Κυριακή

Να σταματησει ο Παιδης το δουλεμα!!!!Εγινες αντιπερειφερειαρχηςε επειδη εισαι γαμπρος του Αγοραστου στην πρωτη του εξαδερφη!!!


Θ.ΠΑΙΔΗΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ


Τη διαβεβαίωση ότι θα παλέψει μαζί με όλους τους φορείς της περιφέρειας για να φέρει σε πέρας το δύσκολο έργο στους τομείς του τουρισμού, του πολιτισμού και της δια βίου μάθησης το οποίο του ανέθεσε ο περιφερειάρχης δίνει με σημερινή του δήλωση ο νέος αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Παιδής.

“Αποτελεί μεγάλη τιμή άλλα και μεγάλη ευθύνη η εμπιστοσύνη του  Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού ο οποίος με όρισε θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας στους  τομείς Τουρισμού , Πολιτισμού& Δια βίου Μάθησης .

Συνεχίζοντας την άριστη συνεργασία με τον περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό , τους αντιπεριφερειάρχες , τους συναδέλφους  περιφερειακούς συμβούλους  τις υπηρεσίες τις Περιφέρειας Θεσσαλίας , αλλά και όλους τους Δήμους και φορείς , θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ με όλες μου τις δυνάμεις σε αυτήν την νέα προσπάθεια που έχει ως στόχο την ακόμη καλύτερη ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της  περιφέρειας Θεσσαλίας .

Γαμπρος στην πρωτη εξαδερφη του Αγοραστου



Δεν υπάρχουν σχόλια: