Σάββατο

Γαλαζιοι εφιαλτες και αριστεροι μπολσεβικοι μετατρεπουν την Λαρισα σε Ισλαμαμπατ....Μας φερνουν 3000 λαθραιους Ισλαμιστες!!!

Η σημερινή, σχεδιασμένη και οργανωμένη «προσφυγική ΤΡΑΓΩΔΙΑ,  αποσκοπεί  στο ΤΕΛΙΚΟ κτύπημα της χώρας μας: Στη χαριστική βολή!!!
Επιδιώκεται να γίνει και η Λαρισα ΟΧΙ μόνο στρατόπεδο συγκέντρωσης λαθρομεταναστατών («νεκροταφείο ψυχών»), αλλά μια πολη ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΗ: Ένα αθροιστικό σύνολο από εποικιστικές ζώνες τεραστίων διαστάσεων (γκέτο)…
Το ολοκληρωτικό και τελεσίδικο τελείωμα της Οεσσαλιας  επιδιώκουν…
Σήμερα που τα πράγματα είναι τόσο ορατά, απαστράπτουν, συνεχίζουν οι «αριστεροί», οι κάθε εκδοχής και απόχρωσηςγαλαζιοι συνεργατες τους , να μην βλέπουν αυτά που τόσο καθαρά βλέπει και ο τελευταιος λαρισαιος , κολλημένοι στις εμμονές (επαγγελματικές για κάποιους) των «ανοικτών συνόρων» και του ψευτοανθρωπισμού (αστικού ανθρωπισμού).

Εδώ η Λαρισα οδεύει ταχέως να μετατραπεί σε ισλαμική αποικία και η «αριστερή» χρήσιμη ηλιθιότητα (επιδοτούμενη σε μεγάλο βαθμό) μιλάει ακόμα για «ανοικτά σύνορα».

Η προγραμματισμένη, νεοταξική «εισβολή» των αλλοδαπών αποτελεί το εργαλείο, το πρακτικό εργαλείο της αυτοκρατορικής εξουσίας για την άλωση των εθνών, την κατάλυση των κοινωνικών και ιστορικών κατακτήσεων των εργαζομένων, την πολτοποίηση του πολιτισμού και των ιστορικών παραδόσεων, την υπονόμευση του συνεκτικού ιστού της Ορθοδοξίας, την κατάτμιση της Ελλάδας και εργαλείο των εμφύλιων αλληλοσπαραγμών.
Τα ιδεολογήματα του αντιρατσισμού, του αντιεθνικισμού και της πολυποτισμικότητας αποτελούν την κωδικοποίηση αυτής της αυτοκρατορικής, ιμπεριαλιστικής στρατηγικής. Το ιδεολογικό τσιμέντο της νέας καπιταλιστικής τάξης πραγμάτων.
  Οι λυσσώδεις επιθέσεις εναντίον της Ιστορίας μας, των αγωνιστικών μας παραδόσεων, των συνεκτικών εθνικών μας ιστών ( έθνος, Ορθοδοξία, Παιδεία, οικογένεια κλπ) και της πολιτισμικής μας κληρονομιάς, αποτελούν την πολιτική επιταγή και πρακτική αυτής της εφιαλτικής αυτοκρατορικής στρατηγικής.
Δεν μπορεί, συνεπώς σήμερα να αγωνίζεσαι για τα μεροκάματα, εναντίον της ανεργίας, εναντίον της εκπαιδευτικής «αντιμεταρρύθμισης», εναντίον κάθε κυβερνητικού μέτρου, εναντίον της πολυπολιτισμικότητας (της κοινωνικής και ιστορικής μας αφυδάτωσης), εναντίον της νεοταξικής ισοπέδωσης και πολτοποίησης, δίχως να αναδεικνύεις, να καταγγέλλεις και να αγωνίζεσαι πρακτικά εναντίον των στρατηγικών στόχων του Σιωνισμου. Δίχως να αποκαλύπτεις το στρατηγικό εργαλείο του νεοταξικού εφιάλτη: Τα «ανοικτά σύνορα» και τον εποικισμό. Και δίχως να καρατομείς τα αυτοκρατορικά ιδεολογήματα του αντιεθνικισμού και του αντιρατσισμού…



Αν μη τι άλλο, θορύβησε τη Λαρισινή κοινωνία η χθεσινή αποκάλυψη του διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Νέστορα Αντωνίου, πως κυοφορούνται σκέψεις για μεταφορά συνολικά έως και 3.000 προσφύγων στο Κουτσόχερο.

Οι ανησυχίες όχι απλά είναι βάσιμες, αλλά λαμβάνουν και διαστάσεις όταν ο ίδιος ο στρατός ξεκαθάρισε στη χθεσινή σύσκεψη πως εγείρονται πολλά ζητήματα εάν αυξηθεί ο αριθμός των προσφύγων που φιλοξενούνται στο στρατόπεδο «Ευθυμιόπουλου».

Ωστόσο, έμπειροι παρατηρητές θεωρούν πως πολύ δύσκολα θα πάμε σε μία εξέλιξη που θα ανεβάσει στα… κάγκελα τους τοπικούς φορείς. Και τούτο διότι υπενθυμίζει πως ρόλο – κλειδί στην υπόθεση έχει ένας Λαρισαίος που μάλιστα μέχρι πρότινος κατείχε σημαντικό πόστο στο δήμο. Ο λόγος για τον πρώην γενικό γραμματέα του δήμου Λαρισαίων Γιάννη Ταφύλλη ο οποίος πλέον ως γενικός γραμματέας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, έχει αναλάβει επιτελικό πόστο στο συντονισμό στο προσφυγικό.

«Προς το παρόν όπου του ζητήθηκε η βοήθεια την έδωσε» σημείωνε στο onlarissa.gr Λαρισαίος που εμπλέκεται στην υπόθεση, αφήνοντας να εννοηθεί πως το τελευταίο που θα ήθελε ο κ. Ταφύλλης, θα ήταν μία «έκρηξη» διαμαρτυριών στη Λάρισα, ακόμη και από τους πρώην συνεργάτες του στο δήμο…




Α.Ρ.
Πηγη http://www.onlarissa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: