Τρίτη

Ανοικτη Επιστολη του ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ!!!

Πρός τόν υπουργό ΕΘ.Α. Πάνο Καμμένο,
τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, 
τον Α/ΓΕΕΘΑ,
την κυβέρνηση,
τα πολιτικά κόμματα, 
τόν πρόεδρο της “δημοκρατίας”
“συμμάχους” και “εταίρους”.

Προς τον σκληρά δοκιμαζόμενο Ελληνικόν Λαό.


Με αφορμή τις πατριωτικές κορώνες του πολιτικού μας “προϊσταμένου” Πάνου Καμμένου ο οποίος με απύθμενο φαρισαϊσμό, επιχειρεί την οβιδιακή του μεταμόρφωση σύμφωνα με τις οδηγίες των ξένων αφεντικών του για την συνέχιση του παλαιοκομματικού μοντέλου, το οποίο εφαρμόζεται εδώ και δεκαετίες και οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή παρεμβαίνουμε για τελευταία φορά δημόσια μέσω διαδικτύου

Αλήθεια Πάνο Καμμένε, εσύ δεν έτρεχες με τα ελικόπτερα για την δημιουργία HOT SPOTS ανά την Ελλάδα; Δεν είσαι συνυπεύθυνος στον ίδιο βαθμό με τον πρωθυπουργό Τσίπρα για το μεταναστευτικό πρόβλημα; Σε ζώνουν τώρα τα φίδια; Δημιουργήσατε με αφορμή τον χαρακτηρισμό από τον Μουζάλα πατριωτικό άλλοθι; Γιατί δεν επισκέπτεσαι την Ειδομένη με ελικόπτερο;

Καί σύ Αλέξη Τσίπρα εκμεταλεύτηκες το μεταναστευτικό

για να αποπροσανατολίσεις την κοινή γνώμη από το αδιέξοδο της οικονομίας η οποία έχει πλέον ξεφύγει απο κάθε έλεγχο, η δε πορεία της είναι μη αναστρέψιμη.

 «Ανίκανοι και τυχοδιώκτες θα λογοδοτήσετε»

Είσαστε όλοι ανίκανοι και εξουσιολάγνες, όπως πολιτικοί τυχοδιώκτες είναι και όλος ο εν δυνάμει πολιτικός συμφερτός ο οποίος παράνομα και καταχρηστικά απογύμνωσε την χώρα οδηγώντας την στα τάρταρα και φτωχοποίησε τον Ελληνικό Λαό.

Ολοι εσείς οι οποίοι ανακυκλώνεστε διαχρονικά σε αγαστή συνεργασία – διαπλοκή με την οικονομική ολιγαρχία του 1%, η οποία κρατά στα χέρια της το 56% του πλούτου της χώρας, θα λογοδοτήσετε. Εχθές Ο κ. Προβόπουλος από το βήμα της ετήσιας γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) αποκάλυψε ότι ο πρώην επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΔΝΤ στην Ελλάδα, Μπομπ Τράα σε έκθεσή του το 2008 είχε προβλέψει ότι μακροπρόθεσμα το χρέος της ελληνικής οικονομίας θα έφτανε το 800% του ΑΕΠ καθώς το αναλογιστικό χρέος των ταμείων ανερχόταν στο 400% του ΑΕΠ.

Και ο πρώην πρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδος, οκτώ χρόνια μετά, με ειλικρίνεια παράδοξη, πρόσθεσε: «Τον παρακαλέσαμε (σ.σ. τον Μπομπ Τράα) να μη τη δημοσιεύσει»….!

 «Θα πεθάνετε στη φυλακή»

Όπερ και εγένετο… Η έκθεση βεβαίως δημοσιεύτηκε σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, το 2009, όταν η πορεία προς την «άβυσσο» είχε ήδη αρχίσει με τη χώρα να βιώνει τη πιο σοβαρή κρίση από το 1993, με το υψηλότερο δημόσιο έλλειμμα και το δεύτερο υψηλότερο χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ στην Ε.Ε.

Τόν παρακαλούσαν…! Αίσχος προδότες. Είναι πολύ κοντά η ημέρα που θα λογοδοτήσετε και θα πεθάνετε στην φυλακή.

Εάν αυτό δεν είναι Εθνική προδοσία τότε τι είναι;

Για δε την ονομασία των Σκοπίων ως Μακεδονία, όλες οι έως σήμερα κυβερνήσεις είναι συνυπεύθυνες. Ολος ο πλανήτης με την σιωπηρή ανοχή σας αποκαλεί το ψευδοκράτος των Σκοπίων ώς «Μακεδονία». Οι μόνοι οι οποίοι τους αποκαλούμε FYROM είναι όλες οι έως σήμερα Ελληνικές μειοδοτικές κυβερνήσεις.

Ολα τα κόμματα της Βουλής είναι συνυπεύθυνα. Το μόνον το οποίο επιδιώκουν είναι ο προσπορισμός ψήφων και μόνον.

Το σχέδιο των ΗΠΑ για την δημιουργία θύλακα (Σκόπια) για την αποφυγή του «επικίνδυνου» άξονα, του τόξου της Ορθοδοξίας και του πετρελαίου (Ρωσία – Σερβία – Ελλάδα) σύμφωνα με την απόρρητη έκθεση της CIA το 1989 πρός το State Department είναι γνωστό, αλλά οι πολιτικοί μας σιωπούσαν καθ’ υπαγόρευση των ξένων αφεντικών τους οι οποίοι τους έχρηζαν. Κατά αυτόν τον τρόπο προετοίμασαν μεθοδευμένα την επίθεση κατά της Σερβίας, επιβάλλοντας ταυτόχρονα εμπάργκο εναντίον της.

 «Πυρομαχικά των ΗΠΑ στην Τουρκία που μεταφέρονται στην Ελλάδα»

Και παρουσιάζουμε στον Ελληνικό Λαό την απίστευτη εξάρτησή μας απο τους φίλους μας και συμμάχους, τις ΗΠΑ και τα ντόπια υποχείριά τους, με το παρακάτω φωτογραφικό ντοκουμέντο απο παραμεθώρια στρατιωτική μονάδα! Από πού μεταφέρθηκε ο εν λόγω εξοπλισμός;

Απάντησε Πάνο Καμμένε το γνώριζες ή όχι; Και φυσικά το γνώριζες όπως και πολλά άλλα… Κύριε Βίτσα εσύ…; Κύριε Μητσοτάκη εσύ…; Κύριε Παυλόπουλε εσύ…; Καί τέλος κύριε Τσίπρα εσύ…;

Τα πυρομαχικά του Ελληνικού Στρατού μεταφέρθηκαν απο την Τουρκία ή όχι;

Κύριοι επιτελείς, στρατηγοί, ναύαρχοι και πτέραρχοι στο ΓΕΕΘΑ, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ άμεσα. Εμείς οι ανώτεροι αξιωματικοί των Ε.Δ. δεν σας αναγνωρίζουμε ώς ανωτέρους μας. Δεν είσαστε ανώτεροί μας και δεν θα υπακούσουμε σε καμμιά σας προσπάθεια… Υπακούουμε μόνον στην θέληση του Ελληνικού Λαού και της ιστορίας. Δεν είμαστε πράκτορες καί σας υπενθυμίζουμε ότι εμείς ορκιστήκαμε στην Ελληνική σημαία, όχι στην σημαία του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. Ορκιστήκαμε να διαφυλάξουμε την ΕΘνική μας κυριαρχία, το σύνταγμα, και την δημοκρατία. Εσείς καταπατήσατε το σύνταγμα, την δημοκρατία καί τώρα μεθοδεύετε την Εθνική μας υπόσταση. Εσείς δημιουργήσατε την απίστευτη γενοκτονία του Λαού μας. Εσείς ξεπουλήσατε την χώρα.

Εμείς προειδοποιούμε την κυβέρνηση, το ΤΑΥΠΕΔ και τα ντόπια και ξένα όρνεα, το Δ.Ν.Τ. και το διευθυντήριο των Βρυξελλών ότι δεν θα αποδεχτούμε καμμία παραχώρηση ή πώληση, κανένα μνημόνιο ή ενδιάμεσες συμφωνίες.

Θα ακυρώσουμε άμεσα κάθε συμφωνία, παραχώρηση ή πώληση και οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν.

 «Ντοκουμέντα ντροπής»

Είσθε μίσθαρνα όργανα, όπως και όλοι οι υπάρχοντες πολιτικοί σχηματισμοί οι οποίοι αποτελούν τούς χείριστους προδότες της πατρίδας μας και επιχειρούν την εξαφάνιση της χώρας.

Εμείς δεν θα σας αφήσουμε μολυβένια στρατιωτάκια!

Παραπέμπουμε τα παρακάτω ντοκουμέντα ντροπής ζητώντας από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία (την οποία εμείς δεν αναγνωρίζουμε) του ΥΕΘΑ μια απάντηση, όχι προς εμάς αλλά πρός τον Λαό και την ιστορία. Απάντηση δεν περιμένουμε βέβαια, αλλά απάντηση θα λάβετε!

Λεζάντα για φωτογραφία

(ακριβής μετάφραση)

«Aπό τις ΗΠΑ για Αμοιβαία Άμυνα

Προμηθευμένο στην Τουρκία από το πυρομαχικό σώμα

Αμερικανικός Στρατός

(δηλ οι ΗΠΑ το προμηθεύουν στην Τουρκία και σύμφωνα με την καταγγελία οι Τούρκοι το έδωσαν στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και σε Μονάδα Τεθωρακισμένων)!!!


Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ 

προειδοποιεί κυβέρνηση, πρόεδρο της Δημοκρατίας, πολιτικά κόμματα και συμμάχους μας ότι δεν θα προδώσουμε τον λαό μας, την πατρίδα μας.

Θα γκρεμίσουμε με αποφασιστικότητα το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και θα απαλλάξουμε την χώρα και τον λαό μας απο την δουλεία.

Το πότε φυσικά δεν θα σας το ανακοινώσουμε…, αλλά πολύ σύντομα θα προχωρήσουμε στόν ιερό σκοπό μας.

Πρώτα όμως θα σας εκθέσουμε έναντι του λαού και της ιστορίας. Θα δημοσιοποιήσουμε απίστευτα αλλά ακράδαντα ντοκουμέντα, συνομιλίες, λογαριασμούς και εγκληματικούς πολιτικούς, επιχειρηματίες και ΜΜΕ.

Γνωρίζουμε όλες σας… τις κινήσεις Εφιάλτες, τις επαφές σας, τα κέντρα απο τα οποία λαμβάνετε εντολές, τις επικοινωνίες σας και δεν θα γλυτώσετε την τιμωρία η οποία σας ανήκει. Θα συλληφτείτε άπαντες και θα λογοδοτήσετε, ακόμη και όσοι κατορθώσετε να διαφύγετε στο εξωτερικό (λίγο απίθανο).

Δεν είμαστε ούτε χουντικοί, ούτε αριστεροί, ούτε δεξιοί και πολύ περισσότερο φασιστοειδή.

Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και θα προασπίσουμε τον λαό αυτής της μοναδικής χώρας μας.

Είμαστε ΠΟΛΛΟΙ, ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ . Το γνωρίζετε πολύ καλά…! Η απάντησή μας θα είναι καταλυτική.

Προερχόμαστε απο τον Λαό και ενεργούμε υπέρ αυτού και μόνον. Σε αυτόν και μόνον θα υπακούσουμε.

 «Η Ανάσταση του Λαού»

Και εσύ ταλαιπωρημένε Ελληνικέ Λαέ να είσαι σίγουρος ότι θα σε προστατεύσουμε και σε καλούμε όταν θα σημάνει η μεγάλη ώρα, να ξεχυθείς στούς δρόμους κρούοντας τις καμπάνες της Ανάστασής σου.

Ο ηγέτης μας, ο ηγέτης σου, είναι ανάμεσά μας, αγνός, ταπεινός και μη πολιτικός.

Γεννήθηκε για να σώσει την πατρίδα μας με όραμα, παιδεία και αγάπη για τον συνάνθρωπό του και την Ελλάδα

Μαζί θα προσδιορίσουμε τη νέα Εθνική πορεία της χώρας, την αναγέννησή της και την ουσιαστική και άμεση Δημοκρατία.

Η χώρα μας είναι μικρή αλλά με έξυπνα στρατηγήματα θα αντιμετωπίσει τους εχθρούς της.

Σεβόμαστε τέλος τα θύματα της βομβιστικής ενέργειας στίς Βρυξέλλες, αλλά αλήθεια δεν είδαμε τέτοια συγκίνηση από την Ε.Ε. για την δολοφονία 9.000 Ελλήνων πολιτών.




ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: