Πέμπτη

ΣΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΞΑ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΤΕΡΤΙΛΗ, ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ.

Τους τάφους του αρχηγού της Εθνεγερσίας του 1821 Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, του Εθνάρχου Ιωάννου Μεταξά, του Ηγέτη της 21ης Απριλίου Γεωργίου Παπαδόπουλου και του μεγάλου επαναστάτη Νικολάου Ντερτιλή επισκέφτηκαν μέλη του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου από Λάρισα, Μόναχο, Δραπετσώνα και Καρπενήσι το πρωί της Πέμπτης 25 Αυγούστου στο Ά νεκροταφείο των Αθηνών όπου κατέθεσαν και στεφάνι. Στην συνέχεια επισκέφτηκαν την σύζυγο του Ηγέτη της 21ης Απριλίου Δέσποινας Παπαδοπούλου όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για πάνω από δύο ώρες σχετικά τόσο για την χρυσή εποχή της επταετίας αλλά και για την σημερινή τραγική κατάσταση όπου βρίσκεται η χώρα μας, ενώ προσέφεραν και υλική βοήθεια.
Να σημειωθεί ότι η χήρα του αείμνηστου Γεώργιου Παπαδόπουλου μένει σε διαμέρισμα με ενοίκιο το οποίο και πληρώνουν κάποιοι ανώνυμοι φίλοι της 21ης Απριλίου ενώ κάποιες χήρες «Δημοκρατικών Ηγετών» μένουν σε πολυτελές βίλλες και πακτωλούς εκατομμυρίων σε τράπεζες.

ΕΡΓΑΤΙΑ ΑΓΡΟΤΙΑ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΖΗΤΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ
Δεν υπάρχουν σχόλια: