Τετάρτη

Η Λαρισα κινδυνευει να γινει Ειδομενη απο τις ηλιθιοτητες των εγχωριων μπολσεβικων!!!


Τα γεγονότα στη Λαρισα τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα. Εμεις λεμε ένα βροντερό ΟΧΙ στην μόνιμη εγκατάσταση των μυριάδων «μεταναστών» ή «προσφύγων» ή «λαθρομεταναστών», οι οποίοι όλο και πιό πολύ αναδεικνύονται ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ της Πατρίδος μας!
Πληθαίνουν οι φωνές διαμαρτυρίας των Ελλήνων, σ΄όλη την Χώρα, για τις απαράδεκτες καταστάσεις που επικρατούν στην περιοχή τους από την παρουσία λαθρομεταναστών στα hot spots. Σειρά, αυτή την φορά, είχαν οι κάτοικοι της Μόριας στην Λέσβο, καθώς νέες διαμαρτυρίες φθάνουν στην Αστυνομία και στον Δήμο Λέσβου από κατοίκους της Μόριας, του γειτονικού στο hot spot χωριού, οι οποίοι και καταγγέλλουν φθορές και κλοπές στο χωριό τους από διερχόμενους λαθρομετανάστες.
«Οι μετανάστες/πρόσφυγες, διέρχονται, περιφέρονται και κατασκηνώνουν στο χωριό μας κατά δεκάδες, εγκλωβίζοντας τους κατοίκους στα σπίτια τους, ενώ παράλληλα στην προσπάθειά τους να καλύψουν κάποιες από τις βιοτικές τους ανάγκες προβαίνουν σε παραβατικές συμπεριφορές, προκαλώντας αγανάκτηση και φόβο», αναφέρει μεταξύ άλλων επιστολή προς τον Δήμο και την Αστυνομική Διεύθυνση που υπογράφει ο πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Νίκος Τρακέλλης. Στην ίδια επιστολή αναφέρουν επίσης ότι «τα λήμματα από τις εγκαταστάσεις του κέντρου της Μόριας καταλήγουν σε εξωτερικό φρεάτιο, τα οποία πέφτουν στον ποταμό και εν συνεχεία καταλήγουν στη θάλασσα, θέτοντας σε κίνδυνο την δημόσια υγεία».
«Δεν λέμε ότι όλοι οι πρόσφυγες δημιουργούν προβλήματα. Σε καμιά περίπτωση. Όμως το γεγονός ότι πλέον παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο νησί σε συνδυασμό με το ότι πολλοί δεν έχουν χρήματα για το φαγητό τους, προκαλεί τέτοια φαινόμενα και δημιουργούν προβλήματα στο χωριό μας. Δέχομαι καταγγελίες από κατοίκους για κλοπές ζώων, λαχανικών από κήπους κ.ά. Κάποιοι ζητάνε νερό ή φαγητό από τον κόσμο και πολλοί τους προσφέρουν. Καταλαβαίνουμε την κατάσταση και συμπαραστεκόμαστε στους ανθρώπους αυτούς, όμως δεν μπορούμε να μην ανησυχούμε για το τι μπορεί να γίνει το καλοκαίρι, όταν αυξηθεί ο αριθμός και οι άνθρωποι αυτοί περιφέρονται στο χωριό αναζητώντας φαγητό», δηλώνει στην εφημερίδα Νέα της Λέσβου.
Τέτοιες ειδήσεις, φυσικά, εάν δεν φιμωθούν τελείως από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, θα παίξουν ελάχιστα στα «ψιλά» της ενημέρωσης. Η μόνιμη εικόνα που πρέπει να μείνει χαραγμένη στο νου του Ελληνικού Λαού, ειδικά για την Λέσβο, είναι αυτή των τριών γιαγιάδων που θηλάζουν ένα μωρό «πρόσφυγα» με μπιμπερό. Οτιδήποτε, όμως, χαλάει αυτή την ψευδή αρμονική εικόνα και αναδεικνύει τα αναμφισβήτητα προβλήματα που γεννά η υπερσυσσώρευση λαθρομεταναστών στη Λέσβο και άλλα σημεία της Χώρας θάβεται επιμελώς από τα ευρισκόμενα σε συντεταγμένη υπηρεσία καθεστωτικά ΜΜΕ.
Το Πολιτικό Σύστημα τους ανέχεται, τους καλύπτει, τους διευκολύνει! Οι ντοπιοι εφιαλτες αρχισαν το εργο και εδω. Κανείς δεν ανησυχεί! Κυρία, Υπουργός της Κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ σε προηγούμενη σύνθεσή της, είχεν εκστομήσει την φοβερή κουβέντα: «Οι μετανάστες την μια μέρα λιάζονται, τήν άλλη εξαφανίζονται....»!!!!!

Κύριος, Υπουργός της Κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, μόλις προχθές είπε και τούτο το κουφό: «Με τους μετανάστες θα λυθεί και το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος» !!!!!
Έτσι, λοιπόν, η Κυβέρνησις ΣΥΡΙΖΑ σκεπάζει τους λαθρομετανάστες-κατακτητές της Χώρας μας! «Δεν χαλάνε την ζαχαρένια τους», όπως λέγει ο θυμόσοφος λαός μας.
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ πρός τα παραπάνω πολλοί παράγοντες της Λαρισαικης Κοινωνίας όχι μόνον νοιώθουν ανησυχία, αλλά και την εκφράζουν ο καθένας με τον δικό τους τρόπο!
Οι μετανάστες-κατακτητές μας άρχισαν ήδη το κατεδαφιστικό έργο τους! Αποξηλώνουν τις εικόνες από τους Ναούς μας και τα Εξωκκλήσια και τις χρησιμοποιούν σαν κάυσιμο ύλη για να …ζεσταθούν!
Πράκτορες της Σ. Αραβίας, που ήσαν ανάμεσα στους ...πρόσφυγες κάπου στο λιμάνι του Πειραιώς, απαίτησαν από τόν Σεβ. Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ να βγάλη το αρχιερατικό του Εγκόλπιο με τον Σταυρό, που φορούσε στο στήθος του, όταν επήγε να τους μοιράσει τρόφιμα!
Στην Καβάλα Μουσουλμάνοι .....λαθρομετανάστες κατέβασαν την εικόνα της Παναγίας από τον τοίχο του κλειστού γυμναστηρίου, εζήτησαν δε να μη κτυπάνε οι καμπάνες των εκκλησιών!
Μια γυναίκα από την Συρία αποκαλύπτει και προειδοποιεί: «Δεν είναι πρόσφυγες! Είναι ψεύτες»!
Στην Ευκαρπία της Θεσσαλονίκης Μουσουλμάνοι  εμοίραζαν μικρά φυλλάδια μεταφρασμένα στην ελληνική, που έλεγαν τα εξής: «ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ (ενν. του Μωάμεθ) ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΦΘΟΝΟ.....»
Υπογραφή: ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ
Η κατάκτηση άρχισε ήδη από την Ελληνική Ραδιοτηλεόραση! Η ΕΡΤ διαψεύδει τήν παρακάτω δημοσιευομένη φωτογραφία μιάς νεαράς κυρίας με την μαντήλα, η οποία φέρεται ως να μετέδωσε ειδήσεις απο την ΕΡΤ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ μεταδιδεται  ήδη από τό εθνικό Πρόγραμμα της Τηλεοράσεως! 'Αρα η κατάληψη της ΕΡΤ από τους Μουσουλμάνους, δυστυχώς, άρχισε!
Οι παράγοντες της ΕΡΤ μας καλούν με το σύνθημα «Ανοίγουμε τα σύνορα της καρδιάς μας»! Συμφωνούμε, αλλά μόνον έως εδώ! ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!
Σήμερα, λοιπόν, σας παρουσιάζουμε ένα αλλο γεγονος!!Με την υποστηριξη
της Επιτροπής Αλληλεγγύης Εκπαιδευτικών που οργάνωσε τη συγκεκριμένη διαμαρτυρία στο αρχαιο θεατρο θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να επισημάνουν τις «άθλιες», όπως επισημαίνουν «συνθήκες που επικρατούν στον καταυλισμό βγηκαν μπροστα απο το αρχιο θεατρο. Στη Σάμο κάποιοι μετανάστες απείλησαν με λεπίδα αστυνομικό, κατά τη διάρκεια έντονων διαμαρτυριών. Το επεισόδιο έλαβε ανησυχητικές διαστάσεις και έκτοτε οι τοπικές Αρχές που έχουν αναλάβει τη φύλαξη των κέντρων φιλοξενίας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, ζητώντας την παρέμβαση της κυβέρνησης προτού η κατάσταση τεθεί εκτός ελέγχου.Οι πρόσφυγες και οι μετανάστες απο το Hot Spot του Κουτσόχερου Λάρισας, έκλεισαν προσφατα την Εθνική Οδό Τρικάλων-Λάρισας, και δεν άφησαν ούτε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να περάσει απο την κατάληψη του δρόμου. Μιλώντας στα ΜΜΕ o γιος του ασθενή, περιγράφει τι «Γολγοθά» πέρασε αυτός και ο πατέρας του, περιμένοντας μισή ώρα με το ασθενοφόρο για να περάσουν τελικά απο τον παρακαμπτήριο δρόμο. «Σήμερα το πρωί αποφασίστηκε διακομιδή του πατέρα μου και συνέχιση της νοσηλείας του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας απο το Νοσοκομείο Τρικάλων. Στις 10:30 περίπου στο ύψος της γέφυρας του Πηνειού( διασταύρωση για Τύρναβο) επί της Εθνικής οδού Τρικάλων -Λάρισας περιπολικό της τροχαίας σταμάτησε το ασθενοφόρο για να μας ενημερώσει ότι ο δρόμος είναι κλειστός λόγω διαμαρτυρίας των λαθρομεταναστων και προσφύγων. Έπρεπε το ασθενοφόρο να πάρει άδεια από τους καταληψίες για να μεταφερθεί ο πατέρας μου στο νοσοκομείο. Κατόπιν συνεννοήσεως και με καθυστέρηση μισής περίπου ώρας φυγαμε από το σημείο με συνοδεία μηχανής αλλά και πάλι μέσω παράκαμψης. Και ρωτάω: Μπορούν να κάνουν ότι θέλουν κι εμείς να είμαστε θεατές; Εμείς δεν είμαστε πολίτες; Η ζωή μας θα εξαρτάται από τις ορέξεις κάποιων ομάδων; »
Παρακολουθείστε τους! Ξυπνείστε! Συνέλθετε από τό λήθαργο! Βγείτε από το «καβούκι» σας! Κυττάξτε τι γίνεται ολογυρά μας! Η Ελλάδα μας χάνεται! Δηλ.  οδηγούμεθα σε ένα αργό θάνατο! Κινδυνεύουν τόσο η ορθόδοξος, όσο καί η ελληνική μας ταυτότητα! Θα παραδοθούμε, λοιπόν, αμαχητί; Σκεφθείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια: