Κυριακή

Βλαχικος τσαμπουκας κατα του Προκοπη Παυλοπουλου!!!!Ο τ αρχηγος της Νεολαις της ΔΗΑΝΑ (ΑΔΗΝ) Ντινος Διαμαντος σηκωνει μπαιρακι κατα του Πακη!!!!

 Τελικα αυτο το λαμογιο και αυτοι που τον ακολουθουν δεν εχουν καταλαβει οτι ενας δημοτικος συμβουλος δεν ειναι βουλευτης  και ο ρολος του αντι να κανει Εθνικη Πολιτικη ειναι να ασχολειται με τα καυτα προβληματα των συνδημοτων του.

Ειναι τοσο βρωμικος ο Ντινος και παθιαρης για προβολη και εξουσια που κανει τα παντα για να ειναι μπροστατζα στα ΜΜΕ

Απούσα η «Νέα Λάρισα» από την ανακήρυξη Παυλόπουλου

Εχουμε και λεμε λοιπον δεν θα είναι παρόντες ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Λάρισα» Ντίνος Διαμάντος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Μάριος Ξηρομερίτης και Κατερίνα Ζιαζιά – Σουφλιά στην αυριανή ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαρισαίων όπου θα ανακηρυχθεί Επίτιμος Δημότης της πόλης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Αναλυτικά, σε σχετική δήλωση  επισημαίνονται τα εξής:



Δεν θα είμαστε παρόντες βέβαια- όπως και το δηλώσαμε στη δημόσια τοποθέτησή μας –  στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου θα ανακηρυχτεί «Επίτιμος Δημότης Λάρισας» ο κος Προκόπης Παυλόπουλος .



Αυτά που μας απέτρεψαν να ψηφίσουμε θετικά για την ανακήρυξή του και τα οποία ζητούν επιτακτικά απαντήσεις.

Είναι τα ερωτήματα που ανάγονται:

·         Στην καταστρατήγηση των Συνταγματικών διατάξεων».

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η συνέχιση ισχύος ενός αντισυνταγματικού και αντιλαϊκού νόμου που επιβάλει έναν «επαχθές φόρο- κατοχής» στα ακίνητα, τον ΕΝΦΙΑ για τον οποίο Ο ΙΔΙΟΣ κατέθεσε εμπεριστατωμένη και πλήρη νομική εισήγηση για την κατάργησή του

·         Στην καταστρατήγηση αποφάσεων της Ελληνικής Δικαιοσύνης από την Νομοθετική (Βουλή) και Εκτελεστική εξουσία (Κυβέρνηση) και τη μη συμμόρφωσή τους με αυτές τις αποφάσεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η απόφαση του ΣτΕ για την αντισυνταγματική μείωση των συντάξεων σε μη επιτρεπτά επίπεδα, με ειδική αναφορά στους Στρατιωτικούς

·         Στην κατάφωρα αντισυνταγματική υποβάθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και διολίσθηση προς την de facto κατάργησή της αυτοτέλειας και αυτοδυναμίας της, με την διαρκή μείωση των θεσμοθετημένων και μη απόδοση βάση των αρμοδιοτήτων της πόρων.

·         Στην μη διαφύλαξη της αξιοπρέπειας του Ελληνικού λαού για την εξασφάλιση ενός κατώτερου επιπέδου διαβίωσης όπως οι Διεθνείς Συνθήκες του ΟΗΕ ορίζουν, είναι αποδεκτές από τα κράτη και εφαρμόστηκαν στο παρελθόν για λαούς που δοκιμάζονταν από οικονομική κρίση.

Αποστέλλουμε στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας το κείμενο που καταθέσαμε στο ΔΣ στις 23/10/2015 κατά την ειδική συνεδρίαση.

Η ΔΗΑΝΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ



Τρεις μήνες μετά την εκλογική ήττα της Ν.Δ. στις εκλογές του 1985 και συγκεκριμένα σαν σήμερα, στις 6 Σεπτεμβρίου, το ηγετικό στέλεχός της και μετέπειτα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος (ο οποίος είχε διεκδικήσει ανεπιτυχώς την αρχηγία της το 1981 από τον Ευάγγελο Αβέρωφ και το 1984 από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη), αποχώρησε, επικεφαλής ομάδας 10 βουλευτών, και ίδρυσε τη ΔΗΑΝΑ. Τον ακολούθησαν οι Νίκος Αναστασόπουλος, Δημήτρης Βρεττάκος, Θεόφιλος Γάτσος, Κώστας Γιατράκος, Μαλεβίτης, Διάκος Μανουσάκης, Γεώργιος Μουτζουρίδης, Κώστας Πρίντζος και Στρατής Στρατήγης. Λίγο αργότερα, με την προσθήκη

του Δημήτρη Νιάνια έγιναν έντεκα.

Η ΔΗΑΝΑ πήρε μέρος σε δύο εθνικές εκλογές: του Ιουνίου 1989, όταν έλαβε 1,01% και εξέλεξε βουλευτή τον πρόεδρό της και του 1990 με 0,66% και μοναδικό
βουλευτή τον Θεόδωρο Κατσίκη, ο οποίος πολύ γρήγορα μεταπήδησε στη Ν.Δ. Και σε δυο ευρωεκλογές: 1989 με 1,37% και ευρωβουλευτή τον Νιάνια και 1994 με 2,80% αλλά χωρίς να εκλέξει εκπρόσωπο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.Πρόεδρος της νεολαίας της (ΑΔΗΝ)  ήταν ο σημερινός γραμματέας της Ν.Δ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, και υπευθυνος στη Λαρισα ηταν ο Ντινος ο Διαμαντος ενώ από τις τάξεις της πέρασε και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΑΝΑ ήταν ο μετέπειτα βουλευτής και υπουργός της Ν.Δ. Βασίλης Μαγγίνας

Εδω Πολυτεχνειο-Εδω Πολυτεχνειο!!!Ο Ντίνος Διαμάντος  διεκδικει το Δήμο Λαρισαίων απο το 2014.!!!!


«Ο κύβος ερρίφθη» για την υποψηφιότητα Διαμάντου στο δήμο Λαρισαίων


Στη Λαρισα  λιγο ως πολυ γνωριζομαστε. Ολοι γνωριζουν οτι  ο Ντινος Διαμαντος  είναι  γονος  μιας οικογενειας που συνέτρωγε  με εξορμήσεις στα τοπικα  ταβερνάκια της  εποχης  με τον Γιαννη Λαδα και αργοτερα τον Χρηστο Μιχαλο που ηταν οι Περιφερειαρχες της δικτακτοριας της 21ης Απριλιου.Συμφωνα μαλιστα με μαρτυρίες τοσο ο πατερας οσο και ο θειος του ήθελαν να εχουν άποψη για τα πάντα στη Λαρισα και οχι μονο . Μνημειωδεις ηταν οι αναφορες  του Δικηγόρου και τοτε Προέδρου του ΔΣ Λαρισας  Παναγιωτη Χατζηαναγνωστου  οτι  πολλοί σοβαροι Λαρισαιοι ηταν αναγκασμένοι να επισκέπτονται το 2ο Γραφειο  της 1ης Στρατιας  και το Γραφειο της Γενικης Ασφαλειας της Λαρισας λογω  ψευδων πληροφοριών που διοχέτευε η οικογενεια Διαμαντου.Υπαρχουν και οι μαρτυριες του Κωστα Πλευρη αλλα και άλλων που γνωριζουν τα γεγονοτα της εποχης.

Παρα την υποπτη χουντικη  δραστηριοτητα της Οικογενειας  ο Ντινος Διαμαντος σαν μαθητης αλλα και φοιτητής αργοτερα επελεξε την οδο του αντιστασιακου. Ηταν της μοδας τοτε. Βολεμενα  πλουσιόπαιδα της εποχής το επαιζαν  αριστεροί απο αντιθεση στις αποψεις της οικογενειας  αλλα και για να ειναι μοδατοι  και συμφωνοι με το πνευμα της εποχης.

Ετσι λοιπον σε ολες τις αντιστασιακες εκδηλωσεις για το Πολυτεχνειο ο Ντινος ηταν πρωταρης .Και επειδη ηταν και κιθαριστας με την μπαντα του  ανοιγε ολες τις αντιστασιακες εκδηλωσεις στη Λαρισα και αλλου.

Σαν μαθητης και σαν φοιτητης ποτε δεν ηταν μελος της ΜΑΚΙ η της ΟΝΝΕΔ.Οταν ο Στεφανος Στεφανοπουλος  απεχωρησε απο την Νεα Δημοκρατια και ιδρυσε την ΔΗΑΝΑ   ξαφνικα η οικογενεια Διαμαντου  εμφανιζεται να εχει τα κλειδια του κόμματος  για την Λαρισα  ο δε γιος  Ντινος αναγορευεται ο αρχηγος της Νεολαιας και μαλιστα σε ολη την Ελλαδα.

Ο Ντινος Διαμαντος ποτε δεν εργασθηκε .Ηταν συνδικαλιστης  στην Οργανωση των μηχανικων της Κεντρικής Ελλαδος.Απο κει αντλούσε τα εισοδηματα του και απο 2 γαμους  λεγεται οτι πηρε αρκετη προικα ( ο πρωτος εληξε αδοξα και επειδη ειναι θεμα προσωπικό παρ  οτι γνωριζουμε λεπτομέρειες  δεν θα πούμε τίποτε τωρα).


Το έχουμε ξαναδεί το έργο με τα παιδιά της πλουτοκρατίας να γίνονται ακόμα και Κνιτες από αντίδραση στο σπίτι τους। Φυσικά από τον κανόνα δεν εξαιρείται και ο Ντίνος που τελευταία θέλει να εμφανισθεί ηγέτης της Λαϊκής Δεξιάς να σώσει τη Λάρισα από όλες τις αμαρτίες του παρελθόντος και να γίνει Δήμαρχος.Βεβαια στις τελευταιες γαλαζιες εσωκομματικες επαθε στραπατσο!!!Και αυτος αλλα και οι δικοι του Ξηρομεριτης -Αγοριτσας πηγαν για γρουβες !!!!
 
Σε όλη του την πορεία - μαθητής ,φοιτητής αλλά και αργότερα σαν συνδικαλισμένος μηχανικός πρωτοστατούσε στις Γιορτές του Πολυτεχνείου τιμώντας την ηρωική ……..Ηλενια που …………..σκοτώθηκε κάτω από τις ερπύστριες των Τανκς και που αργότερα αποδείχτηκε απάτη.!!!!!
 
Και επειδή υπάρχει μνήμη και μάρτυρες στη Λάρισα μπορείς Ντίνο να μας πεις η οικογένεια σου Πατερας-Μπαρμπας ήταν συνομιλητές του στρατιωτικού καθεστώτος στη Λάρισα? .Ήταν επισκεπται του Λαδα και του Μιχαλου και του Τσιλικουδη? Και αν ναι τι λες για αυτά τα καταδικαζεις?
Τώρα τι θα μας προβάλλεις και το αντιστασιακό σου προφίλ? 
Για τόσο μαλακες περνάς τους Λαρισαίους!!!

Παντως εμεις εδω απεναντι του!!!
 
Tα έχουμε πάρει με την Υπόθεση Διαμαντου!!! Με όλους αυτούς τους Νεοδιασπαρτους Ηγεμονίσκους. Τους γιούς των πλούσιωνμπαμπάδων και τους βλαχους γαμπρους!!!
Μια ζωη βερμπαλιστικές κορώνες ο νεοφερμενος Εθνοσωτήρας Ντινος !!!
Μα είναι δυνατόν ο τύπος αυτός, που στο κάτω κάτω της γραφής εκτός από την προεδρία του ΤΕΕ, δεν μας έχει συνηθίσει σε τίποτα επιτυχημένες παρεμβάσεις η προσωπικές επιτυχίες. για να πούμε εντάξει……… ο τύπος έχει Ιδέες.
Μας περναει τους Λαρισαίους για κάφρους?Δεν εχω δει τιποτα ταμπελες σε αξιολογα εργα που να εχει την επιβλεψη ο Μηχανικος Ντινος Διαμαντος.
Ο τύπος λεει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι θα λύσει όλα τα προβλήματα της Ελλάδος!!!!!!.Δηλαδή τίποτα!!!Αερα κοπανιστο...
Πρόσφατα όταν ρωτήθηκε από πού αντλεί το δικαίωμα να προλαβαίνει τις εσωκομματικές διαδικασίες είπε ωμα, ότι συνωμοτούσε!!!
Το είπε με αλλά λόγια !!!!
Συνωμοτούσε όλη του τη ζωή .Απο πιτσιρικάς. Από την Νεολαία !!! Από την Νεολαία της ΔΗΑΝΑ.!!!
Εμείς Ντίνο έχουμε μνήμη!!! Γνωρίζουμε το σοι σου. Θυμόμαστε πως πολιτεύονταν και την περίοδο της 7ετιας.Θυμαμαστε και εσένα!!!!
Εις την Ελλάδα σήμερα δεν λείπουν οι ιδέες. Υπάρχουν!!! Εκείνο που λείπει είναι το Πολιτικό Ήθος. Είναι η τσίπα που λεμε εμείς.
Έχει συμβεί δε το εξής συνταρακτικό γεγονός στις τοπικές κοινωνίες. Η φυσική της Ηγεσία, -αηδιασμένη από τις αποφάσεις της μεταπολιτευτικής πλειοψηφίας να ηρωοποιεί τους τίποτα  - έχει δυστυχως περάσει στο περιθώριο!!!
Αποτέλεσμα? Βρήκαν ευκαιρία  διάφοροι Διαμαντοι να εμφανίζονται απο το πουθενα, για να μας σώσουν!!!Και εάν έχουμε μπει βαθειά σαν δεξιά παραταξη σε μια απέραντη κρίση, αυτοί εδώ οι Ηγετίσκοι εχουν βαλθεί να μας εξαφανίσουν!!!
 
Προσφατα  το μουνοπανο ,ο  δημοκρατικότατος, κατά τα άλλα, Ντινος Διαμαντος θιχθηκε που ομάδα ανήλικων νεαρών επιτέθηκε με σφοδρότητα εναντίον Πακιστανών, καταγράφοντας έτσι το πρώτο ((σοβαρό και επίσημο ρατσιστικό κρούσμα βίας στην πόλη))!!!.
http://www.larissanet.gr/2013/01/28/diamantos-gia-to-kroysma-ratsistikis-vias/
Και ενω οι λαρισαιοι στην πλειψηφια τους εκλεισαν τα ματια στην ολη Ιστορια μια μειoψηφια λαθρολαγνων αριστερων και συνοδοιπορων ((δεξιων)) προσπαθησε να κανει την τριχα τριχια.!!!

Ειναι ενα από τα νεοελληνικά φαινόμενα τις τελευταίας δεκαετίας ο αντιρατσισμός. Αμέτρητα χρήματα έχουν ξοδευτεί από το κράτος για την προπαγάνδα υπέρ του.
 Χιλιάδες διαλέξεις, βιβλία, ταινίες, σχολικές εκδρομές, ακόμη και μαθήματα στα πανεπιστήμια , όλα αυτά στην αντιρατσιστική εκστρατεία, για τη διαφώτιση και διαπαιδαγώγηση του ελληνικού λαού. Σύλλογοι, φορείς, σωματεία, τηλεοπτικοί σταθμοί, δελτία ειδήσεων, υπαρκτοί και ανύπαρκτοι, όλοι ενωμένοι στην αντιρατσιστική δράση.!!!Το γνωστο λαμογιο Πιτσουλης του ΚΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ εκανε περιουσια απο λεφτα τετοια.
Παρατηρείται ακόμη το φαινόμενο ο αντιρατσισμός να είναι η σύγχρονη προμετωπίδα όλων των πολιτικών παρατάξεων!!!.Ουδείς έχει το δικαίωμα να μην τον ασπαστεί.
Αποτελεί το διαβατήριο για πολιτική καριέρα, για είσοδο στον κύκλο των «επωνύμων», για ακαδημαϊκή καταξίωση, για επιχειρηματική επιτυχία, ακόμη και για στυγνή κερδοσκοπία.
Ίσως αυτή να είναι και η βαθύτερη ουσία του «κινήματος» του αντιρατσισμού: μια πέρα ως πέρα κερδοφόρα επιχείρηση, μια βιομηχανία κέρδους και ψεύδους, η οποία συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου, την διάβρωση της ελληνικής κοινωνίας, και την είσπραξη κρατικών, ευρωπαϊκών και πολλών άγνωστης προέλευσης κονδυλίων.
Διαβασε Νικος Πιτσουλης -ΚΕΚ Δημητρα-η γνωστη παπαδοκορη της ΜΚΟ για το περιβαλλον  και αλλοι που ακομα και σημερα μετα τα οσα εχουν γραφτει για τις παρανομες Χρηματοδοτησεις των ΜΚΟ κυκλοφορουν ελευθεροι εδω στη Λαρισα....και μετεχουν και σε προγραμματα ΕΣΠΑ διπλα στον Αγοραστο.!!!

Αληθεια τι εγινε,που κρυβονταν ο Διαμαντος τοτε που ειχε αποκαλυφθει το σκανδαλο με τις ΜΚΟ στη Λαρισα?Ειχε βγαλει το σκασμο ο ευαισθητος Ντινος.......
Το ζήτημα του αντιρατσισμου έχει προκύψει από τη στιγμή που εκατομμύρια αλλοδαποί εισήλθαν και εγκαταστάθηκαν παράνομα στην Ελλάδα. Σήμερα πλέον μπορούμε να πούμε πως η παρουσία τους αποτελεί την μεγαλύτερη κοινωνική πληγή, αλλά και κάτι ακόμη: τον μεγαλύτερο κίνδυνο που διέτρεξε ποτέ η ελληνική ιστορία, τον κίνδυνο της βιολογικής αλλοίωσης του πληθυσμού.
Οι στατιστικές μελέτες δείχνουν πως οι γεννήσεις Ελλήνων μειώνονται ενώ οι γεννήσεις αλλοδαπών αυξάνονται. Πλέον υπάρχουν σχολεία στα οποία οι Έλληνες μαθητές είναι η τραγική μειοψηφία, μια μειονότητα θα λέγαμε, για την οποία όμως δεν ενδιαφέρονται οι κρατικοδίαιτοι θιασώτες των μειονοτήτων.
Το μεταναστευτικό πρόβλημα συνδέεται άμεσα, αν δεν είναι ο δημιουργός τους, με όλα τα προβλήματα της κοινωνίας μας. Το δημογραφικό, το ασφαλιστικό, το οικονομικό, το εργασιακό, την ασφάλεια, το εκπαιδευτικό.
Όλα αυτά έχουν ως γραμμή αφετηρίας την πλημμυρίδα των ξένων που ζουν στην Ελλάδα.
Έστω όμως να δεχτουμε ότι για τα οικονομικής και εργασιακής φύσεως προβλήματα μπορεί να υπάρξει λύση, για το δημογραφικό ομως πρόβλημα τι μέλλει να συμβεί;
Οι πολιτικοί σωτήρες έχουν την απάντηση, λέγουν πως η αύξηση του ελληνικού πληθυσμού θα επέλθει από τις νέες γενιές μεταναστών που θα γεννηθούν στην χώρα. Λύση ταυτόσημη με εφιάλτη. Το ότι μπορεί κάποιος να γίνει Έλληνας πολίτης, γεγονός που είναι νομική πράξη, δεν σημαίνει ότι μπορεί να γίνει και Έλληνας, γεγονός που είναι βιολογική πραγματικότητα.
Αυτό όμως δεν φαίνεται να απασχολεί το «αντιρατσιστικό κίνημα», και τον Ντινο Διμαντο που και πάλι με αφορμή που ομάδα ανήλικων νεαρών επιτέθηκε με σφοδρότητα εναντίον Πακιστανών βρήκε την ευκαιρία να προπαγανδίσει για το όραμα της πολυπολιτισμικής Ελλάδας.

Η υποκρισία τους δεν έχει όρια. Αυτοί που κραυγάζουν στα τηλεοπτικά παράθυρα να καταργηθούν οι παρελάσεις, οι ίδιοι είναι που υπερασπίζουν τους αλλοδαπούς που μετέχουν στις παρελάσεις. Είναι οι ίδιοι που μιλάνε για τον «φετιχισμό» της σημαίας, αυτοί που υπερασπίζουν το κάψιμο της ελληνικής σημαίας, με αυτούς που δηλώνουν υπερήφανοι που αλλοδαποί μαθητές είναι σημαιοφόροι στις παρελάσεις.
Προφανώς θέλουν παρελάσεις χωρίς Έλληνες, θέλουν σημαία χωρίς Έλληνες, θέλουν μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες. Είναι οι ίδιοι που δηλώνουν υπερήφανοι για την πολυπολιτισμική εκπαίδευση, αλλά ταυτόχρονα τα παιδιά τους φοιτούν σε ιδιωτικά σχολεία, τα οποία φυσικά δεν έχουν μετανάστες.
Είναι οι ίδιοι που μάχονται για τη «ομαλή ένταξη» των μεταναστών στην κοινωνία, αλλά οι μοναδικοί μετανάστες που γνωρίζουν είναι αυτοί που αδειάζουν τους κάδους απορριμμάτων στις πολυτελείς επαύλεις τους.
Πολιτικός κόσμος και ΜΜΕ είναι οι αχθοφόροι, οι ιεραπόστολοι του αντιρατσισμού. Δικαίωμά τους, αλλά γιατί αλήθεια δεν το εφαρμόζουν στην πράξη; Γιατί άραγε οι καναλάρχες δεν επιλέγουν έναν αλλοδαπό να παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων;
Γιατί οι πολιτικάντηδες δεν εκλέγουν για πρόεδρο του κόμματός τους έναν μετανάστη; Δεν νομίζουμε πως το όλο θέμα έχει κάνει μόνο με την ψηφοθηρική εκμετάλλευση των ξένων, που πολύ σύντομα θα είναι εκλογική πελατεία των κομμάτων.
Ολόκληρη η αντιρατσιστική προπαγάνδα εστιάζεται στο να μειώσει την αίσθηση εθνικής ιδιαιτερότητας των Ελλήνων, αποσκοπεί στη δημιουργία μιας νέας κοινωνικής σύνθεσης που δεν θα είναι πια ελληνική.
Κανείς στο δημόσιο βίο δεν έχει το δικαίωμα να μιλήσει για την ελληνική φυλή, τον εθνικό πολιτισμό την ελληνική ιστορία, για την θρησκεία, τις παραδόσεις.
Αμέσως θα τεθεί σε θέση απολογίας, θα χαρακτηρισθεί ως γραφικός και ρατσιστής, ως επικίνδυνος και ως γελοίος, ως ΦΑΣΙΣΤΑΣ!!!
Αυτό πέτυχαν, να μιλάμε για την Ελλάδα ως απολογούμενοι. Κατάφεραν στη δημόσια ζωή ο Ελληνισμός να αντικατασταθεί από τον αντιρατσισμό. Ας έχουν όμως στο πίσω μέρος του μυαλού τους, πως στην ιστορία επικρατεί το απρόβλεπτο. Αυτό να το θυμούνται καλά όσοι έφτασαν την Ελλάδα στην σημερινή παρακμή.
Αυτό κανει ο Ντινος Διαμαντος και καποιοι στα τοπικα ΜΜΕ παρουσιάζοντας τα γεγονότα με τις απαιτούμενες διογκώσεις η παραμορφώσεις ώστε να φτάσει στον μεσο Λαρισαιο η εικόνα ενός "Γκουαντάναμο" στο κέντρο της Λαρισας .
Επανειλημμένα "φίλοι" με τους "αντιεξουσιαστές", δεν αρκούνταν σε απλές προσβολές των θρησκευτικών συμβόλων της χριστιανικής θρησκείας, αλλά προχωρούσαν και σε πράξεις ιεροσυλίας και βεβήλωσης ορθοδόξων εκκλησιών, γράφοντας χυδαιότητες πάνω σε εικόνες, προτρέποντας με συνθήματα και άλλους να πράξουν το ίδιο και τέλος τοποθετώντας βόμβες στο εσωτερικό ναών, λίγες ημέρες πριν την Μ.Εβδομάδα.Που ηταν τοτε αραγε ο Ντινος Διαμαντος?η ο Αγοριτσας η ο Ξηρομεριτης και η Ζιζια?
Τότε λοιπόν κανείς μας δεν είδε ούτε τα ΜΜΕ, ούτε τους ψευτοαριστερούς αντιρατσιστές να δείχνουν την ίδια ευαισθησία.Οι βεβηλωμένοι χώροι λατρείας των χριστιανών και οι βομβιστικές επιθέσεις, για τα ΜΜΕ αποτελούσαν χαμηλού δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος ειδήσεις και στην καλύτερη περίπτωση παρουσιάσθηκαν όπως ένα τροχαίο ατύχημα σε επαρχιακό δρόμο (φυσικά ούτε λόγος για συζήτηση και σχόλια απο φιλοξενούμενους αγανακτισμένους ορθόδοξους χριστιανούς).Είναι βεβαίως αυτονόητο ότι ΚΑΝΕΙΣ εκπρόσωπος του ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α η κάποιου "προοδευτικού" ή συντηρητικού κόμματος δεν κατήγγειλε αυτές τις ενέργειες των "ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ".
Εκεινο ομως που εξοργιζει περισσοτερο ειναι αυτο που γραφει ο Ντινος ο Διαμαντος

Πρέπει να ανασύρουμε από τη μνήμη μας το περιστατικό με τον Τσενάι και την Ελληνική σημαία. Σήμερα, το παιδί που «μετείχε της Ελληνικής Παιδείας» και η «κοινωνία με την ανοχή της Πολιτείας» του αρνήθηκε τη σημαιοφορία στην παρέλαση, είναι 28 χρονών, «αμερικανοσπουδαγμένος» και «γαλουχημένος» πλέον στα «μεγάλα οράματα», ετοιμάζεται να αναλάβει τις τύχες της Αλβανίας.


Ε λοιπον Ντινο ακου τα νεα!!!Ο Οδυσσέας Τσενάι επιστρέφει ως αρχηγός των Αλβανοφώνων!!!
Ο Οδυσσέας Τσενάι σπούδασε, με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, στα...καλύτερα κολέγια της Αμερικής - Τώρα μεγάλωσε και έρχεται, ως αρχηγός στο “Δημοκρατικό Κόμμα
 Αλβανοφώνων” για να διεκδικήσει για τους Τσάμηδες την μισή Ελλάδα!!!
Θυμάστε το Αλβανάκι με την Ελληνική σημαία.!!!
Φρόντισαν γι αυτό ο ΓΑΠ και ο Πάγκαλος, με τις συμβουλές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που έγινε και νονός του.
Για όσους ξεχνούν εύκολα, είναι ο Οδυσσέας Τσενάι, οπού το 2003 τα ΜΜΕ τον έκαναν διάσημο για τον εάν τελικά θα έπρεπε, ο τότε, νεαρός Αλβανός να κρατήσει την Ελληνική σημαία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.Θυμίζουμε πως τότε ο Θ. Πάγκαλος έκανε λόγο για ρατσιστές και ξενόφοβους Έλληνες και ζήτησε να δοθεί Ελληνική υπηκοότητα εντός 24ωρου στο νεαρό Αλβανό.

πηγή  parapona-rodou.blogspot.com

ΣΗΜΕΡΑ όλοι οι μηχανισμοί του καθεστώτος επιχειρούν να σβήσουν την ιστορία μας, να συκοφαντήσουν τις αγωνιστικές μνήμες και τις λαϊκές αντιστάσεις.
ΟΛΑ τα κόμματα, οι άθλιες και πονηρές «προοδευτικές» και «αριστερές» φωνές, τα ΜΜΕ, οι ακάθαρτες και μίσθαρνες πένες, κάθε κρατικός και παρακρατικός μηχανισμός, όλοι από κοινού και ενορχηστρωμένα θολώνουν τα νερά για να «ψαρέψουν» και να επιβάλουν την εκδοχή που τους βολεύει καθώς και τα τρομοκρατικά ιδεολογήματά τους.
Ένα από τα πιο δόλια «τρομοκρατικά» όπλα, του πλανητικού ιμπεριαλισμού, είναι ο «εθνικισμός» και «ρατσισμός».
Οι τρομολάγνοι αυτοί, λοιπόν, «επαγγελματίες» ανιεθνικιστές και αντιρατσιστές, δαιμονοποιούν τις έννοιες, αφαιρούν από αυτές κάθε ιστορικό, κοινωνικό και πολιτικό περιεχόμενο και κατασκευάζουν απλές εξισώσεις – λεκτικά σχήματα άτρωτα: Ο «εθνικισμός»= «ρατσισμός»= λυσσασμένο σκυλί= φασισμός!!!
Ο ΜΟΝΟΣ ρατσισμός που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα είναι εναντίον των Ελλήνων, εναντίον των ιθαγενών αυτού του τόπου, εναντίον των ποικίλων λαϊκών εκδηλώσεων διαμαρτυρίας ή εξέγερσης…
Όποιος δεν είναι επιδοτούμενος, ή μίσθαρνο όργανο του καθεστώτος και δεν έχει κομματικές και καθεστωτικές τσίμπλες στα μάτια ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ το ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων.Δυστυχως για σενα Ντινο οι Λαρισαιοι σε εχουν παρει μυρουδια και δεν προκειται να δεις Εξουσια οτι και να κανεις!!!


ΝΤΙΝΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΣ
Ο άνθρωπος που έφερε την αστυνομία στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας.... ναι καλά διαβάσατε- την Ελληνική Αστυνομία στο Α' Αρχαίο Θέατρο-έχει όνομα και επίθετο, Κωνσταντίνος Διαμάντος
 πρόεδρος του ΤΕΕ Κ/Δ Θεσσαλίας

- ενώ για αρκετές ώρες πριν είχε κατασκηνώσει στο αστυνομικό τμήμα και απαιτούσε την παρουσία εισαγγελέα για να κλείσει το Θέατρο και να μη διεξαχθεί η παράσταση με μια σοπράνο (εκεί άκουσε και διάφορα ακατάλληλα από τους αστυνομικούς βέβαια)


το ίδιο βράδυ περιφερόταν πάνω σε ένα ποδήλατο με ένα παγωτό στο χέρι πέρα δώθε και γύρω από τον αύλειο χώρο παρακολουθώντας την εκδήλωση!!!. Σημειωτέον δε πως επιχείρησε στο τέλος να συναντήσει και την ίδια τη σοπράνο και την περίμενε για αρκετή ώρα εξω από το ξενοδοχείο της, η οποία όμως εξερχόμενη επιδεικτικά; τυχαίως; τον αγνόησε 

Κατά το διάστημα της ίδιας μέρας έχει αποστείλει σωρεία επιστολών με απειλητικό-εισαγγελικό ύφος σε διάφορους εμπλεκόμενους φορείς- Υπουργείο Πολιτισμού , ενώ μόλις που πρόλαβε να ακύρωσει την πολυδιαφημιζόμενη σύσκεψη που είχε εξαγγείλει μαζί με κάποιους φίλους του για το Θέατρο για τεχνικούς λόγους όπως διατείνεται στο email του - η πραγματικότητα όμως είναι πως κανείς δεν προσήλθε είτε έδωσε ανάλογη σημασία

Μιλάμε για τη γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο. Εντούτοις αν ανατρέξει κανείς στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο δε θα δει τίποτα από αυτά τα καραγκιοζιλίκια να περιγράφονται, είναι να απορεί κανείς αν και πλέον βοά όλο και πιο πολύ πως μοιράζει χρήματα δεξιά και αριστερά- χρήματα που όσοι τον γνωρίζουν απορούν που  βρίσκει ακριβώς - όντας ένας ελαφρά αμειβόμενος συνδικαλιστής (το ΤΕΕ φαίνεται πως είναι το μόνο επιμελητήριο ακόμη που πληρώνει τους προέδρους του στην Ελλάδα)- και ως κάποιος που δε φαίνεται να έχει εργαστεί κάπου για κάτι παραπάνω από μία δεκαετία.

Δείτε και θαυμάστε ύφος και προχειρότητα. Το λυπηρό ειναι πως έχει καταστρατηγήσει πλήρως το θεσμικό του ρόλο χρησιμοποιώντας το ΤΕΕ, και τους υπαλλήλους του τάζοντας τους απίθανα πράγματα (μέχρι και τον μόνιμο υπάλληλο του ΤΕΕ και δημοσιογράφο κ. Σωτήρη Ζαχαριά τον οποίο εξωθεί σε γλοιώδεις γραφόμενα στον τύπο υπέρ του) ως εφαλτήριο των ματαιόδοξων πολιτικών του επιδιώξεων χωρίς κανένας να του προβάλει τη παραμικρή αντίσταση. Πραγματικά λυπηρό για ένα τέτοιο θεσμικό όργανο- να έχει καταντήσει βορά του συγκεκριμένου κυρίου

Κάποια στιγμή όμως και τα ανέκδοτα τελειώνουν!!! 
============================
Ντινο!!

ΣΗΜΕΡΑ όλοι οι μηχανισμοί του καθεστώτος επιχειρούν να σβήσουν την ιστορία μας, να συκοφαντήσουν τις αγωνιστικές μνήμες και τις λαϊκές αντιστάσεις.
ΟΛΑ τα κόμματα, οι άθλιες και πονηρές «προοδευτικές» και «αριστερές» φωνές, τα ΜΜΕ, οι ακάθαρτες και μίσθαρνες πένες, κάθε κρατικός και παρακρατικός μηχανισμός, όλοι από κοινού και ενορχηστρωμένα θολώνουν τα νερά για να «ψαρέψουν» και να επιβάλουν την εκδοχή που τους βολεύει καθώς και τα τρομοκρατικά ιδεολογήματά τους.
Ένα από τα πιο δόλια «τρομοκρατικά» όπλα, του πλανητικού ιμπεριαλισμού, είναι ο «εθνικισμός» και «ρατσισμός».
Οι τρομολάγνοι αυτοί, λοιπόν, «επαγγελματίες» αντιεθνικιστές και αντιρατσιστές, δαιμονοποιούν τις έννοιες, αφαιρούν από αυτές κάθε ιστορικό, κοινωνικό και πολιτικό περιεχόμενο και κατασκευάζουν απλές εξισώσεις – λεκτικά σχήματα άτρωτα: Ο «εθνικισμός»= «ρατσισμός»= λυσσασμένο σκυλί= φασισμός!!!
Ο ΜΟΝΟΣ ρατσισμός που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα είναι εναντίον των Ελλήνων, εναντίον των ιθαγενών αυτού του τόπου, εναντίον των ποικίλων λαϊκών εκδηλώσεων διαμαρτυρίας ή εξέγερσης…
Όποιος δεν είναι επιδοτούμενος, ή μίσθαρνο όργανο του καθεστώτος και δεν έχει κομματικές και καθεστωτικές τσίμπλες στα μάτια ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ το ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων.Δυστυχως για σενα Ντινο οι Λαρισαιοι σε εχουν παρει μυρουδια και δεν προκειται να δεις Εξουσια οτι και να κανεις!!!
 

Ντινο!!!Πλουσιοπαιδο ησουν.Μεσα στη χλιδη μεγαλωσες!!!Δεν σε εστελναν οι γονεις σου το καλαθι με το ΚΤΕΛ οπως εμας!!!

Το έχουμε ξαναδεί το έργο με τα παιδιά της πλουτοκρατίας να γίνονται ακόμα και Κνιτες από αντίδραση στο σπίτι τους।!!  Φυσικά από τον κανόνα δεν εξαιρείσαι και εσυ Ντίνο που τελευταία θέλεις να εμφανισθείς ηγέτης της Λαϊκής Δεξιάς. Να σώσεις τη Λάρισα από όλες τις αμαρτίες του παρελθόντος και να γίνεις Δήμαρχος.Συμμαχιες λοιπον με τους παντες!!!Χουντικοι, τ φασιστες,αριστεροι!!Βλαχοι ολοι!!!

Σε όλη σου την πορεία - μαθητής - φοιτητής αλλά και αργότερα σαν συνδικαλισμένος μηχανικός πρωτοστατούσες στις Γιορτές του Πολυτεχνείου τιμώντας την ηρωική ……..Ηλενια που …………..σκοτώθηκε κάτω από τις ερπύστριες των Τανκς και που αργότερα αποδείχτηκε απάτη.!!!!!



Τώρα τι? θα μας προβάλλεις και το αντιστασιακό σου προφίλ? Για τόσο μαλακες περνάς τους Λαρισαίους!!!



 Μια ζωη βερμπαλιστικές κορώνες ο νεοφερμενος Εθνοσωτήρας Ντινος !!!Διαβασα προσεκτικα τι ειπες στην πρωτη σου εμφανιση αναγγελια της υποψηφιοτητας σου.Εσυ αγορι αδικεισαι!!!Πρεπει η Ευρωπη να σε αναδειξει στον μελλοντικο της Ηγετη!!!!Αλλα ασε τους Λαρισαιους!!!Γιατι για αυτους  δεν ειπες τιποτα.Για τη Λαρισα δεν εχεις καμμια Ιδεα!!!


Ελεγα λοιπον και λεω  ο τύπος αυτός,  εκτός από την προεδρία του ΤΕΕ,  δεν μας έχει συνηθίσει σε τίποτα επιτυχημένες παρεμβάσεις η προσωπικές επιτυχίες. για να πούμε εντάξει……… ο τύπος έχει Ιδέες. Μας περναει τους Λαρισαίους για κάφρους? Ο τύπος λεει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι θα λύσει όλα τα προβλήματα της Ελλάδος!!!!!!.Δηλαδή τίποτα!!!Αερα κοπανιστο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: