Τετάρτη

Μας αηδiαζει ο Κοντομηνάς ~ Δυστυχώς ο γέρος πρέπει να πάει φυλακή…

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΓΩΝΙΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΑ ΒΛΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΟΥΣ… ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΔΑΓΚΩΝΟΝΤΑΙ… ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΕΙ Ο ΣΠΟΝΣΟΡΑΣ, Η΄ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΤΣΑΝΤΙΣΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑΕΙ?

Α ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…

kasidiaris-kontominas

 ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ! ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΑ 16 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙ Ο ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑ, ΠΟΥ ΛΑΔΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΣΤΟΜΑΤΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Μέσα στον πανικό του ο αρχιδιαπλεκόμενος καναλάρχης επιτέθηκε σκαιότατα στον βουλευτή μας για να λάβει ως απάντηση τους πρέποντες χαρακτηρισμούς: «βλάκα, πανηλίθιε γελοίε και καραγκιόζη»

Παρά την προκλητική συμπεριφορά Κοντομηνά, ο Ηλίας Κασιδιάρης κατάφερε να εκμαιεύσει την ομολογία του πως εμπλέκεται στην βρώμικη υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Ο Κοντομηνάς δήλωσε πως στην εν λόγω λίστα υπάρχει εταιρικός λογαριασμός της Interamerican, αναφέροντας επί λέξει: «Η λίστα Λαγκάρντ γράφει Interamerican μηδέν».

Σύμφωνα με τον Εβραί Φαλτσιανί, τα μεγάλα μυστικά της λίστας Λαγκάρντ δε βρίσκονται στους λογαριασμούς με κεφάλαια, αλλά στους μηδενικούς, που υποκρύπτουν κινήσεις με off-shore εταιρίες. Μόλις ο Κοντομηνάς αντελήφθη την ομολογία του άρχισε τις γραφικές φωνασκίες και στο τέλος τις σκαιότατες προκλήσεις κατά του εκπροσώπου μας.

Στο σημείο εκείνο ο βουλευτής μας αναγκάστηκε να του απαντήσει οργισμένος πως είναι «βλάκας, πανηλίθιος, γελοίος και καραγκιόζης».

Για μία ακόμη φορά ο εκπρόσωπος της ΝΔ Βορίδης έκανε νοήματα πίσω από την πλάτη μας, δίνοντας το σήμα στον προεδρεύοντα να διακόψει, καλύπτοντας έτσι ένα ακόμη μέγα οικονομικό σκάνδαλο. Τα πρακτικά της επιτροπής με την κατάθεση Κοντομηνά θα μεταβιβαστούν στον αρμόδιο εισαγγελέα για να ασκηθεί ποινική δίωξη για το αδίκημα της ψευδορκίας» καταγγέλει στην επίσημη ιστοσελίδα της η Χρυσή Αυγή.

…στη φυλακή ισόβια έπρεπε να ήσουνα ελεεινό υποκείμενο κι εσύ και η κόρη σου και όλοι σας, εσείς το οργανωμένο έγκλημα είστε και τίποτα άλλο… Ολοι λοιπόν στη φυλακή αφού πίνετε το αίμα του λαού.

Διαβαστε σχετικα

http://www.pentapostagma.gr/2012/01/blog-post_785.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: