Τρίτη

Αισχος !!!!Εκδηλωση μπολσεβικων καθηγητων στο αριστερο Γκετο του ΣΥΡΙΖΑ ... ΧΟΡΙΑΝΒΟΣ Γαληνου 5 και Φαρμακιδου στη Λαρισα!!!

ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΖΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Λάρισα: Συγκλονιστικές μαρτυρίες προσφύγων σε εκδήλωση

Η πρώτη εκδήλωση ταχα ευαισθητοποίησης της  τοπικής κοινωνίας που ειναι ηδη στα κανγκελα για τους λαθρο-προσφύγων έγινε προχθές, βράδυ  Κυριακής, στη Λάρισα από την Επιτροπή Αλληλεγγύης Συριζαιων Εκπαιδευτικών.
Εργασία στο εξωτερικό θέλουν έξι στους δέκα (ΠΙΝΑΚΑΣ)
Ουτε κουβεντα ξεφτυλισμενα κομμουνια για την αύξηση που  παρουσιάζει ο αριθμός των εργαζομένων που θεωρούν «πολύ πιθανό» να χάσουν τη θέση εργασίας τους ή να μην ανανεωθεί το συμβόλαιό τους στους επόμενους έξι μήνες, ενώ το 58% θα ήθελε να εργαστεί στο… εξωτερικό.
Τσιμουδια σκατο υποκριται της αριστερας για την  έρευνα της Randstad, οπου το 42% των ερωτηθέντων, απάντησε ότι είναι «πολύ πιθανό», με τις γυναίκες να έχουν το υψηλότερο ποσοστό φόβου απώλειας εργασίας (46%) έναντι των ανδρών (39%). Η ηλικιακή ομάδα με το υψηλότερο ποσοστό φόβου απόλυσης είναι αυτή των 55-67 ετών (50%) και ακολουθεί η ηλικιακή ομάδα των 18 -24 ετών και των 45-54 ετών με ποσοστό 49%. Σύμφωνα με την ίδια έρευνα το 58% των Ελλήνων δήλωσε ότι ενδιαφέρεται να εργαστεί στο εξωτερικό.!!!Για να μεινετε εσεις εδω και οι ισλαμοφασιστες που μπηκαν παρανομα στην χωρα


Ετσι λοιπον «Στο φιλόξενο χώρο του αριστερου Γκετου της κομμουνιστικης Αριστερας Χορίαμβος αφου επεστρατευσαν ανηλικους μαθητες σε μια δηθεν μαθητική ομάδα ΕΚΤΟΣ ΤΑΞΗΣ ,  από το 4ο και 8ο Λύκειο , παρουσίασε αναρχικο θεατρικό δρώμενο  στηριγμένο στο ποίημα της αναρικης Ουαρσάν Σάιρ «ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ» .

εκδηλωση προσφυγες Χοριαμβος (1)



Επισταρεευμενα παιδια  που συμμετείχαν στις αριστερες δρασεις   της Επιτροπής μπολσεβικων καθηγητων στο στρατόπεδο της Μάνδρας .......εξωτερίκευσαν την ευαισθησία και το ρομαντισμό της νιότης τους .Ουστ κοπριες -ανθελληνες του κερατα!!!Συμμοριτες που εχετε πιει το αιμα του Ελληνικου Λαου ενω δεν εχετε δειξει καμια ευαισθησια για τοσους Ελληνες που αυτοκτονησαν λογω των πολιτικων και της αριστερας!!!

Ο γνωστος Κνιτης  εκπαιδευτικός Μπαμπανίκος Γιάννης κατήγγειλε τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στη Μέση Ανατολή . «Πόλεμος και θάνατος ,εξαθλίωση και προσφυγιά είναι η γέννα της μήτρας του ληστρικού αποικιοκρατικού συστήματος  που ματώνει λαούς και διαλύει χώρες για τον έλεγχο των κοιτασμάτων πετρελαίου στην περιοχή» τόνισε,,,,,,,,,. Επισήμανε το χαρακτήρα της αλληλεγγύης  που συναρτάται  με την απαίτηση για το σταμάτημα του πολέμου τονίζοντας την αναγκαιότητα να πολλαπλασιαστούν αυτές οι δράσεις ........... στη Λάρισα.Παλιοκοπρα του κερατα παρε τους ισλαμιστες στο σπιτι σου !!!!

Επεστρατευσαν ακομα και ,πρόσφυγες που ήρθαν στην εκδήλωση καταθέτοντας τις............ συγκλονιστικές τους μαρτυρίες για τα δεινά που βιώνουν οι χώρες τους και την πορεία τους προς την ελευθερία .!!!!!και την υποδουλωση των Λαρισαιων στον Ισλαμισμο!!!

Ο Ahmet 25 χρονών ,φαρμακοποιός από τη Δαμασκό μετέφερε τη φρίκη του πολέμου και τον εξανδραποδισμό του λαού της Συρίας.

Ο Aras  27 χρονών από την Καμπούλ  μίλησε για μια χώρα ερειπωμένη που την αποτελειώνουν οι Ταλιμπάν.

Μίλησε για το κύκλωμα των διακινητών που ληστεύουν τους πρόσφυγες και με πόνο ψυχής μίλησε για φίλους και γνωστούς που εξαπατηθήκαν από τους διακινητές και οδηγήθηκαν στο θάνατο.

Τέλος η 14χρονη Pervaneh από ένα χωριό  κοντά στην Καμπούλ συγκλόνισε το κοινό με την κατάθεση της δικής φυγής. .

εκδηλωση προσφυγες Χοριαμβος (2)

Η εκδήλωση κράτησε μέχρι τα μεσάνυχτα με τις νότες του μουσικού σχήματος του Πνευματικού Εργαστήριου Αναρχομαστουρακηδων Εκπαιδευτικών».


Να πως διαφημιζουν την γιαφκα τους τα αναρχοαπλυτα του ΣΥΡΙΖΑ.Να προσεχουν οι Λαρισαιοι γονεις που ???? στελνουν τα παιδια τους!!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: