία «Πυξίδα» και τον Μπακογιαννάκη Τάκη. Στους όρους της διακήρυξης θα ορίζεται ότι ο πλειοδότης – μισθωτής θα αναλάβει τη δαπάνη ανακαίνισης ή επισκευής του ακινήτου και θα προβεί σε τυχόν πρόσθετες παροχές ώστε να λειτουργήσει ως ξενοδοχείο κλασικού τύπου τουλάχιστον 3 αστέρων. Το ερώτημα βεβαίως εόιναι εαν η επένδυση, δικαιολογείται από το πόθεν έσχες του κ.Σπηλιωτόπουλου. Αλλά Άρης είναι αυτός, κάποιο λογικό επιχείρημα θα αντιπαραβάλλει.

Εμείς ρωτάμε τον κ.Σπηλιωτόπουλου τα εξής απαραίτητα για το ρεπορτάζ:

1)Γνωρίζει τον κ.Μακρή και από που;

2)Είναι μέτοχος στην εταιρεία του;

3)Επηρεάζεται επιχειρηματικά από τις δουλειές του;






Πηγές αναφοράς και πληροφοριών

http://www.dailytelegraph.com.au/news/nsw/john-macris-set-to-be-arrested-in-australia-after-skipping-court-date-to-stay-in-greece/news-story/d213e4b98ffcae44cf5d594c3af299c7
http://www.dailytelegraph.com.au/news/nsw/roxy-jacenko-roxys-bad-boy-ex-was-jailed-for-drugs/news-story/b4eeab16e69290ffbe68811ac4e291a3
http://www.adelaidenow.com.au/ibrahim-enemy-john-macris-arrested-for-court-noshow/news-story/c4e5b875d7d86e71b3e399be2e059a77


http://www.bankvictims.com.au/national-australia-bank/item/11194-nab-nabbed-my-500k-and-gave-it-to-company-with-criminal-links
http://freddonews.gr/index.php/mono-stin-freddo-laberos-gamos-stin-elliniki-showbiz-foto/
http://www.myservices.gr/index.php/el/nea-kai-enimerosi-el/45-workshop-hotel-security-certification-in-athens

 Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΗΤΟ ΤΟΥ ΑΡΗ - ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Ο τότε ηγέτης της Ν.Δ. το 2000 διαγράφει και τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Αφορμή είχαν σταθεί οι δηλώσεις του τελευταίου πως «ο πρόεδρος του κόμματος βασίζεται υπερβολικά στις απόψεις του γραμματέα του Άρη Σπηλιωτόπουλου», τον οποίο είχε μάλιστα αποκαλέσει... «Σαλώμη»! 


Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος στη Μύκονο, αγκαλιά με τον «Αγάπη μόνο»














Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος στη Μύκονο, αγκαλιά με τον «Αγάπη μόνο»

Ο Τάσος Ποτσέπης, γνωστός ως «Αγάπη μόνο», μετά την εμφάνιση του σε εκπομπή του Σεφερλή που τον καθιέρωσε στη σόουμπιζ, βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στη Μύκονο, όπου έχει γίνει «κολλητός» με την Τζούλια Αλεξανδράτου.
Στο νησί των ανέμων, και πιο συγκεκριμένα στην παραλία Super Paradise, ο Αγάπη μόνο είχε και μια συνάντηση από τον χώρο της πολιτικής.  Φωτογραφήθηκε με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και από το ενσταντανέ ξεχωρίζει ασφαλώς το τροπικό μαύρισμα του πρώην υπουργού της Ν.Δ. και δημοτικού συμβούλου της Αθήνας.
Η συνάντηση των δύο αντρών έλαβε χώρα κατά την παρουσίαση του τραγουδιού του Τάσου Ποτσέπη με την Τζούλια Αλεξανδράτου. Μαζί τους ήταν και ο μάνατζερ Σπύρος Ρέβης.

"Άρη, μη βάφεις τα μαλλιά σου"



Στα σκουπίδια των υπουργείων και των δημοσίων οργανισμών προς αναζήτηση πληροφοριών δεν ψάχνει μόνον ο απόστρατος αστυνομικός (και φίλος του δημοσιογράφου Άρη Σπίνου), πρόεδρος της "Κίνησης Πολιτών" Δημήτρης Γεωργακόπουλος· ψάχνουμε κι εμείς. Και πράγματι εντοπίσαμε, ανάμεσα στ’ άλλα, μια επιστολή απευθυνόμενη προς τον Υπουργό Παιδείας Αριστόβουλο Σπηλιωτόπουλο – μια επιστολή ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, την οποίαν και αναδημοσιεύουμε αυτούσια.


Φίλε κύριε Σπηλιωτόπουλε, αγαπητέ Άρη (ελπίζω να μου επιτρέπεις τον ενικό). Σου γράφω για να σου εκφράσω την πλήρη ευαρέσκειά μου για όσα κάνεις και όσα λες. Ο λόγος σου και οι πράξεις σου αποτελούν βάλσαμο στις ψυχές όλων των υγιώς σκεπτομένων ελλήνων του «μεσαίου χώρου» – του μόνου χώρου στον οποίον συναγελάζεται ό,τι καλύτερο, ό,τι ποιοτικότερο, ό,τι υγιέστερο και ικανότερο υπάρχει στον πολιτικό χάρτη. Και εσύ αυτόν τον χώρο τον εκφράζεις αυθεντικά. Θα σε ονόμαζα ως τον αρχηγό της αγέλης, τον αρχηγέτη του «μεσαίου χώρου», τον πρωτομάστορα της ανανέωσης της πολιτικής ζωής του τόπου. Έχεις συλλάβει το νόημα ότι το να μην λες ουσιαστικά τίποτα, το να μην έχεις αιχμές και γωνίες στο λόγο σου, ανοίγει διάπλατα τον δρόμο προς την επιτυχία. Συμφωνώ και επαυξάνω. Σαχλαμάρες, γενικότητες και καλολογίες θέλει ο κόσμος. Και εσύ, ως γνήσια φιλολαϊκός (και θα έλεγα και σκέτα λαϊκός – αν μου επιτρέπεις…), πρέπει να δώσεις αυτά που θέλει ο λαός. Στο κάτω-κάτω, έτσι κι αλλιώς, δεν θα μπορούσες – και να ήθελες – να δώσεις κάτι άλλο. Αυτές είναι οι παραστάσεις σου, αυτή είναι η διαπαιδαγώγησή σου. Είσαι ένας απόλυτα λαϊκός άνθρωπος και γι’ αυτό δίνεις αυθεντικά στον λαό αυτό που θέλει να ακούσει. Λαϊκές, άλλωστε, είναι και οι συνήθειές σου να διασκεδάζεις στο Κολωνάκι (όλος ο λαός πια εκεί πάει...), αλλά και το να τρως συνοδεύοντας το φαγητό σου με ουίσκι!!! Πολύ λαϊκή και «φορτηγατζίδικη», θα λέγαμε, συνήθεια. Άρα είσαι κοντά στον λαό, Άρη, άρα βρίσκεσαι σε καλό δρόμο.


Στον πολύπαθο χώρο της παιδείας είμαι βέβαιος ότι θα προσφέρεις πολλά. Είμαστε έτοιμοι για τις μεγάλες, καθοριστικές αλλαγές που έχει ανάγκη ο προβληματικός αυτός τομέας. Ο Πρωθυπουργός, με σοφία, σου ανέθεσε αυτόν τον νευραλγικό τομέα, γιατί έχεις μεγάλο βάθος γνώσεων και τεράστια σοβαρότητα, αλλά και ανιδιοτέλεια – προσόντα απαραίτητα για να γίνουν οι καθοριστικές τομές. Κάποιοι λέγουν ότι σου ανατέθηκε ο ρόλος αυτός για να μπουρδολογήσεις ασύστολα περί διαλόγου ατέρμονου κλπ. κλπ., με απώτερο στόχο την μετάθεση των προβλημάτων στο (αόρατο) μέλλον. Εγώ αυτό δεν το πιστεύω. Αντίθετα, είμαι βέβαιος ότι θα αφήσεις στίγμα, όπως έκανες και στον τομέα του Τουρισμού, όπου έχυσες αίμα ταξιδεύοντας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της οικουμένης – όχι, προς Θεού, για διακοπές πολυτελείας με το χρήμα των φορολογουμένων, αλλά για να δώσεις τη σκληρή μάχη σου, μέρα-νύχτα, υπέρ των συμφερόντων των πολιτών και της πατρίδος. Να σου το αναγνωρίσουμε αυτό, Άρη.


Κρίση έχουμε, Άρη. Κρίση δομική. Επίτρεψέ μου να σε θεωρώ, Άρη, ως τον ακρογωνιαίο λίθο της επίπονης, πράγματι, προσπάθειας για την έξοδο από την κρίση, τον μπροστάρη στην πορεία προς την ηθική και πολιτική ανάταση. Στην επόμενη μέρα της ΝΔ αξιώνω και ελπίζω να διαδραματίσεις απολύτως καθοριστικό ρόλο για να μας βγάλεις από το αδιέξοδο. Γιατί μόνο Ντόρα, Σαμαράς και Αβραμόπουλος; Γιατί όχι κι εσύ; Πιστεύω ότι έχεις τις δυνατότητες να ηγηθείς της παρατάξεώς μας και να βρεθείς στο τιμόνι της πατρίδος. Το χρωστάς σε όλους εμάς, το λαό της Ελλάδος, Άρη. Κανέναν ανασταλτικό ρόλο δεν πρόκειται να διαδραματίσει η προφορά σου. Μπορεί να είναι βαριά, πελοποννησιακή, αλλά είναι αυθεντική. Και καθόλου γελοίος δεν γίνεσαι με αυτή την προφορά – ούτε και πρέπει να ντρέπεσαι, όταν μιλάς δημοσίως. Κανείς δεν γελά με αυτή την προφορά, ούτε, άλλωστε, και με την λεπτή, ντελικάτη φωνή σου. Διότι όλοι δίνουν προσοχή στα λόγια πολιτικής βαρύτητας και σοφίας που με σπινθηροβόλο τρόπο βγαίνουν απ’ το στόμα σου. Τι και αν τα gnιιι και τα glιιι δίνουν και παίρνουν στην ομιλία σου. Εσύ συνέχισε. Άλλαξέ τους τον αδόξαστο, Άρη.


Τι κι αν είσαι ψηλολαίμης, Άρη; Με τον μακρύ λαιμό σου καθόλου δεν μοιάζεις με στρουθοκάμηλο, ούτε και με τον συμπαθή Πασχάλη, την τεμπέλικη πάπια-ανηψιό της γιαγιάς Ντακ. Αυτά τα λένε οι κακοήθεις – οπότε μην κωλώνεις. Αντιθέτως, το μακρύ και στιβαρό σου σβέρκο το χρειαζόμαστε, γιατί πάνω εκεί θα σηκώσεις τα πολλά προβλήματα του τόπου, που ασφαλώς θα επιλύσεις με την παροιμιώδη και πανθομολογούμενη ικανότητά σου, Άρη.


Τα ρούχα (και εσώρουχα) της μόδας που φορείς, Άρη, καθόλου γελοία δεν φαίνονται πάνω σου. Τα φοράς και δεν σε φορούν – όπως διάφορους «δήθεν». Τα Ferragamo και τα Gigli, τα Fendi και τα Zegna φαίνονται πάνω σου τόσο φυσικά – σαν να έχεις γεννηθεί με αυτά. Καθόλου δεν μοιάζεις με βλαχάκι που μόλις ροβόλησε από την επαρχία στην πρωτεύουσα, μοστράρισε λουστρίνι πρώτο και περιδιάβαινε τα Κολωνάκια. Είσαι και πολύ en vogue, Άρη. Που’ σαι, Άρη, μην αλλάξεις ποτέ αυτό το στυλ. Σου πάει πολύ και πάνω σου δείχνει πολύ φυσικό· ειδικά αυτά τα υπέροχα καρό σακάκια που λανσάρεις τελευταία, αλλά και αυτά τα κοκκινο-πορτοκαλί χρώματος, που τόσο άρεσαν και στον Πρωθυπουργό εκείνο το βράδυ στην ταβέρνα. Πρέπει να συνεχίσεις να είσαι πολύ ντούρος στα θέματα μόδας Άρη. Ειδικά που τα trendy ενδύματα δείχνουν και πολύ ταιριαστά πάνω σου, σε ένα ανέμελα χαρωπό στυλ... Έτσι μιλάς και καλύτερα στους νέους, που τόσο σε ενδιαφέρουν Άρη. Υπουργός Παιδείας είσαι, άλλωστε …


Λένε, τώρα, ορισμένοι κακοήθεις και οπισθοδρομικοί, Άρη, ότι φωτογραφίζεσαι, συχνά, σε στάσεις αρκετά ντελικάτες, με χάρη αρχαίου έλληνος εφήβου υπό τις οδηγίες παιδοτρίβου, όπως δεν αρμόζει σε ένα σοβαρό και στιβαρό πολιτικό στέλεχος. Ήθελα να σε παρακαλέσω να μην δίνεις βάση. Ουδεμία σχέση… Ζηλεύουν, Άρη, γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν ότι όλα αυτά αποτελούν επικοινωνιακά τεχνάσματα «μεσαίου χώρου». Να πιάσουμε τους νέους, Άρη, που είναι απολιτίκ και γουστάρουν και φωτογραφίες με πετσέτες ανέμελα ριγμένες στο σβέρκο (και είναι και μακρύ, πανάθεμά το…) μέσ’ στους καμπινέδες και άλλες, πάνω σε σκάφη, δίπλα σε παλαμάρια, ατενίζοντας ανέμελα και χαριτωμένα, ντυμένος στα λευκά, το απέραντο γαλάζιο της ελληνικής θάλασσας. Αυτά είναι επικοινωνία, Άρη, όχι αστεία... Είσαι πολύ μπροστά και δεν σε καταλαβαίνουν, Άρη. Μην δίνεις βάση σε οπισθοδρομικούς και καοήθεις. Άλλωστε, εσύ είσαι υπεράνω υποψίας, αφού είσαι – και δείχνεις – πολύ σοβαρός.


Είσαι και πολύ καθαρός και έντιμος πολιτικός, Άρη. Τίποτε δεν έχει ακουστεί εναντίον σου. Και εκείνο το διαμέρισμα, ακόμη, στην Πάτρα, για το οποίο η δημοσιογραφική έρευνα αναζητούσε το «πόθεν έσχες», μας είπες ότι ήταν δωρεά του αγαπημένου σου παππού, Άρη, οπότε και το θέμα ξεκαθάρισε. Το ότι ουδέποτε έχεις, στην πραγματικότητα, εργαστεί εκτός κομματικού θερμοκηπίου, οφείλεται, απλώς, στο ότι, από νωρίς, το κόμμα και η πατρίδα ζήτησε τις πολύτιμες υπηρεσίες σου, τις οποίες εσύ ουδέποτε αρνήθηκες να προσφέρεις. Πάντοτε σε χαρακτήριζε η ανιδιοτέλεια και ο πατριωτισμός, Άρη, και γι’ αυτό το επαγγελματικό βιογραφικό σου είναι tabula rasa


Τέλος, να σου πω, Άρη, ότι δεν είσαι καθόλου φελλός. Ούτε και αγράμματος. Η σοφία ξεχειλίζει στην περίπτωσή σου. Και διόλου άδικα δεν διεκδικείς υψηλές θέσεις και αξιώματα, αφού τα αξίζεις – και με το παραπάνω, μάλιστα. Καθόλου δεν σε αφορά αυτό που έλεγε ο Σατωβριάνδος (τι να ξέρει κι αυτός ο ασήμαντος – Χριστό δεν καταλάβαινε από πολιτική επικοινωνία και άλλα συναφή…): «l’ambition dont on a pas les talents est un crime». («Η φιλοδοξία για την οποία δεν έχουμε τα εφόδια είναι έγκλημα»). Σου το μεταφράζω καλού-κακού, αν κι εσύ, εκτός από εύγλωττος, κομψός, αληθινός, ευφυής και συγκροτημένος, είσαι και πολύγλωσσος, Άρη, άρα μάλλον είναι κάτι το περιττό. Άλλωστε, μικρή σημασία έχει η μετάφραση, αφού, όπως είπαμε, η κοινοτοπία ενός κάποιου Σατωβριάνδου καθόλου δεν ταιριάζει στην περίπτωσή του Άρη Σπηλιωτόπουλου...


Για ένα μόνον θα ήθελα να σε παρακαλέσω, Άρη. Έχω διαπιστώσει ότι, εδώ και έναν περίπου χρόνο, βάφεις τα μαλλιά σου. Σε γνώριζα, εδώ και καιρό, με γκρίζα μαλλιά. Εσύ ο ίδιος δήλωνες δημοσίως ότι γκριζάρισες λόγω του άγχους και των ευθυνών. Πώς τώρα τα μαλλιά σου έχουν γίνει σχεδόν κατάμαυρα; Δεν χρειάζεται, Άρη, να βάφεις τα μαλλιά σου. Είσαι σκληρός άνδρας, γενναίος πολιτικός, καλλιεργημένος άνθρωπος. Μην βάφεις τα μαλλιά σου. Τα βαμμένα μαλλιά ταιριάζουν σε μη σοβαρούς, Άρη. Κι εσύ είσαι ο φωτοδότης φάρος της σοβαρότητας...


Με εκτίμηση, σεβασμό και αγάπη, ο πραγματικός θαυμαστής σου Α.Μ. (τα ακριβή στοιχεία του επιστολογράφου βρίσκονται στη διάθεσή μας, αλλά δεν δημοσιεύονται για ευνόητους λόγους). 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν με πειραζει που γαμιετανε ,Δικαιωμα του .Με πειτραζει που κοριδευε τα κοριτσακια παριστανοντας τον γαμια

Ανώνυμος είπε...

Μου έλεγαν ότι είναι gay και δεν το πίστευα

rolas21 είπε...


Έπρεπε να τον πιάσει καβάλα για να το καταλάβει η άλλη... από χιλιόμετρα φαίνεται για πούστης ο Σπηλιοτόπουλος μωρή κλούβια καλά να τα πάθεις

tomirmigi είπε...

Έχει πολλές κρυφές η Νέα Δημοκρατία. Κατά τα άλλα, το παίζουν άνθρωποι του Θεού τις Κυριακές.

Έλενα Βήχου είπε...

Ε και????!!?!!?? Με τόσα πού έχουν κάνει είς βάρος μας,, αυτό είναι πταίσμα,,,,,,, επί τη ευκαιρία,, καλός ό σωματοφύλακας;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

H κοπελίτσα ήταν 21 χρονών .... πως να πιστέψει πως αυτός που ερωτεύτηκε είναι gay ?